27

Само един шпрайт

преди 5 години

Внимавайте как наричате г-н Желязков, че да не ви прати призовка и да си ядете ушите после, когато свърши този цирк с ареста му и съда.

26

48362518

преди 5 години

Като нямат достатъчно доказателства ще е голям цирк!

25

xxxxx

преди 5 години

то наглост наглост , то извън пътя . едни мишоци разиграват цяла държава. трябваше да са застреляни на часа при залавянето.

24

Много сте умни

преди 5 години

Ето ви " законен" прийом за маскарене на хора. Популистката гербовистка проКУРатура повдигнала обвинение. И какво ще стане като няма доказателства, както напоследък често се случва? Разходите за чия сметка са, умници? А поредното спечелено дело срещу България в Страсбург, КОЙ ще плаща? С чужда пита помен ще правите! А ако случайно се разпределят разходите до девето коляно на всички ей такива сеирджии каколяно, дали ще сте ербап?а? Аман от мишоци и сеирджии!

23

наблюдател

преди 5 години

Бил е на хорото на Рилските езера човека, а там няма обхват и интернет да разбере, че го търсят. Въобще не се е укривал.

22

Мноо мазин

преди 5 години

Много е блъскал в фитнеса Митака много свинско , боб и грах е ял. Пържолите ги ядат политиците да направят гуши като Каракачанов. А Митака режи яко пържолите на Бончев ->1000$ +1000$ + 1000$ + 1000$ + 1000$ + 1000$ = 6000$ това са му джобните за деня. Митака се е барнал ама фирмата му изгоря дано има друга тайна фирма в чужбина от братя Галеви те са спецове по тези неща. Фирмите на Галеви в бг не могат да ги пипнат властите защото Галеви се имат с Италианската мафия най лошата най бруталната.

21

Изнервен

преди 5 години

До BGN. Ей писна ми от олигоффрени в мрежата. Аз поне 5 пъти обясних, че е елементарно да влезеш в интернет и да видиш, че е от някаква местна коалиция "Сила" и да не пишеш гллупости. Ама не, ние по позитански да наклепаме ГЕРБ, пък да доказват, че нямат леля.

20

Анонимен

преди 5 години

АВЕ къде са тези разследващи къде е тази полиция досега защо не бяха арестувани разни бенчевци пеиковци чакат до последно да се размирише та чак не може да се търпи и тогава ужким се разтичват да ги хванат но тогава те престъпниците пък са готови с подготвени медицински че имат по две три смъртоносни болести и смекчават вината си и намират вратички да не лежат в панделата и отново и отново всичко се повтаря и адвоката доволен и съдията още по доволен

19

Анонимен

преди 5 години

А къде са зъркелите е интересно

18

udavnik

преди 5 години

na mallora directno v carcera bez problem

17

Анонимен

преди 5 години

Митьо очите нема ли ви погне Медията , тя една Медия само кражби от интернет

16

BGN

преди 5 години

Общинакият съветник от Несебър не се споменава от кои хубавци е. Иначе Бенчев и другия са ги определили от коя партия са. Тоз явно ще е от герб щом крият

15

Анонимен

преди 5 години

Какви Текстове и заглавия , коя Бежанка на малката снмка горе пише на български

14

пейко янков е,

преди 5 години

единствения общинар,който върти собствените си пари т.е парите на баща му,всички други за *** на руски или софийски пари,затова е нарочен.От горе написания буламач излиза че очите му е шеф,смях

13

Анонимен

преди 5 години

Невинен е. Искаме го кмет на Несебър!

12

анонимен

преди 5 години

Ето това е лицето на БСП.

11

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС БГ,нищо не пишете за срива в търговския регистър.Какво чакате?Ако пишете за това утре,вдруги ден,то вече няма да бъде новина.Чакате позволение от Митьо Очите ли?

10

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Като се е предал общинският съветник.... еди кой си,защо не сложите неговата снимка,ами сте изтиптосали тоя опуления.Няяяяяяммаааа вече журналисти.Всички дето се пишат такива, са си купили дипломите откнижарниците.

9

Анонимен

преди 5 години

Ама как може да твърдите, че Митьо има банда!? Не е осъден! Аре по солидарно с държавните институции, моля!!!

8

Анонимен

преди 5 години

а сега пранги на краката, както кметицата на Младост