9

Анонимен

преди 5 години

А от България никога не си е тръгвала корупцията. То ние и затова не протестираме. Малкото останали качествени хора сме капка в морето сред простотия, чалга, селяния.

8

Анонимен

преди 5 години

В Румъния се връща корупцията, ето защо протестират. Изобщо корупцията е змия с много глави-трудно умира и хапе до последно.

7

Анонимен

преди 5 години

Добре де, защо протестират тези румънци? Срещу Истанбулската конвенция ли?

6

Взгляд

преди 5 години

До 5 Я чакай малко. Още са си преди нас по всички показатели, а това че българите ги мързи да протестират, си е наш проблем. Като прасето в ***. Щом то е доволно в нея, мисли че е най-добре, а другите трева пасат, дали ще са германци, гърци, румънци или т.н. Само че България тихо и кротко си отива. 1/3 от населението вече се евакуира навън, а друга голяма част вече няма за майчин български език. Дори сърбите, които преживяха три войни, не изпитаха такъв такъв демографски колапс.

5

Анонимен

преди 5 години

Нещо румънците вартат на празни обороти. А бяха преди нас!

4

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ОФИЦИАЛНО ЗАЯВИ, ЧЕ СИТУАЦИЯТА В РУМЪНИЯ Е ВЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ. така че полека с фейка

3

Анонимен

преди 5 години

При нас всички съдии назначени от славния ни заврян зет трябва да бъдат уволнени. Филчев си го каза, как да разследвам завряния зет като шефът на съда му е най-големият му фен. А въпросното лице даде старт на голямото крадене, т.н. масова приватизация. След това и другите подеха топката от него.

2

Анонимен

преди 5 години

Добре, че ние си имаме най-добрата съдебна система от тази страна на Млечния път. Гордея се

1

Анонимен

преди 5 години

Я! Началниците се обадиха... ..да нареждат? Нещо май, им се изплъзват "протестите" в последно време!