8

Анонимен

преди 5 години

До до 3Май си станал "европеец" - стоиш на студено, къпеш се рядко, стоиш на тъмно - ми те дърва и въглища също поскъпнаха!

7

аз

преди 5 години

До Анонименспокойно,в Гърция е по-евтино и няма удавници

6

Анонимен

преди 5 години

Много си ни е добре морето. Има толкова държави, без море. Нашето си е наше. Хубава храна, плажове с приятели всипко е 6.Всички останали са просто едни хеътъриии нищо повече. Стойте си на село , не ни пречите.

5

Анонимен

преди 5 години

А също са поевтиняли и вафлите от 5стотинки.Като по времето на бай Тошо.Талашитените вафли бяха 5 стотинки бройката.

4

до 3

преди 5 години

Тебе те чакат сметки, братле. Някои хора са си санирали жилищата, сменили са дограмата и не живеят в най-голямото село на света. Купили са си дърва и въглища и хииииииич не им пука.

3

Анонимен

преди 5 години

Солено?! Колко солено да е? Гледайте зимата какви солени сметки ви чакат особено след есенното поскъпване!

2

Анонимен

преди 5 години

Как 120-140, бе? Тия са не луди - на тях лудите им се хилят. В Карлуково легенди вече има и викат "абе, там навънка има едни по-луди и от нас". Викат им алчни скапаняци. Лудите в Карлуково ще имат повече посещения от тия "хуйтелиери".

1

Анонимен

преди 5 години

Днес проверявах цените на морето. Тези са луди. Стая със закуска в обикновен, сносен хотел е около 120-140 лв. Септември, в началото, в Гърция има в 4+ звездни хотели алл-инклузив за по 130-140 лв. Отлагам с 2 седмици и готово. Ще ги оставя 1500 лв. там.