43

Анонимен

преди 5 години

Четири диска са изчезнали от сървърите на Търговския регистър. Не са дефектирали, както твърдят от МВР, ДАНС и ГДБОП. Според него става дума за умишлено тежко престъпление, дори саботаж.Ей това сте бг бок лу ците.Шайка крадци и престъпници.После искате някой да ви уважава.

42

Анонимен

преди 5 години

До Рамзан КадировСега осъзнаваш ли, че въпреки, че си казал една от най-големите истини, са ти сложили минусчета само заради името, което си си поставил?Ей това е! Българинът и представа си няма кой е Рамзан Кадиров, обаче видял име което звучи по "мюсулмански" и веднага ревна срещу него, да му слага минуси, без да се замисля какво всъщност е казано. Сбиpщина глyпаци само са станали!А другите имат пленени знамена, но народът им не страдаше и територията им не намаля, а се увеличи!!!

41

Анонимен

преди 5 години

"В неговата експозиция има и 67 пленени чужди бойни знамена - най-вече от нашите балкански съседи, но сред тях има и две руски, пленени през Първата световна война.""но сред тях има и две руски, пленени през Първата световна война""сред тях има и две руски""две руски""руски"Хайде сега кажете ми, майка си ли са търсили руснаците в България, да се бият с нас?

40

Рамзан Кадиров

преди 5 години

По-добре да имаше пленени знамена, но да бяха запазили етническите български територии. Аман от калпав псевдопатриотизъм!Загубили всички войни през 20-век, загубили завинаги половината територия на България, ама видите ли, спасили знамето на 17-и пехотен каспичански полк.Пълна простотия и комплексарщина!

39

Има няма

преди 5 години

кел файда - Боеко разкова *** и без война

38

Анонимен

преди 5 години

Пред колосалната мания за величие на българина, македонстката може да мине за чиста проба скромност.

37

до 51

преди 5 години

Работя в Лондон.Сега съм в отпуска на Слънчака.За работещи като мен,англичаните мислят,че сме работливи и добри специалисти.За тия от боята,които преджобват минувачите на Трафалгара имат противоположно мнение.По същия начин ние българите имаме лошо мнение за английските туристи посещаващи Слънчака.Те това е.

36

до 51

преди 5 години

Къде в Европа и какво мислят за нас? Сигурно съм ходил много повече от теб, дето от паланката си не си излизал. Дай някакви факти и нещо по-конкретно не ми пиши клишета! Пък ти ако си мислиш, че турция е Европа значи се лъжеш!

35

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

сегашните бай *** немат нужда от знамена, а от дисаги.

34

Няма пленено бгзнаме

преди 5 години

До ***, които твърдят, че са виждали пленени родни знамена:Такива няма, няма и как да има - има няколко откраднати, повтарям откраднати от пияни казаци при "превземането" на България през 1944 от омразния червен ботуш, като просто влезли и си ги взели, за да се направят на велики. Има и едно пленено, но от нередовна част на армията ни - дружинно знаме на опълченци от Македония, то се намира в Атина и е повод за особено гордост сред местните маляки.Други знамена, особено полкови, няма!!!

33

до 43

преди 5 години

Плененени български имена много,особено името Иван,но знамена реално пленени в сражение наистина няма.Явно си спестил пари за беседа в тези музеи,защото и аз съм бил в тях.Тези знамена са дарени от българи останали да живеят в съответните държави.Ти сам си си промил мозъка.

32

Анонимен

преди 5 години

Днешните българи са страхливи и нещастни и като видят роми треперят от страх. Ромите ги бият и ограбват всеки ден и тероризират с мощна музика по цели нощи, а те си траят като мекотели. Няма по-овчедушен народ на света.

31

Алекс

преди 5 години

България се оказва сама срещу пет държави. Макар и непобедена, армията е принудена да капитулира. В края на юли 1913 г. идва катастрофалният за нас Букурещки мир, според който губим Източна Тракия, Източна и Егейска Македония, Южна Добруджа.Ако Цар Фердинанд не беше толкова лаком и сляп България и днес щеше да е на три морета и който и да е поток от газ от Русия към Европа нямаше да има друг шанс освен да мине през територията на България и да си плати, но останахме си прецакани както винаги

30

Алекс

преди 5 години

Сключеният на 30 май 1913 г. в Лондон мир е много добър за нас. Турция отстъпва на съюзниците всичко на запад и север от линията Мидия-Енос. Армията ни е заела 179 999 кв.км, които никой не оспорва наши са плодородните южни земи на Източна Тракия, Беломорието и Егейска Македония, но Само след 16 дни всичко това е поставено на карта. Без да се консултира и поне да уведоми правителството и народното събрание, Цар Фердинанд решава да сплаши противниците си и заповядва на две наши армии да настъпят срещу Сърбия и Гърция. Разбира се, Румъния и Турция се намесват и България се оказва сама сре

29

Анонимен

преди 5 години

Докога ще продължавате с промиването на мозъци, повтаряйки непрекъснато този мит.Виждал съм пленени български имена в музеите в Брашов, Крайова, Букурещ, Ниш, Солун, Дедеагач и Одрин.СТИГА ЛЪЖИ !

28

Анонимен

преди 5 години

Споко - всичко върви по план.Още десетина години и прокажената българска семка няма да я има.

27

Анонимен

преди 5 години

Няма как да разбереш какво е да нямаш корен, но да си мислиш че щом служиш на силен господар се мислиш и ти за такъв. Липсва ти принципа свобода, ясно осъзнат. Този принцип е давал импулс за саможертва. За това всред народонаселението на множеството империи, няма ярки примери за Героизъм. И към Византийците може да се присламчиш, и към Римляните. Но ще си останеш служещ. Свободните имат само един Господ -ар.

26

Четящ

преди 5 години

Ами, не е вярно това, че няма пленено българско знаме. Наясно съм , че този мит подхранва самочувствието ни, но фактите са други.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31В книгите с официалнта история на българите единственото нещо, което може да е вярно е името на издателската къща. И то не винаги.

24

Анонимен

преди 5 години

До 29Българите са били велико племе до края на 8 век, защото турските им гени са били все още доминиращи. Но след като се славянизират (македонизират) постепенно, незнайно защо се превръщат в едно много калпаво, но невероятно претенциозно племе. Ако някой иска да види как в днешно време изглеждат истинските "българи" на Аспарух, да отидат да видят турците по Делиормана - те са преки наследници на аспаруховите "българи", като език и традиции.