14

УРАААААААААААААААААА

преди 5 години

УРАААААААААААААААА ДА ЖИВЕЯТ РОБОТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИИИИИИИИИИИИИИ, ХОРАТА НЕ СА РОБИИИИИ, ДА РАБОТЯТ САМО РОБОТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

13

Анонимен

преди 5 години

Това роботите дето раздават едни пари го чакам от много време:)Подготвен съм.Жална им майка на банките.Ще има о-ли-лйййй:)

12

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват заеми. Значи не ме интересуват и роботи-банкери. Както и нероботи-банкери, тоест обикновени лихвари.Заема си е заем. Тоест кредит с голяма лихва. Независимо дали робот или човек ти го дава. Трябва да се връща.

11

Анонимен

преди 5 години

Държавата трябва въведе стандарти за електронни банкови извлечения , електронни фактури и др. задължителни всички.. Но никоя държава не бърза защото роботите не плащат данъци и най-вече осигуровки..

10

БРАВО

преди 5 години

Ако Робот ти даде Кредит , може да не го връщате - той не е Човек - Зад Банките стоят Хора .Има си Хас да задлъжнеем на Купчина Ламарини - все едно колата ви да ви стане Кредитоискател .

9

Анонимен

преди 5 години

Ех, кога ще дойде времето роботите да работят, а ние да ядем.

8

NZ

преди 5 години

До 6За да стане това, управлението на сержантите трябва да е от Правец 8Д, а за лейтенантите от Правец 8М и двата с режим на тока 24/7!

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Какви роботи , какви 5 лева ?СТИГА ГЛУПОСТИ .Вземете Кредит без обезпечение и кредитна история - за контакти Желев .

6

Ха-ха

преди 5 години

Това е яко. Веднага трябва да се внедри в КАТ

5

Анонимен

преди 5 години

Пляс,пляс,че дрън!А кой ще е написал софтуера на този "робот-банкер"?!Всяко нещо,сътворено от "човека",носи всички недостатъци на "човека"!Така ще бъде и с "роботите"!Спомнете си,какво ви дрънкаха за "електронните пари" и директното комуникиране с банката,без разни посредници и до какви золуми се стигна - сега не крадат по милион-два с пари натъпкани в чували,сега крадат с милиарди,чрез "внезапното" им изчезване от едни сметки,без никой да знае,накъде!!!Рай за банкерите-крадци!!!

4

Анонимен

преди 5 години

За българско тва не важи.Тук важните работи се поръчват на наши хора - твърди комунисти

3

Анонимен

преди 5 години

Теа как ше биат, мани, мани.

2

Анонимен

преди 5 години

Над 6 милиона.Колкото сме ние българите.

1

Анонимен

преди 5 години

Че те са така от 80те години бе еййййй !В САЩ дори си имат "кредитен рейтинг" който съществува, за оценка на дадения индивид. Ако е добър кредитоиплащач, може да си вземе жилище. Ако не, трбява да забогатее или да се пороби с дългове, преди да се пороби с дългове. Имма приятел, който на 29 години изкарва по $130 000, но му отказват кредит за къща, защото не е имал 1$ кредит през живота си, докато на човек с $40000 дадоха по-висока сума ... Що - щото е овца и плаща високи лихви.