14

Анонимен

преди 5 години

До До 11Ааа, хем не може, хем казваш "Само ако се ползва IE, ама никой не ползва IE."Както става с IE, така става и с всички други браузъри.Аман от пишман програмисти като теб.

13

До 11

преди 5 години

Ооффф. Няма как да вземем mac адрес или серийни номера през браузъра....Само ако се ползва IE, ама никой не ползва IE.

12

Анонимен

преди 5 години

Да направим комуна 'Не на Фейсбука"! Шегувам се!

11

Анонимен

преди 5 години

До 82 годишен"Защо всички сайтове тикат тия "бисквитки",може ли някой да обясни!"Защото в тях се пази информация не само за твоето IP, което може да е динамично, но и за конкретната машина (mac адреси и др. серийни номера), от която пишеш. По този начин, под предтекста, че това е за уж маркетингови цели (проучвания) всъщност се пази конретна информация за адреса и самоличността на потребителят. Същата тази информация се ползва и от службите.

10

э23

преди 5 години

Това си е самата истина. Медиите в този си вид умират. Социалните платформи са най-важният канал, по който могат да достигнат до читателите. А фейсбука там е монополист. Останалите просто са доста неудобни и нефункционални.

9

...

преди 5 години

Значи това малко ми напомня на срещата на един от шефовете на ЦРУ по време на студената война с Папата! Тогава идеята е била ЦРУ да използва църквата като шпиони на всякъде по света! В замяна ЦРУ щала да помогне да църквата! Тогва си спомням папата казал абе ние съществуваме от 2к години и без вас, така, че можем да откажем тази оферта! Та и тука леко така ми изглеждат нещата!

8

Логика

преди 5 години

Как ли са живели хората преди появата на телевизията , на радиото , на телефона ..... !!!

7

АВСТРАЛИЙСКА ЖРИЦА

преди 5 години

Аз също си имам фейсбук и поствам снимките ми в групата -Българи в австралияЧат пат качвам клошарския си начин на живот в инстаграм в опит да намеря нов мъжки любовникПоздрави от синди австралия

6

Анонимен

преди 5 години

Леле, аз си мислих, че само аз нямам фейсбук. Като кажа на някой, че нямам профил ме гледат сякаш съм от друга планета.

5

extremist

преди 5 години

В БЪДЕЩЕТО НЯМА ФАЙСБУК

4

Анонимен

преди 5 години

Fuckbook

3

82 годишен

преди 5 години

Защо всички сайтове тикат тия "бисквитки",може ли някой да обясни!Лично мен не ме интересуват,но нямат опция "не"!

2

Анонимен

преди 5 години

Е това е една от причините да нямам фейсбук. Те си мислят, че света се върти около тях. По-далече от глобалната клюкарница.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще съживят клюкapcтвото по-скоро. По същия начин гууглето ни убеждава, че ще ни помогне да живеем по-пълноценно, ако гледаме peкламите им и не ги блокираме. Па някои даже вярват.