10

Анонимен

преди 5 години

ако е женена - 35 калорииако е женена и мъжа и се прибира - 90ако е от мафията - 400

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва много да ти е грозна жената или пък да те мрази много, че 30 минути да не свършите.... Аз ако съм толкова уморен че да не свърша 30 минути не се захващам.

8

До 9

преди 5 години

Все едно че гледам стената на трудовашки нужник. От всякъде лъха на интелект.Деца още не пипали жена,коментират секса.И си личи от ,,най-добрите" постове.

7

Ей,поколение!!!

преди 5 години

Коментари на пубери-онанисти и примитивни млади хора.Каруцарски език ,е гати поколението.Язък че еедна такава велика придобивка като компютъра и интернет се използва от безмозъчни същества .ЕЙ,поколениеееееееееееееее,не съзнавате ли че се изравнявате с тези от Факултето и Столипиново??? НО,когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.

6

Мюнюн

преди 5 години

Няма нищо по хубаво от секса с Тургай!

5

Упфи

преди 5 години

Жената ми ми дудне, че не я таковам. Казвам и, че поза "Ф" и мрънкането влиаят деструктивно на мъжкия мерак, но тя не вдява.

4

Анонимен

преди 5 години

пак повтори отначало

3

Анонимен

преди 5 години

Въздържанието за един мъж води до феноменална памет и желание за живот. За жената това е средство за контрол и подчинение с което цели да го отслаби и смъкне до нейното ниво, след което започват да искат апартамент кола и бижута.. 75% от тях дори не изпитват нищо. Останалите 25% си въобразяват.

2

Съби

преди 5 години

Аз с жената като не правя секс 10-ина дни и после за 45 секунди съм се разтоварил.

1

Анонимен

преди 5 години

30 минути секс ? Брех, брех, брех :DТея данни от някоя кръчмарска маса ли идват ?