71

Анонимен

преди 5 години

До ИскренПрав си, вчера по един бивш депутат, понастоящем журналист разби Ев. Дайнов, оня сигурно днес е бил на хапчета или нещо по-силно

70

Искрен

преди 5 години

И в Румъния и в България засега управляват БИВШИ членове на комунистическите партии.Синове и внуци на ония които СТАНАХА партизани на 10. Септември. 1944 г. И тези 10-то септемврийци станаха НАЙ-ГОЛЕМИТЕ правоимащи при БКП. Същите тези ментета рано-рано на 11.Ноември.1986 изведнъж се пръкнаха като демократи. С една дума: МОШЕНИЦИ. На всички ни е известно, че нашият " демократ " Бойко, КАТЕГОРИЧНО отказа да напусне редиците на БКП.А сега ........???МОШЕНИЦИ, ЛЪЖЦИ, КЕЛИПИРДЖИИ!

69

аха

преди 5 години

До Hafen die WahrheitА боко според теб какъв е!?

68

П.Петров

преди 5 години

Явно ние искаме още корупция и беззаконие ...

67

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitКви комунисти те бият по глъвътъ бе

66

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Румънците оттатък протестират, нашичките отсам се на.ират от страхРумънците протестират срещу дoлнитe комунисти и тяхното правителство!Дано никога у нас комунистите не идват на власт, НИКОГА!!

65

Анонимен

преди 5 години

Румънците оттатък протестират, нашичките отсам се на.ират от страх

64

Анонимен

преди 5 години

А бе домнуле,шо стана всички излязааме айдуци!Ами крадете всичките бре,защо трябва да идваме от Европата да ви го кажем!Вкарваш днеска едни в панделата,утре излизат,после другите!Учете се от историята бре!

63

До 62

преди 5 години

А крадлив и ***?

62

Анонимен

преди 5 години

Чудно как не изкараха протестите организирани лично от Путин. Опитват се да се правят на хитри. Ама не са. Глупави и некадърни са.

61

Анонимен

преди 5 години

Некъф или некви платени опитват да изкарат румънските протести като организирани от щатите, соросчо или каквото и да е друго. Чак толкова ги е дострашало нашичките, че пуснаха организирано платени писатели. Номера не минава. Напусто се мъчите.

60

Анонимен

преди 5 години

"" А бе нали ни я давахте за пример Румъния как била преборила корупцията? "".....................Румъния ви я даваше за пример другаря Радев (генерал от КГБ) който е чел единствено комунистическия манифест.За пореден път се убеждавам, че другаря Радев е честен, но *** човек ... а това е по-опасно от крадлив, но умен

59

Анонимен

преди 5 години

Морален кодекс докато не зацарува, ще царува корупцията. Но всеки днес говори и тича стремглаво към пари, пари, пари, бягайки от морала като гявол от тамян.Протестиращите и те за пари протестират, не за морал. Ретроградни мозъци, ретроградни чипове, ретроградност отгоре додолу.

58

Господин Никой

преди 5 години

Ех Сорос Сорос ако щеш гъзъ си да одереш ти шипков мармалад няма да ядеш .Настроиваш хората против правителството но пак по познатият сценарии жълти -цветни революции Но няма кой да ти вярва вече дърта сбръчкана *** .

57

смях

преди 5 години

Ей Бойко, колко дни трамбовах центъра на софия против Пеевски. Накрая се оказа, че на половината от хората си плащал. Никога повече няма да отида на протест, в който участва и герб.

56

Тинев

преди 5 години

Браво на румънците.А в България?За съжаление българите се изродиха в едни -***-и .........!Всичко се е втурнало да краде. И крадат. Кой повече, кой по-малко.--ткенска му работа!!!!

55

Нов

преди 5 години

И при тях положението е като при нас. И да Махнем сегашните, няма кого да сложим. Материала лош

54

Валери

преди 5 години

А бе нали ни я давахте за пример Румъния как била преборила корупцията? Каква стана тя сега?

53

До Факт

преди 5 години

Не Българите , а предателите се завръщат, предателя никой не го иска.. Трябва да се внимава много с предателите , Турция е пред икономически колапс там ще дойдат 300лв. .. Но от турците по-опасни са предателите и шпионите на Сорос и ЦРУ закърмени джендърията на запада..

52

Анонимен

преди 5 години

СТИГАН КОРУПЦИЯ НА ГРАНТАДЖИИ