76

суьо

преди 5 години

До до 25Нещо за Шлиман чувал ли си?

75

Анонимен

преди 5 години

Драмата на Македонците с главна буква е, че не могат да се върнат в Сърбия ....

74

Анонимен

преди 5 години

"Това е една фалшификация след Втората световна война ... "Почнала е много преди това от въртоглавите, продължила е през въртоглаво време и до ден днешен нито един комунист не е излязал да каже извинявайте българи в Македония.

73

Дебър

преди 5 години

Половината Македония е албанска и половин Скопие след 25години т н македонци ще бъдат албанци ,сърби и българи и сами ще предлагат това което им е останало от земя да бъде част от Български Мойте прапрадеди напуснаха Дебърско с чест и достойнство като българи живи и здрави и10 съсечени турци начело с шефа на аскеера в Дебърско КАКВИ БЪЛГАРИ

72

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Не ни трябва да си присъединяваме Македония. Нека да се учим от чуждите грешки,.... ДА СИ СПОМНИМ, КОЙ, ЗАЩО И КОГА БЕ ПУСНАТА ТУРСКАТА АРМИЯ В ГРЪЦКИ КИПЪР?

71

mmm,neeeee

преди 5 години

Няма Македония. Няма македонци. Това са измислици. Има само България, има българи!

70

Анонимен

преди 5 години

Мен пък ми е интересно, защо братушките от Русия и Сърбия са единствените които подкрепиха в ООН регистрацията на ОМО Илинден в България.От 140 години тези две варварски държави ни правят мизерии,та чак до днес.

69

Анонимен

преди 5 години

Дано албанците да му видят сметката на този руско-сръбски тюрлу-гювеч и да не чуваме повече никога за тях.

68

ГНЯВ

преди 5 години

до 49 . Стига с тоя антикомунизъм , бе *** - осмисли какво ти казва академика ., *** , ПО -*** , НАЙ - *** - ПЛАТЕНИЯТ *** НА " ДАЙ , БЪЛГАРИЯ " СРАМ МЕ Е ОТ ВАС . ПРОСТИ ИМ , АКАДЕМИК МАРКОВ , ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ЖИВЕЯТ .

67

Анонимен

преди 5 години

Едно време като продавах дънки на руските *** в пловдив умрях от смях докато един *** ги мереше в *** беше си тропосал сам долни *** от чаршафи и то мръсни сконфузено ми обясни че нямало от къде да си купи а аз му казах че ще помоля руските бг *** да му изпратят червени кюлоти със сърп и чук от бг

66

Анонимен

преди 5 години

Мразя Македония,мразя и македонците! Бих ги изтрепал всичките без да се замисля.Никакви братя не са ми,само трепане.

65

Анонимен

преди 5 години

Do 64 Dramata na balgarite e, che dopuskame balgaromrazci, kato tebe da gazyat balgarskata zemya.

64

Господин Никой

преди 5 години

До youtube История БГ България 28 република на европедалите от Брюксел и 52 рия щат на миризливата кравария

63

Анонимен

преди 5 години

Що си губите времето да се занимавате с тоя и пиянските му бръщолевения. Тоя, винаги и при това -дежурно , Задължително се появява с коментарите си в медийте,барабар с оня другия Каролев,точно тогава когато трябва да се размъти още повече главата на българина.

62

Анонимен

преди 5 години

Абе роби на комунизма гологъзи любители на руски...ве що не се погледнете в огледалото преди да оправяте балканите нима не виждате руски *** че ви презират навсякъде за това македонците не ви щат щото сте презрени роби докато не докажете че сте мъже и вместо да жулите ментета не избиете отрепките които избирате с *** усмивки никой няма да иска да ви бъде брат

61

Анонимен

преди 5 години

Акад. Марков: Драмата на македонците е, че дядовците им са българи!--------Преди да съдим ближния си, нека погледнем себе!А, каква е драмата на българите, професоре????

60

ПРАВ СИ

преди 5 години

До youtubeА СЕГА СМЕ КОЛОНИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ--С ДВА МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ЗАГРОБЕНИ И 3 МИЛИОНА ЕМИГРАНТИ,ИМИГРАТНИ,МИГРАНТИ--/КАКТО ТИ ХАРЕСВА/---Е--КЪДЕ Е КИРО НА КИРИЯ..ТЕРИТОРИЯ СМЕ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА АРАБЕЛИ,*** И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ...

59

Запознат

преди 5 години

До привет от Германия--45;Русия ни раздаде земите.Има писмо на руския посланик до германския му колега.Той кзва;Русия никога няма да се съглаяси Македония да стане българска. Тя ще бъде дадена на един по достоен народ--сърбия. Русия единствена призна ОМО -Илинден.

58

Алекс2

преди 5 години

Академик Георги Марков един достоен и почтен Българин ама кой да го чуе...Захариева , Цецко Цачев и др.подобни около Баце са едни плюнки готови дори да ги опнат за 5 лева *** нека си ги държи то ще му е за главата !

57

youtube

преди 5 години

YouTube -История Бг - България 16 република на СССР