10

НЕ Е ТЕР АКТ

преди 5 години

ИМа данни за нагло престъпни видео терористични камери и обемно пси блокиращи дигитално терористични оръжия.У нас след въвеждане на лични карти с тежко терористични съоръжения 1997 година по време на проверки засякохме обемно обсебване на водачи още 1998 година. У нас нагли престъпници на власт разпространяват холограмни оръжия чрез полицейски рекет.Стикери за прегледи се ползват за обемно обсебване.водачите са неадекватни готови да убиват озверени след активиранена пси генератори в холограми

9

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Дзен будист терорист с викове "Слава на Буда!" се врязъл в огражденията около сградата на британския парламент!

8

Анонимен

преди 5 години

В мислите си е с пострадалите, обаче кога ще спрат тази напаст?Не мога да разбера аз ли не съм в ред или тези големи политици? Но нещо не е у ред.

7

Щирлиц

преди 5 години

"Нека продължат да взимат лекарството."Край на цитата.По-паметливите ще се сетят,за кой българомразец става дума.

6

евроатлантик

преди 5 години

Важно е стрикно спазване на евроатлантическите ценности на мирната религия!

5

Анонимен

преди 5 години

В Лондон, ако видите бял човек, той е или турист, или от провинцията, или е депутат. В Лондонистан кметът е пакистанец, полицаите ги назначават след одобрение от местна джамия, а ако някой от новите лондончани може да каже защо има площат с име "Трафалгар" и що е то "Чаринг крос" и защо му викат така, ще има да разпитвате с години, преди да намерите някой да ви отговори и да им поне интелигентен вид. Това се случва като каните всеки и то най-вече животни неспособни на нищо!

4

Анонимен

преди 5 години

То в Генуа, щото не е!

3

Анонимен

преди 5 години

Тая Тереза... То не бяха новичоци, то не бяха атентати... Всичките беди и се струпват на главата само и само да не мислят британците за брексита и всичко около него... Няма ли най - после и британците да си изберат да ги управляват свестни нормални кадърни и интелигентни мъже, като всички други нормални държави?

2

Бен Ган

преди 5 години

Само да попитам,,състоянието им не е сериозно'' - какво значи?

1

Анонимен

преди 5 години

ердуганщина отвсякъде