67

Иванов

преди 5 години

И какво като поевтинее турската лира? Нас какво ни засяга. От една страна журналистите мрънкат колко лош е Ердоган. Америка трябва да го наказва. Той пък щял да търси пазар в Русия и Китай. Отново света се срутва. И така не трябва. Значи очакванията са САЩ да го прецакват, а той да им се навира да и им целува ръка. Естествено че ще им бяга. Турската икономика си работи, а борсовите спекулации ще спрат.

66

...

преди 5 години

1 левче-вече 5 лири.Ориенталската драма из Анадола тепърва започва.

65

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО ВСЕ "НЮ ЙОРК ТАЙМС " ... УМИРАТ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ...НЯМАТ БЪДЕЩЕ ПОД ЕВРЕЙСКИ ДИКТАТ ... НАРОДИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ -СЕМИТСКИ ФИНАНСОВ ДИКТАТ -ЧРЕЗ ДОЛАРА "ЧИЧО САМ "!!! ... И НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОМОГНЕ !!!

64

Анонимен

преди 5 години

Интересни коментари къде видяхте че сащ е зле след като разгроми толкова силни страни като турция и русия без да се осетят и немогат да проумеят от къде им е дошло

63

Анонимен

преди 5 години

До 73Турция в момента е това, което е, и е в това положение само о единствено заради една личност - Ердоган. Човека си има имперски амбиции и е волева и действена натура. За добро или лошо се меси активно в световните дела и е фактор.Ако американците му спретнат втори преврат, атентат или революция, след него Турция ще си влезе в кошарката на демокрацията и ще изпълнява кавото и се нареди.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен71Дори и да има атентат това няма да промени нищо, никой не живее вечно, важно е какво оставя зад!

61

2023

преди 5 години

Срещу Турция се води икономическа война, това си пролича в понеделник в полунощ когато с минимални количества (почти нулеви) борсата в лондон публикува ордъри кото сринаха лирата с 10%

60

Анонимен

преди 5 години

Американците решиха, че лесно ще го свалят с преврат, но не си направиха сметката добре. Ердоган много добре знае, че те се опитаха да го свалят, но засега не го е казал пиблично.Ако мине в руския лагер, това ще е трансфера на века и на англосаксоно-израелската коалиция доста ще и запари под лъжичката.Русия, Китай, Иран и Турция заедно са много голяма сила, която спокойно може да смаже западняците.Според мен американците спешно ще опитат нов преврат или атентат.

59

Ганьовец

преди 5 години

Долара спрямо лирата днес падна с около 6% - започвам да плача

58

НЕБългарин

преди 5 години

"Нещата не са били толкова лоши, откакто Османската империя и САЩ се оказват в противоположни лагери през Първата световна война."Най добрите отношения мещду САЩ и Османската империя бяха през 1805г когато САЩ се съгласи да плаща 270 000 жълтици годишен данък на ОС.

57

ПЕНКО

преди 5 години

АБЕ МИСЛЕХ СИ ,ЧЕ СЪМ УМЕН И ИНТИУТИВЕН , АМА СЕГА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ТАКА ДВЕ НАПЪЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ ЧОВЕЧИНКИ : ЕВРЕИ -СЕМИТИ /ВЛАДЕЕЩИ САЩ /--- И САУДИТИ- УАХАБИТИ -МЮСЛИМИ-ТЪПИМИ/ , СЕ ОПИТВАТ / В КОМБИНА/ ДА ЗАВЛАДЯВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕРИТОРИИ ОТ СРАВНИТЕЛНО СВОБОДОЛЮБИВИ НАРОДИ- ДА КАЖЕМ : ЕГИПЕТ ; ЛИБИЯ; И ВСЕ В ОРИЕНТА ??? ДА -ПЕТРОЛ -ПЕТРОЛ И ГАЗ АМА ТОВА Е НА ДЪРЖАВИЦИТЕ ,НЕ НА ТРИЛИОНЕРИТЕ !!!!... АЙДЕ ВОЙНА ...АЙДЕ !!!

56

ааа

преди 5 години

Америка е поискала да преговаря с Иран , а Иран им казал да си гледат работата и забранила всякакви преговори с Тръмп , Германия също е на страната на Турция , много държави се обединяват в намерението да изолират Америка , в Америка също недоволстват от политиката на Тръмп , с Тръмп е свърщено , дните му са преброени до изборите през ноември

55

Анонимен

преди 5 години

LAVROV e v Turcia

54

555

преди 5 години

Долара пада. Американците поканили турския консул в белия дом да се разберат. Той им казал гледайте си работата. Руският въ шен Лавров е в Анкара. Китай твърдо застана зад Турция, Англия също подкрепи Турция. В арабските страни масово започнаха да купуват лири и само за няколко часа лирата се покачи 7%. Ако проблема беше в икономиката лирата нямаше да поскъпва.

53

Анонимен

преди 5 години

DOLARA pada ot 7,20 na 6,50

52

No comment

преди 5 години

Тръмп с един туит срути лирата и турската икономика с 30 процента.Ако стане още нещо и ербап бабитите на юг от Резово се връщат в диарбекирския рай около средата на 20 век.Чехли,потури,имамбаялда,прах и овча лой.

51

Типичен турчин

преди 5 години

Кирпичената *** Турция се разпада,а Мюмюн по чуждите вестници се обяснява,че срива на лирата значи прогрес.Стиска българския паспорт в несвяст,ама срещу България лае като крастав пес!Мюмюни,сър!

50

999

преди 5 години

До ОсманБЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ - ОСОБЕНО ТИ С ТОЗИ НИК ОТДАВНА СИ СИ ПОВЯРВАЛ !

49

999

преди 5 години

МЕЖДУ ДРУГОТО : ЗАЩО НИКЪДЕ ПО ПРЕСАТА НЕ СЕ СЪОБЩАВА , ЧЕ АМЕРИКАНСКИЯ ПАСТОР "ЕВАНГЕЛИСТА" - ВСЪЩНОСТ Е БИВШ ОФИЦЕР НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ ! ????

48

999

преди 5 години

ЕРДОГАН ГОВОРИ ЗА ГЛОБАЛНА "СВОБОДНА" ПАЗАРНА ИКОНОМИКА !ТОЕСТ НИТО ЩЕ ИМА ФИКСИРАНЕ И ВАЛУТЕН БОРД , НИТО ЩЕ ИМА ПОЧУКВАНЕ ПРЕД ВРАТАТА НА МВФ ! ТАКА ИМ СЕ ИСКА ПРОСТО НА АМЕРИКАНЦИТЕ !ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО ЧЕ Е ИЗВЪРШЕНО ТОТАЛНО МАНУПУЛИРАНЕ , ОБЪРЩАМ ВНИМАНИЕ НА ФАКТА,ЧЕ ДЕЙСТВИЕТО СЕ ИЗВЪРШВА КОГАТО БОРСИТЕ В РЕГИОНА СА ЗАТВОРЕНИ, ОТ ПЪРВАТА МАНИПУЛАЦИЯ Е ОТ MORGAN STANLEY,ПОСЛЕДВАНА ОТ MERRILL LYNCH.НО ВЧЕРАШНИТЕ ТУРСКИ ДЕЙСТВИЯ - НАПРОТИВ ДНЕС МНОГО СА УСПОКОИЛИ ПАЗАРА !