15

Анонимен

преди 5 години

Тая мацка, е доста слаба и със силикон. Странно е тя да казва колко НЕ трябва да подражаваме на установените стереотипи :)))

14

Анонимен

преди 5 години

Абе по 3 пъти седмично в басейна по километър и половина за час и после яж каквото искаш /без вафли и захари и газирани напитки и алкохол./

13

Анонимен

преди 5 години

Естествено,че действат диетите.Аз след боледуване отслабнах 40 кг до тегло 50 кг, въпреки,че нямах много тлъстини, защото редовно спортувах.Сега пък поддържам 65 кг при височина 173 см.И ми е по-добре така.Хем преди бях мускулест и пак ми тежаха килата.

12

Анонимен

преди 5 години

Първо, и най-важно - наднорменото тегло е ВРЕДНО за здравето. Доказана е 100% връзката между наднорменото тегло и сърдечните заболявания също диабет като примери. Ако погледнете снимките на столетниците, едва ли ще видите там дебел човек. Излишните колограми се свалят със здравословно хранене и спорт. Здравословно хранене, а не временни диети. Само ако спрете консумацията на вредните захарни продукти и алкохола + умерен спорт ще ви доведе до свалянето на половин килограм ВСЯКА СЕДМИЦА.

11

kfc

преди 5 години

диетите са хубаво нещо. Ограничаването на храната е хубаво нещо. Само трябва да се изберат правилните неща, които да ограничим, на пример:- захарни изделия- газирани напитки- пържена храна- алкохол- и т.н.Яжте месо, млечни продукти, яйца, ядки, малко плодове и повее зеленчуци и ще сте екстра.

10

Анонимен

преди 5 години

""български му-хльо"Много агресия бе, дебелано. Получава се от липса на креватно джудо. Защото, ако някой иска топки, ще рита футбол, а няма да си ляга с нея.

9

Анонимен

преди 5 години

Не ви трябва диеа а промяна на начина на живот. Диетата е нещо което като се започне, трябва да се спре по някое време и като спре почваме старата песен.

8

Анонимен

преди 5 години

Един колега отслабнах с хапчета но като ги спря и за отрицателно време стана качи още 10кила над това което е бил преди да ги взема така че само спорт и хранене в рамките на разумното

7

ФиКнес Маниак

преди 5 години

Изключително приятно е да гледаш как млади момичета и момчета 80-100 кг. не могат да изкачат едни стълби и се разливат от телеса. Тук не става въпрос само за наложени стандарти за красота, а за функционалност на тялото. Мисля, че всеки би искал да изглежда добре. Искам да обърна внимание, че има разлика между глад и диетичен хранителен режим. Когато имаш много да сваляш е ясно, че трябва да се озориш, но когато са само няколко килограма всичко може да стане със съвсем малко усилие !

6

Очевидно

преди 5 години

....и продължва, но вече разярена,че е разкрита :))))))

5

Д-р Хаус

преди 5 години

До АнонименТи ли ще ми кажеш, кой колко боледува, като и понятие си нямаш от медицина, това което аз работя. Не вярвай на рекламите за разните там природосъобразни глупости, всичкото е кинти и промиване на мозъци. Кльощавите боледуват много повече, имунитетът им е по-слаб от хроничното недохранване, развиват атеросклероза много по-често и задължително остеопороза като одъртеят, а как бързо се сбабичосват и циците им приличат на смачкани джапанки не е за разправяне!

4

Д-р Хаус

преди 5 години

До Минчо 105 експерт, ... казано научно, важно е телосложението и съотношението между гръдна обиколка и ханш. Ако телосложението е тип "круша" или обраната кофа - пример гъркините, независимо от кг., глетката никак не е приятна. А на тоя отворко дето долу ми пише за "лоена" красота, да ти го .-.-. в гладкия лоен мозък, това имах предвид под термина "български му-хльо"! Кльощвите точлки са асексулани по принцип, и затова мозъчетата на "му-хло-вците" се промиват с мощна реклама!

3

Минчо 105 есперт

преди 5 години

Важни са не килата, а коефицента на обиколката талия - ханш. Нормата е кръстчето да е 70% от по долу и тогава те дърпа привлича/, когато е добре подчертано с дрешка малко над коленцата и мечти в погледа! Една пухкава като я пипнах, чак тогава разбрах каква е разликата от рекламираните кльощави точилки!

2

Анонимен

преди 5 години

"но в обществото се налага възприятие за красота"Значи просто искате да замените една наложена красота с друга. Само че лоената красота е рай за капиталиста, тъй като 150 кг топка консумира от всичко по МНОГО. Освен това и боледува много. Сиреч, здраве-мраве дрън дрън, пак за кинти и растеж говорим.

1

Д-р Хаус

преди 5 години

Жените на снимките преди диетата са много по-секси от кльощаните кощрамби след това, друг е въпросът че снимките са манипулативни. Епиломанията, както и анорексоманията, са едно от пошлите явления на тоталната деградация на българското общество, ако изобщо има общество в България, точната дума е сбирщина. Българските мъже имат щастието да се радват на най-хубавите жени на Балканите и едни от най-привлекателните в Европа, генетично най-близки с жените от Южна Италия. Но те не разибрат това.