105

Анонимен

преди 5 години

Типичен комунистически дъърт олигарх или ченгесар тръгнал вероятно с откраднато държавно а сега бил бизнесмен!Даьба държавата скапана да...!!!!Ех защо не живея в Румъния а в тоз кензеф!

104

месара

преди 5 години

бенчо, вади тефтера, да видим защо бсп_то се отрече от теб!

103

Анонимен

преди 5 години

Често съм повтарял, че времето на идеологиите отмина!Няма - сини, червени, зелени, пимбени... наднационалните мега-корпорации и техния капитал управляват политическите и социални процеси в света.Те решават какви ще са правилата на играта и кой ще учасва в нея.Такива като Бенчев са фитопланктон, а ние сме просто - биомаса.

102

Анонимен

преди 5 години

Някъв каиш тук ни разсмя с твърдението по кой се заглеждали , което няма нищо общо с интереса , гладът е голям мотиватор .

101

Анонимен

преди 5 години

До малоyмна бабичкаПо добре гласувай за ГЕРБ. Като ровиш в кофите за огрзики може понякога да намираш френско синьо сирене и гъши пастет.

100

малоумна бабичка

преди 5 години

Пак за БСП ще гласувам. Бенчо ми каза, че ще ми направи пенцийката 2000 лева и ще ме води с Ролс-Ройса на тузарски ресторант в Истанбул

99

Анонимен

преди 5 години

Симпатяга! Жив и здрав да е, да си кара ролсройсите и бентлитата, да си почива в имотите, да гони младите булки още дълги години и да си хапва сланинката с чесън. Щом му е дадено значи го заслужава.

98

Анонимен

преди 5 години

до днес понеделник 13.08 извършва всички прехвърляния на фирми. земи имоти.от утре вече обвиняем.чиста работа.

97

az

преди 5 години

1. С пари от къде през 90-те успя да напълни цял кораб със зърно и да го изнесе?2. Защо в БГ успелите "бизнесмени" имат по 20-30 фирми, за далавера ли?3. Родното място на Желев е с. Веселиново.

96

Анонимен

преди 5 години

Бенчев - президент!

95

Само ГЕРБ

преди 5 години

ГЕРБ до дупка. Бойко ни прави магистрали да правиме тапи с яките запатни коли като излизаме за чужбина, а БСП само пият кръвта на народа!

94

Демократ

преди 5 години

Не е лошо при демокрацията, има разкошни имоти, моделки и манекенки, лимузини, яхти, сланинка с чесън... Някои имат всичко, а пък тези, дето нямат може да гледат другите.

93

gogo

преди 5 години

v drugi dargavi bogatite ne kupuvat tolkova ckapi avtomobili

92

До 106

преди 5 години

С измислици и фейк няма как да го оневините ,другарю.Хайде спрете с лъжите като вашата лидерка.Аман!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Как да повярваме за красивите жени като му гледаме табелката от алпака с ръждиви рапидки и къносания бретон?

90

баба

преди 5 години

До АНОНИМЕНЛъжеш, "социалистите" изобщо не пият кръвта на народа. Не го крадат, не го лъжат. Неееее. БСП - най-хуманната и най-честната партия. Те не крадат ИЗОБЩО. И ИЗОБЩО не са хвърляли преди 50 г. хора да ги ядат прасетата. И не са убили никой без съд и присъда, и не са изтезавали, и не са изнасилвали за наказание. Сега ще отида да се подстрижа като КОРнелия.

89

Анонимен

преди 5 години

Защо преди две години ГЕРБ опъна чадър над Митьо Очите,и го обяви ьа най чистият бизнесмен ?????

88

АНОНИМЕН

преди 5 години

Да не забравяме,че Бенчев освен милионер е и инвалид,който получава инвалидна пенсия.Затова хората които наистина имат нужда от подкрепа от държавата няма да я получат,защото Бенчев и най-вероятно и цялата му рода освен всичките схеми в които участват са и фалшиви инвалиди.

87

KOKO

преди 5 години

ZA SLANINKATA S 4ESAN RAZBIRAM,NO KOLKO SHTE E HUBAVA TAJA ZENA,DETO SJTE OTIDE PRI TOJA PLASHIPUTARNIK?

86

Анонимен

преди 5 години

Да видят бабите за какви гласуват. Хора от народа. От ceло.