35

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно!!!

34

putyu

преди 5 години

Разпъвам ги като христос там пустинята. На 50 градуса за 1 ден са полуумрели. И така през ден два следващите 30 години.

33

Анонимен

преди 5 години

Няма как с едно отиване в религиозен храм от нормален човек да се превърнеш в изверг-главорез. Тези са си били ненормални и преди да отидат в джамията. Много лесно маниппулируеми, поради ниското си IQ и пълни с коплекси за малоценност, които избиват в гняв, омраза и липса на емпатия. С една дума: ***

32

Анонимен

преди 5 години

Тия журналисти пък сега се опитват да оправдаят извергите. Били "умно и мило момче" и "много учтиво и резервирано момче". За такива само строг тъмничен затвор. Никаква възможност да говорят и да се опитват да се оправдават.

31

пазете се от хората

преди 5 години

Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните!

30

SWE

преди 5 години

В момента живея в Швеция. Не можете да ди представите каква *** се оформя тук.

29

Анонимен

преди 5 години

САЩ увеличиха военния бюджет за 2019 и ИДИЛ пак са намода, съвпадение а:)?

28

Една

преди 5 години

До "Българин!" Ти май си от онези "българи"!!

27

Анонимен

преди 5 години

Някакви смръдливи п0р0ве дето е трябвалп да ги направят на фураж за прасета, за да си изпълнат велийата мисия и да превърнати в тор, която да облагороди песъчлива почва.

26

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Вчера на един колега - дядото - 6 от 49 - 6ца...2 000 000? . Техниче е при мен от Казахстан...миналата година тегли 280 000 и си построи райенхаус...дядото ( на жена му таткото) казал, че ще ги плати - барабар с наказателните лихви - 12 000?Роди го с късмет - и го хвърли на смет!3 дечица има!

25

Николаев

преди 5 години

Всичко в близкия изток е свързано с петрол и газ нобелиста за мир юсеин обама е един от създателите на даеш бившата ал кайда целите ясни сценария копиран от иракския бесене на садам война и петрола вече не е иракски в сирия същото в тунис не се получи в египет почти сирия с помоща на казаците може да и се размине забравих и турция свалиха руски самолет после опит за преврат и така да безкрай нищо лично само интерес.

24

ОПААААА

преди 5 години

ТЕРОРИСТИТЕ И УБИИЦИТЕ СА НОСИТЕЛИ НА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ....ОБУЧЕНИ И ПЛАТЕНИ ОТ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ БЕЛИ УБИИЦИ...ФАКТ

23

Браво Ценко!

преди 5 години

Тракнах ти плюсче номер четири...

22

Анонимен

преди 5 години

Отишъл значи да отрази революцията срещу Асад ха-ха пък те взели, че точно "революционерите" го пленили и поизмъчвали малко. Въпроса е след това дали му е светнала лампата, че така наречените и в статията бойци са най-обикновени гла.ворези и не малка част от тях са там срещу заплащане, Корана им е прикритие за пред абдалите.

21

Анонимен

преди 5 години

Е това е проблемът на съвременният свят.Вместо куршуми на такива им праща журналисти и кореспонденти.Сега какво послание им се отправя?"Правете каквото си искате а ако случайно ви хванат ще ви настаним в луксозен затвор от който ще ви помилват след 10-15 години а след тва ще ви даваме социални помощи до гроб.Както и на вашите семейства и роднини" Това е адски извратено.Такива трябва да се екзекутират заедно с семействата им и всички роднини.Да видим след 40-50 генетични прочиствания ще смеят ли?

20

Хаххо

преди 5 години

До БахМааМу - Това да не би да е Иван Иванов от Кюстендил.

19

Хахо

преди 5 години

А Янка Иванова, Зорница Илиева и *** Джорева колко сводника - клошари и просяци познават, които опрапастиха зрението на едно бебенце и изпиха и избоцкаха 5000 лева.Те, че не ги бива за нищо друго, личи отдалече.

18

БахМааМу

преди 5 години

"Той беше добър ученик.Най-добрият в класа.Седеше на първия чин;до прозореца, вляво..."Докато не отиде веднъж в джамията и не стана джихадист, ряза глави и изнасилва деца.

17

ИСТИНАТА

преди 5 години

Терористи от ISIS са лекувани в израелски болници, за да бъдат здрави и да имат РУМЕНИ БУЗИ.Факт.

16

МААНГАААЛИИИИИИ

преди 5 години

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ......КАЖЕТЕ ЗАЩО ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА Е В ТОВА СЪСТОЯНИЕ. НАЛИ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ? ОО ИЛИ СТЕ САМО РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА СДЪВКАНА ИНФОРМАЦИЯ