22

Анонимен

преди 5 години

Валери не тама е проблема. Удряйте палмовите царе скиселото мляко сиренето кашкавала

21

Анонимен

преди 5 години

Сега ако събори и хотелите на първа линия на Слънчака го произвеждаме в Цар!

20

Jack

преди 5 години

ВЕЛИКАН ! Това бяха туморите на Слънчака и Созопол ! Да пребъдеш Валери ! Имаш гласът ми ву век и веков !

19

Шопо

преди 5 години

Нали се сещате ,че поданиците на НВ баба Бети Втора идват у Бг за да се накъркат ? И имайки предвид ,че те са по Гринуич /демак 2 часа назад с времето/ няма как да си легнат в 21,00 ч британско време !!! А Валери Балевски ако иска да е в помощ на ,да мине нощем през ромските махали ! Ама да вземе със себе си цялата жандармерия...

18

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха...............тоя още малко и ще затвори България, така както е тръгнал!!!

17

Lina

преди 5 години

Валере не спря да влиза на Bedroom без пари, милия. Да го ожалиш. На него му пречат ТОЧНО ДВЕ заведения и нито едно в Студентски град,примерно . Ти, валере нали си от Бургас, като им даде разрешителните на въпросните кръчми - взе ли??? Шумно ли ти беше тогава ? Не ги подкреоям, но и избирателното заъваряне лекинко намирисва? Утре - Студентски град - клуб 35,33,36,37.....

16

Анонимен

преди 5 години

Браво,само така! А коравите глави ще разберат, че е въпрос на време! То и за пушенето беше бабаитлък,пък взе че се получи,та сега по въпроса ще има и второ полувреме! Ще стане и с джигитите! Ще плащат всички като попове!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До 16.Вчера се върнахме от Слънчев бряг, наясно сме къде отиваме, но е недопустимо заради бизнеса на 1 заведение да страдат 50 хотела. За твоя информация тишина няма никъде, преди това на Царево- заради 1 кръчма с жива музика не можеха да спят няколко стотин човека. Забавление може да има и без силни децибели.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе хора. Няма как всички курорти да са с еднакъв приоритет. На Слънчев бряг това му е туризма - за млади хора. Няма как да се превърне в пенсионерски курорт. А тези дето ходят там с две - три деца с чии акъл са тръгнали. Има Поморие и други курорти, където са точно за семейни. Все едно компания от младежи да отиде в Поморие, че там всичко затваря в 23:00 часа. Като искате спокойствие отидете там. Има Албена, има много други места, за хората, които искат спокойствие.

13

мак

преди 5 години

Борбата с шума трябва да се води не само по курортите, но и в градовете. Стига с този терор. Наглите кръчмари си мислят, че са център на вселената с техния велик бизнес, само яки глоби и затваряне може да ги спре.

12

Анонимен

преди 5 години

Браво на Валрката шума от Слънчака основен враг на българина, истински патреот корупцията по високите етажи на властта е вече смазана.

11

Анонимен

преди 5 години

Атаката спря ,усетихте ли

10

Анонимен

преди 5 години

Не знам от какво ще се споминем по-бързо? От шума ли или от фалшивото сирене? Приоритети!!!

9

Анонимен

преди 5 години

SOBSTVENIZITE I PERSONALA TREBVA DA LEGAT V ZATVORA PONE PO 6 MESEZA S PODOBAVASHTA GLOBA PONE OT 3-5 000 LV.

8

Сини Шампиони

преди 5 години

Събаряй,закривай,вкарвай в трудови лагери.От къде пари за скъпи коли и хотели в бедна България?Бесилки за мутри и бандити.

7

Анонимен

преди 5 години

Не стига че не са изпълнили предписанията на РЗИ ами са отказали да ползват услугите на ТВ СКАТ

6

Анонимен

преди 5 години

А хората дето обичат музиката те какви права имат що само едните имат правар типичната бай Ганьовщина за всеки влак си има пътници който му е шумно ще си потърси друг хотел далеч от шумал

5

Софиянец

преди 5 години

Това добре, но защо само в Слънчев бряг и Созопол? Подобни нарушения има по цялото ни черноморие. Законите са направени за да се спазват.

4

65

преди 5 години

Много шум ,много се пречи на почиващите,ужас.И само две затворени заведения.Е ,много е смешно

3

Боби от Бобовдол

преди 5 години

Валери, преглътни най-после, че акулите по морето, не са те поставили в списъка с полагащи се отчисления, има по-големи от теб.