28

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва как се затварят ОГРОМНИ участъци, по които никой не работи с цели седмици, защото достатъчно хора, които да бачкат по всички обекти (защото цяла София е разкопана)- няма.

27

Анонимен

преди 5 години

Шофери, чалга, селски глави прииждат към София да си продават пернишкия интеуект. Задръстване и - най-накрая - НОВИНА!!!

26

До 24

преди 5 години

Ако е била на 39 години, значи е качествена и ще издържи още 100 години, а не като ремонтите на ГЕРБ - настилките издържат най-много година и пак трябва ремонт. На Ректората, където сега затвориха, казваш, че настилката не е от времето когато там разкопаха за метростанцията, така ли? На мен, понеже живея наблизо, ми се струва, че бул. Васил Левски непрекъснато е затворен за ремонти в последните години, както и Раковски и Патриарх Евтимий.

25

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ няма акъл. Затварят Раковски, затаварят Графа, затварят Васил Левски , на практика затварят целия Център от източната му страна и го оставят и без градски транспорт.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е да гледаш по внимателно, настилката беше на 39 години.

23

Дръндер

преди 5 години

До Анонимен 3Капитализъм? Ти шегуваш ли се ? Това е ГЕУРбовски социализъм! Идва ми да им изпотроша преградите! А защо не пише нищо за затварянето на уличката до градинката "Кристал" и самата градинка "Кристал" както и за градинката на Св Седмочисленици? На тях не им трябваше ремонт определено не им трябваше! *** скапани!

22

До 21

преди 5 години

Живея до булевард Васил Левски, редовно минавам по него с кола или го пресичам пеша и как така не ги видях тези напуквания и неравности?!

21

Анонимен

преди 5 години

За теб си беше добре напукан и неравен.

20

Анонимен

преди 5 години

Булевард Васил Левски в София си беше много добре. Защо ГЕРБ тръгнаха да го рушат, един господ знае.

19

Jj

преди 5 години

В Русе ул.Славянска / 130 м./ се ремонтира 11 месеца. Края не се вижда.

18

--

преди 5 години

Не знаех, че трябва да си носим компас докато шофираме. Автора на статията явно не смята за идиотска тази част от текста "източната половина от пътното платно".

17

от провинцеета

преди 5 години

Абе кво ни интерсува назе от провинцеета софее ? Аесектерр

16

Опс

преди 5 години

Айде малко да походите пеш, да повъртите ***, шопари затлъстели :)

15

Анонимен

преди 5 години

До BG СМЕШКИЗа тебе са ненужни, но за бойкоикономиката са много важни има усвояване има геп няма усвояване и геп отичат в канала!

14

Korean soup

преди 5 години

Добре бе, какво й имаше на отсечката между цар Освободител и паметника Левски?!?

13

Луд

преди 5 години

Мрън, мрън, мръъъънкачи.

12

бг

преди 5 години

такива БЕЗУМИЯ се правят в тая държава че просто не е истина ! и народа седи и гледа и нищо не прави .....УЖАС НА УЖАСИТЕ !

11

бг смешки 2

преди 5 години

разликата между нас и другите държав е че там се строи и ремонтира защото е нуижно а тук се прави за да СЕ КРАДЕ и усвояват едни пари на частни фирми ... не да се развива града или нещо от тоя сорт ! с такова мислене БГ ше си остане клоаката на Европа ......

10

бг смешки

преди 5 години

ШЕ се оправи ама нищо не направите ! пишете си само в нета и във фейса ! така не стАВА ....ТВА което се случва тук е пълна Свинщина !

9

BG СМЕШКИ

преди 5 години

тия хора от ГЕРБ вече напълно се уляха ! правят абсолютно НЕнужни ремонти където улиците са напълно здрави ... където пък има спешна нужда от ремионти нищо не се прави с години ... БГ ше затъне още повече така ! парите на днъкоплаците се харчат за глупости иза кражби на определени частни фирми които обират 90% от държавните поръчки да правят некви мизлслени и ненужни ремонти ....УЖАС !