104

Анонимен

преди 5 години

"Кифла" e тази в огледалото, Нинче!

103

тъпаци

преди 5 години

А защо трябва да се срамува от коерните си, че не разбрах?!...

102

Нико

преди 5 години

Същите като тая кифла са и в торонто през 90 идват и на третия ден в църквата почват на пишман ангийски английски не знаят българския забравили циркове Игнат канев от сто години преди тях само на български плямпаше но пуста модa ганыовска

101

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука ...

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Дребно човечи си ти ей ... Сигурно, ако някой се пошегува с теб отиваш и му удряш шамари. Нека позная - самотник си или живееш в някаква кобра, която ще те зареже в момента, в който и кажеш "Не" за нещо.

99

Анонимен

преди 5 години

Тя дори не знае повечето то тези думи, което е добро нещо. Там, където аз бях, като дете, не се псуваши и не знаех "лоши" думи. Това, което става сега е ужасяващо и показателно, за българския народ, който ще се самозатрие много скоро ...

98

Анонимен

преди 5 години

Голяма простотия, да знаеш само уличен жаргон...по добре да не казва, че е българка.То и името й като на травестит: нина Добрев. От чуждопоклонство съвсем загубиха човешки образ.

97

Анонимен

преди 5 години

Много мила и обичаща България а затова че не знае добре Български са виновни родителите и !!!

96

Тюрк от Копенхаген

преди 5 години

И Григор и Нина са духнали от *** и не си знаят езика, никой не иска да говори на робски език - което е нормално и закономерно !

95

Гoшу

преди 5 години

ХА-ха-ха-ха-ха :) Много се смях. Супер сладурана е Нинчето. Ако ми беше казала "дреме ми на шапката" без да знам коя е, щях да си я взема за чиста българка. Каза го без никакъв акцент, а да не забравяме, че все пак българския не и е матерен език, при положение, че от 2 годишно бебе живее в Канада

94

армениския поп

преди 5 години

проста и красива...... много проста

93

Анонимен

преди 5 години

Аз съм отдавна навън и се връщам рядко. Наблюденията ми са че освен че аз забрявям някой фрази, така и езика се развива. Не знам към по добро ли , но това е с всички езици. Жалко че трябва да се говори за кифли . Има къде по интересни начини да покажеш че не се срамуваш от миналото си.

92

Анонимен

преди 5 години

Еми, браво на Добрева.

91

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми за Нина Добрев, но заради това тъпо изпълнение ще свързвам името й с фразата "Кво правиш, ***, кифло"? Просто си представих колко пъти го е чула на български. Начален гето бългериън за класи пийпс.

90

Хюч

преди 5 години

Handel яко си се объркал това е жаргон, ако искаш да чуеш вулгаризми ела да послушаш общите работници на строежа срещу нас.

89

Handel

преди 5 години

До Андрей: Кифла, Кво правиш, *** и Дреме ми на шапката не са развален български, а вулгаризми, И лошото че тя не ги е научила, защото някой я е излъгал какво означават (като във вицовете за Иванчо), а защото и харесват. Така че може и да е успяла, но е останала на нивото на махленска клюкарка.

88

Анонимен

преди 5 години

Това е все едно да не знаете нищо за американците и английския и първият американец който видите ви учи на думата slut и други вулгаризми. Познавам български деца родени в чужбина. Може да не знаят перфектно български, но такива улични фрази не използват и родителите им имат здрав разум да ги научат кое е допустимо и кое не на български.

87

Андрей

преди 5 години

Е не я познавам лично, но е суперзвезда която поне не е забравила родината си и говори за нея въпреки разваления си български език.

86

Анонимен

преди 5 години

Андрейчо, въпросната Нина може да не е силиконка, но по действията си не се различава много много от силиконките певачки

85

nina

преди 5 години

#87Не,историята ми не е сълзлива-ти ако си мислиш,че така лесно се говори български език от децата на българските емигранти,значи не си в час . Масата дори не говорят езика.За твое инфо.