126

Solar Power

преди 5 години

21 ТРИЛИОНА долара дълг но продукта който бълват е над 18 трилиона долара. В италия този процент е 132% например. Така,че нищо страшно няма :) Да числото е голямо като дълг но и другото число е голямо. За справка ние имаме около и над 50 милярда долара продукт.

125

Solar Power

преди 5 години

"Нещата в света ще се оправят, когато на парите започне да пише " банкнотата е обезпечена със злато"" - това е невъзможно защото на планетата златото е крайно а ние хората се увеличаваме :) Няма как да добиваш достатъчно злато и навреме за новите хора които се раждат..... малко трябва мисъл инъче ще направиш огромна инфлация със златото понеже няма да стига.... точно заради това е и отвързано от долара. Инъче икономиката ще стои на едно място :)

124

Solar Power

преди 5 години

"Всички държави да забранят долара и тогава ФАЩ ще потънат в мизерия и ще се управляват като Северна Корея" - ако не е той ще бъде евро или рубла или юан или друга валута и резултатите ще са същите. Това е реално икономическото положение на Турция каквото и да си кривиш душицата. Има дисбаланс огромен. Турция взема краткосрочни кредити да покрива задължения по други кредити и да се снабдява със суровини защото там НЯМА. Същото както в България :)

123

ДА

преди 5 години

Всички държави да забранят долара и тогава ФАЩ ще потънат в мизерия и ще се управляват като Северна Корея

122

Иван

преди 5 години

Медът е най-сигурната инвестиция. Никога не се разваля - ако се захароса просто се претопля. В миналото са го наричали течно злато.

121

Анонимен

преди 5 години

еврото потъвало, стига бе и как потънало от 1,14 до 1,13, това ли е потъването 0,2 %, ама Вие сериозно ли ?

120

Osman

преди 5 години

Чак пък сринало..при създаването си еврото беше 0.8 долара, т.е по-малко от един долар. Лирата е друга бира, там за един ден се срива с 16% стойността й. Няма място за сраевнение и заглавието ви е некоректно.

119

Анонимен

преди 5 години

Те му пишат за еврото, той все за рублата мисли.Какви са тези?***-дали, сър!

118

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ ЕВРОТО ПОТЪВА, ПОТЪВА И ЛЕВЪТ - НАЛИ СМЕ ЗДРАВО ВЪРЗАНИ.И аз започнах да купувам злато като руснаците и китайците. Сигурна инвестиция.

117

Иван

преди 5 години

На който не му е ясно защо еврото леко пада когато турската лира се срива да прочете за Азиатската финансова криза от 1997 г.

116

До 128

преди 5 години

Точно от историята знаем до къде я докараха -100 рубли- долар и 20 цента.Една карфица конкурентна не успяха да направят за 100 години,държавата им се ,,разложи",технологиите са им от 50те години,язък им за природните ресурси и тях немогат да ползват като хората.Само пушки ,пищови и революции са им в главите.Как се просперира след всичко това и на какво точно се смеят???

115

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй, бутайте се сега в еврозоната. При едно сриване на еврото, големите ще се оправят без особени сътресения, ние сиромашиите да му мислим.

114

Загрижен

преди 5 години

Давайте патриоти, купувайте лири и си продавайте доларите и златото - татко ви това поиска от вас ;-)Сега е момента да убиете капитализма на Сащ и Европа!

113

Анонимен

преди 5 години

***, нали знаеш от историята, че руснаците винаги се смеят последни!Така че не ги мисли тях.

112

Анонимен

преди 5 години

Седемнайста била по номинал И КВО ОТ ТВА,А ПА НА ИНДИЯ И КИТАЙ СА МЕЖДУ ПЪРВИТЕ ПО НОМИНАЛ,И КВО ОТ ТВА??Номиналът няма никакво значение,гледа се НА КАЛПАК КОЛКО ИМА И ПОСЛЕ СЕ ГЛЕДА КОЛКО Е ПОКУПАТЕЛНАТА СИЛА НА ПАРИТЕ и така се изчислява стандартът на живот.Номинал,глупости!

111

ПЕ-ДЕР

преди 5 години

Коко, ти откъде знаеш как плащат руснаците?Сигурно са ти плащалви, нали. Ха-ха-ха

110

Анонимен

преди 5 години

Еврото не е потънало макар да му падна с малко стойността към щатския долар,ама интересно защо и магучая рубла се срива и то преди да са влезли в сила предпоследните санкции на САЩ?!Ако след три месеца САЩ изпълни и другите още по-строги санкции та дори и забрана на Аерофлот да лети до САЩ тогава не знам какво ще става.Как ще се изселват матрьошките в търсене на по-добър живот и главно ХАЗБЪНД!Бедняшки руские дьевачки,че го закршат яку...

109

Анонимен

преди 5 години

Нещата в света ще се оправят, когато на парите започне да пише " банкнотата е обезпечена със злато"

108

коко

преди 5 години

До Анонимен 116 Твоите пари защо не са в рубли?Руснаците даже и на агентите си плащат в долари.

107

Анонимен

преди 5 години

Икономиката на Турция е сравнително малка .... !!!??? Хафе, ти пак ли си без домашно ???? Икономиката на Турция е 15 по паритет и 17 по номинал В СВЕТА !!!! Щом тя е малка какво ще пишеш за тия извън 20-тицата ?????