81

Анонимен

преди 5 години

Мая Манолова няма ли по-важна работа та ходи да проверява дали са си измили тоалетните в затвора?Оказва се че в затвора било много хубаво, топлина, храна, хигиена, телевизор, компютър та даже и семейна среща. Дори чаршафите ти сменят. Не плащаш сметки, не плащаш данъци не косиш тревата. Ставаш известна личност, журналистите те обожават, нали им изкарваш заплатите.

80

Нов

преди 6 години

Че то за това е арест. Пак се радвай, че не ви карат да пеете Ой Рамо ...на охраната и съкилийниците

79

Анонимен

преди 6 години

До БАБА КУНАГЕРБ ЩЕ УНИЩОЖАТ ФИЗИЧЕСКИ ДВЕТЕ ЖЕНИцялото бсп сте за трепане бе бастyн

78

Анонимен

преди 6 години

Няма условия за четене на книги, телевизия, семейни отношения, твърди защитата.тъй, тъй, не могат и подкупи да вземат :)

77

софиянец

преди 6 години

Га пиха и ядоха из гръцко не беха болни, сега и двете пред умирачка. Да им пускат турски сериали с женски затвори и да траят. Ненаяли се. Да не са на почивка?

76

ceko

преди 6 години

Тези как ги натопиха ....., строителната мафия е голяма!

75

Един

преди 6 години

"Банята на ареста е най-мръсното помещение" - Скоро ще сте в Сливенския и ще видите колко много сте грешали. С умиление ще си спомняте банята в ареста.

74

От Младост

преди 6 години

Докато избраният кмет е в ареста, в Младост започнаха доооста строежи.В градинката срещу Лидл, голям комплекс срещу Патиланци....Сам мога да си направя изводите...

73

Бръснарски сапун 9бр

преди 6 години

Щом кметиците могат без мъжка баня и капилярният тандем ***-Цурек бая ще се изкефят от мърсотията в женската затворническа баня!

72

винив

преди 6 години

Виж, Боко! Ясно, е че тази ро'мк@ е виновна, но защо не отделиш няколко милиона и не направиш едни мега затвор с нормални условия? затвори всички държавни и направи частни затвори.боко! ***,магистралките,наркотика и оръжията? време е и за затворите. действай!

71

ergen4ev

преди 6 години

не се разстройвай миличка поръчал съм ти водно легло доставката е утре,климатик в петък,масаж в четвъртък ,стек цигари порно списание и бутилка водка в събота доставенидано и други дарят нещо като мен

70

хммм

преди 6 години

мн яко иначе бивша кметица да съди условията по затворите, сега ли ти дойде на акъла да беше помислила преди да влезеш и да направиш нещо по въпроса. Сега е ред и на всички от парламента за последните 20 години.

69

Анонимен

преди 6 години

Иначе босовете на силовите групировки ги пускаха да си оправят зъбите едно време, ако ги хванеха де.

68

Анонимен

преди 6 години

Защо не искат санитарни материали да почистят? "Защитата" няма ли 3 лева за доместос и парцали? Заради 3 лева създава неудобства на подзащитните си.

67

Радостин

преди 6 години

Направо ми писна да им гледам тия "измъчени" физиономии да се правят на невинни и само да ми развяват някакви листи с глупости. Хванаха ли те с подкуп? Хванаха те. Все ми е тая била ли е против ГЕРБ или не е била. Изнудвала ли е? Изнудвала е. Трай си, излежи си присъдата (дано) и спри да ми се вреш само пред лицето, че си толкова грозна, че даже ми се гади.

66

Анонимен

преди 6 години

Да бе мирно седяло не би чудо видяло.Кой ви караше да ставате кметици? И като станахте да бяхте останали лоялни на господарите си.

65

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 48 години и ако тръгна по доктори сигурно 10 болести ще ми открият, но нямам време за това. А те имат.

64

Анонимен

преди 6 години

робска българска психика - нащте хора ша командват, защото са над законите ни, на които не вярваме изобщо!ние сме роби на глупостта си, специална отоманска селекция!

63

системата е такава

преди 6 години

До V 36Като се заядат с теб не гледат дали стойността е под МРЗ. Никой не спазва този закон за МРЗ. Едно кафе да ти дадат за подкуп и ще те подпукат- ще те разследват с години, откакто си се родил/а, ще насъскат всички познати и колеги(настоящи и бивши) срещу теб, ще ги уговарят да свидетелстват срещу теб, щото си особено опасен/а. Ще те накарат да признаеш неща, които не си извършил/а. Всички неразкрити престъпления ще ги впишат на теб. Накрая ще те тикнат в затвора ей- така за едното нищо.

62

БАБА КУНА

преди 6 години

ГЕРБ ЩЕ УНИЩОЖАТ ФИЗИЧЕСКИ ДВЕТЕ ЖЕНИ ПОНЕЖЕ ВСИЧКО Е ТЯХНА СКАЛЪПЕНА ИНСЦЕНИРОВКА И АКО НЕ УСПЕЯТ ДА ИЗВИЯТ РЪЦЕТЕ И СЪВЕСТА НА СЪДА ЩЕ ЛЪСНЕ ГОЛАТА И ОТВРАТИТЕЛНА ИСТИНА ЗА ЕДНА ГОЛЯМА НАГЛАСЕНА ИЗММА !!!