70

Анонимен

преди 5 години

Те ако се намесят зелените знаеш ли, че трябва да сложат под карантина цяла София и да прекратят летенето на тъпите самолети с чем трейлса дето се виждат всеки ден и ти *** реколктата и да ти спрът колата, която също не е малък замърсител изобщо на тази тема малко разбират ама всички коментират ... Чистите ми те.

69

Иво Игнатов

преди 5 години

Не си знаете мястото, вие всички не си знаете мястото :)

68

Todor R

преди 5 години

И нито един еколог или зелен не каза нещо, защото където не им плащат, там не вземат отношение.

67

Симо

преди 5 години

Цялата ситуация е много нелепа. Къде са зелените, когато наистина има нужда от тях?

66

Златко

преди 5 години

Къде са природозащитниците и защо не вземат отношение по темата?!? Къде е Тома Белев и платените "зелени" да спретнат един спонтанен протест пред Министерски съвет?!? Въобще голяма "зелена" тишина!

65

Анонимен

преди 5 години

Кога ще пускат рекламата на суджука?

64

Анонимен

преди 5 години

Много обича България арх. Мирянов младши и заради това строи небостъргач в Лозенец с ателиета по 200 кв.., както о 22 етажно кондо в Дружба. Родолюбци с готови пари и скъпи дронове 😀

63

Ужас и безумие

преди 5 години

Тея от хорото са зависими от гъбите.Будни миришешти и зелени граждани.Завъртете хоро пред МС наивници!Евала на Румънците

62

Чак с колите ?

преди 5 години

Леле много големи тер.кати са тези пичове. С колите в реката да си измият мръсните гуми върху чистата река и с този дизел да замърсят чистият въздух. Знаете ли колко е скъп чистият въздух там в Рила те го опаковат в торбички и го продават и онзи купувача отваря плика и вместо чистият въздух ще лъхне на някой прад.ята на развален боб и ще припадне и после върви търси измам(ника) -> пърд.л(ника) . Ми то много ясно че ще има глоби и то солени. И онези какво ми танцуват хоро като не знаят как аматьо

61

;)

преди 5 години

До тези които, като 66 "Бай ***", си мислят че, нагазилите в езерото са някаква патриотична група/дружество - прочетете коментар 42 оглавен "До Анонимен 32-132" за да видите за коя партия става дума!Може да ви се окажат съпартийци ;)

60

Еколог

преди 5 години

А телетата на Бузлуджа които съсипаха околната среда природата и смутиха спокойствиетоц на флора и фауната за тях кога ще пишете глоби начело с главното животно онова ,което друсаше гюбеци със кебапче за 30 ст в устата и слщноотделяше за Власт

59

Анонимен

преди 5 години

Подигравка с цял народ за шепа стотинки!

58

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Длъжността задължава! А на колегата му - професор Хитър Петър, да се изземе сниманото,а глобата си е глоба! Дебелоочие и Дебелокожие!

57

Анонимен

преди 5 години

Директора на парка ни мисли за ***,също така и мърльото- професор! Ясно е че става дума за филмов материал,който е златна кокошка, сниман на такова място! Всичко е направено с премедитация,като глобите, рушвета и врявата са калкулирани в цената! Безочието на директора е огромно! Чакаме оставка и изземване на записаното! А табели да си поставят в задните си части!

56

Бай Ганьо

преди 5 години

Какво да очакваш от националисти!!!!*** народ. Баш, Бай ***,, Простия,,

55

Алекс

преди 5 години

Точно така, да си платят глобата и кой откъде е. Хубавото в тази история е, че всички разбраха, че в езерата горе не се влиза.(Защото плашещо много хора не могат да разберат "Къв е проблема, че са влезнали в езерата?!" Дано им е станало ясно, к'ъв е проблемът.)

54

Анонимен

преди 5 години

Ужас, що за ганьовщина.

53

Анонимен

преди 5 години

Как така ще се киснеш в езеро, което се е запазило толкова много години именно защото никой не се е киснал в него. За жалост тия изчерпват мнението ми за всички показни бг патрЕоти. Позьори, надошли от някъде си, жадни за внимение, същевременно несъобразителни и необразовани.

52

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам безкрайно, че се прокараха пътища навред и алкохолиците с шкембета, неподвижните търтеи с джипове и кифлите им на токчета в момента мажат и унищожават подир себе си, понеже са толкова неграмотни, та не дори не се усещат какво и как трябва да правят сред природата.Те нека си киснат из заведенията и по плажовете. Който не е заслужил, не следва да се радва на природните красоти. Който пък уврежда природата - следва да се лиши от достъпа до нея и да му се бръкне в джоба сериозно.

51

Анонимен

преди 5 години

Да бъдат наказани всички, дръзнали да се киснат в езерата. Всеки си носи лична отговорност. И да покажат наказателните постановления /без личните данни в тях/ - за назидание.Природата трябва да се пази внимателно от животното човек, за да може и занапред да я има и това животно да бъде опазено също. Понеже то без природа е нищо. А туризъм е наистина точно това, което пише 54 - обувките, раницата и на два крака.