41

Анонимен

преди 5 години

В момента сащ ( = пиндостан) са наживотоподдържаща система .Нечистоплътният политолог не обясникак така пиндостан има трилионендълг а валутата му била по-силнаот други валути на икономики с много по-малки задължения .Обяснението е само едно - системноманипулиране чрез дезинформация .

40

Мара Муфата

преди 5 години

Виденов, ли....?Пак ли искате инфлация 1:1000?

39

Мобе

преди 5 години

Скоро и Америка ще се разпадне като Русия на различни държави въпрос на време

38

Анонимен

преди 5 години

Оградата освен за сирийците ще свърши работа и за турските бежанци в скоро време.

37

гражданин

преди 5 години

До АнонименВиденов, единственият читав български политик в наше време. И БСП са доволни, че стои далеч от тях.

36

ДА ЖИВЕЯТ ЕВРЕЙТЕ

преди 5 години

За пореден път се убеждавам че евреите са велики Ердоган се заяде с тях но те сега ще му сринат икономиката няма по-умни хора от евреите тук разни скинарчета и нацисчета плюват евреите но запомнете който се е заял с евреите бял ден не е видял евреите са умни и много богати което значи че те са вишата раса нека да не забравяме че Бог Исус Христос е от евреиския етнос. Създаването на ВЕЛИК ИЗРАЕЛ Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ аз съм за това Израел да си увеличи територията на 10 пъти!СЛАВА НА ЕВРЕИТЕ!!!

35

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен"Ако Турция влезе в БРИКС и се отдалеи от САЩ и Запада," - ... то хубаво, но всичките заеми които са и дадени на Турция са в долари и малко в евро. Дори и аз купих облигации Турски в евро на %17 доходност. Така,че като дойде падежа си ги искам и то в евро не искам рубли или юани. Така,че няма къде да ходят много. Така става когато политик започне да си мисли,че може да е и икономист......

34

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО НИКЪДЕ В ПРЕСАТА НЕ СЕ СПОМЕНАВА , ЧЕ ПРОСЛОВУТИЯ АМЕРИКАНСКИ ПАСТОР НА ЕВАНГЕЛИСТИТЕ Е БИВШ ОФИЦЕР НА МЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ ?????

33

999

преди 5 години

ПО ПРИНЦИП ТУКА СЕ ПИШЕ ТАКА - "ОНЕЗИ,КОИТО ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕРДОГАН БИЛИ ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ"! FACK NEWSИМА ЕДНА ОГРОМНА ГРОЗНА ИСТИНА ОБАЧЕ,ЧЕ ПО ДОЛУ КОМЕНТИРАЩИТЕ БЪЛГАРИ НАИСТИНА СА НЕОБРАЗОВАНИ!ЗА ВСИЧКИ ОНЕЗИ,КОИТО ЛИКУВАТ ОТ СИТУАЦИЯТА - ИНФОРМАЦИЯ:НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАЗАР ЗА БЪЛГАРСКИ СТОКИ Е ТУРСКИЯТ.ЗАРАДИ ДЕВАЛАЦИЯТА НА ЛИРАТА - СПРЯМО МИНАЛАТА ГОДИНА,ДО ТОЗИ МОМЕНТ СПАДАТ НА БЪЛГАРСКИЯ ИЗНОС Е ДОСТИГНАЛ 18%. ТЕПЪРВА ВИ ПРЕДСТОИ ВАС СИИРДЖИИТЕ ДА ОСЪЗНАЕТЕ В КАКЪВ КАПАН ПОПАДАТЕ !

32

Аооо

преди 5 години

Джендарите съсипаха турската икономика остават европа и още няколко азиятски икономики .Скоро Тръмпю ще си даде мат. Американците и евреите с техните лихви расипаха целия свят .подчти всеки жител страда от позора лихви и работи за Америка и Израел.това няма да продължи дълго.

31

malkomX

преди 5 години

Я да ги видим: Перчема срещу Ер-догчо. 1раунд-протеста"Гези",2раунд-скалъпена схема за корупция,3 рунд-опита да ги скара с Русия(самолета),4рунд-опит за преврат,5рунд-не го слуша за Африн,6рунд-не го бръсне за ембарго срещу Иран,7рунд-пастор Брансън още в кауша,8раунд-икономическа финансова манипулация и Ердо е окървавен и в нокдаун...Остават още 4 раунда...Но вече Ердо е любимец на онеправданите по целия свят.Залагайте докато е време ;-)

30

Вили

преди 5 години

Две години в затвора без реални доказателства.

29

Нормално

преди 5 години

Откакто един самозабравил се дерибей заплаши Тръмп с османски шамари,получи каубойски шут и вече лети по пързалката с бясна скорост.

28

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да мразя Турция, считам, че на границата ни трябва да има умерено стабилна Турция, защото все пак това е единсвтената бариера между Бълагрия и мюсюлманския свят. Ако работата започне да отива към разпад, може да избухне локален конфликт, бежанци и т.н. Да не говорим колко е отвратително и нечовешко да саботираш държави, само защото вървят против интереса ти. По същия начин ни е*аха майката при Виденов, ще го направят и отново при първи наченки на самостоятелност.

27

...

преди 5 години

Оградата с бананова турция трябва да е от бетон,че скоро тълпите щастливи анадолци ще хукнат да бягат от хубавото в Диарбекира към добрата,но глупава християнска Европа!

26

Падишаха

преди 5 години

Зетя и само Зетя ще ни оправи икономиката.Така каза дъщерята!

25

Анонимен

преди 5 години

Айде да ви е честит султана . От кога ви говорим , че е най - обикновен сатрап , но не вярвате. Ще го проумеете по трудния начин.

24

Мда

преди 5 години

В момента,9 и 30 часа СРЕДНАТА турска заплата е вече 380 лева.Честито на квадратните тикви-ердогановия електорат!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Племе, което винаги е било в позиция "чело плътно на земята и дюпенцето високо във въздуха" никога не може да се изправи на крака. Защото никога не е било на крака.Докато народ като турският, който никога не е бил в тази позиция, дори и да падне, пак ще се изправи на крака. Миналото на един народ е показател за бъдещето му.

22

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да не им се вярва на турците, Турция е по-зле от България. Защото1. България е малка страна и е доста лесно да бъде вдигната на крака сравнително бързо.2. Турция е много, много, много лабилна в икономическо отношение и причината за това се казва ислям. Няма ислямска държава със стабилна икономика.