7

Simeon Ignatov

преди 5 години

Просто меко казано нямам думи от Вашите коментари Един поет

6

Анонимен

преди 5 години

Мъж дева... Усещаш ги навсякъде: вечно недоволен мрънкал и скандалджия, пълен с комплекси, дребнав, мнителен към всеки и всичко, стиснат за маловажни неща, разточителен за глупости, егоисти. Имат характер на незадоволена жена. Всички, които познавам са такива, със сигурност има и изключения.

5

Мъж до 3:

преди 5 години

Не но съм Дева и Телиците ме привличат най-много и са ми най-голяма тръпка! Земна зодия здраво стъпила на земята! Умни, интелигентни, чаровни, морални, падащи си по дългите връзки и държащи много на семейството и брака! Вярно, че са доста алчни и стиснати, но пък мъжът Дева би предпочита точно жена, която си прибира пари (дори и той самият да няма никакъв достъп до тях) вместо да ги харчи за глупости! Още повече, че самият мъж Дева също е доста спестовен и никога не харчи пари за излишни неща!

4

Анонимен

преди 5 години

Телец разбира се

3

Анонимен

преди 5 години

До Мъж!Хм, интересно: братът на един мой приятел е Дева, има си жена Телец, а тяхното общо дете е пак Дева. Ти да не си въпросният му брат- Дева?

2

Мъж!

преди 5 години

Общо взето статията е вярна, като изключим, че сте изпуснали точно зодията, с която Девата изгражда най-силни и дълготрайни връзки и бракове - Телец! Иначе Рак, Козирог и Риби наистина изграждат много сполучливи и дълготрайни връзки с Девата! Възможен е сполучлив и дълготраен съюз между две Деви, но връзката в този случай е малко сложна!

1

Анонимен

преди 5 години

Овенът има силна любов с Девата.