63

Либералист

преди 5 години

Благодарим Ви Ваше Величество! Дерзайте!

62

Анонимен

преди 5 години

Кобургът каза, че ще ни оправи за 800 дни. Е, нач.укани го, че и още иска.

61

Анонимен

преди 5 години

Мислил бил за поколенията??? Ама за твоите поколения мислиш, бе крадлив дедо! Много рядко всички коментари са на едно мнение. Браво! Всички го мразят тоя!

60

Активист на БКП

преди 5 години

До Друг бивш от БКПСвърши ,ама не свърши !!! Л***пачката я продължихме,като създадохме ГЕРБ !!! Това Бойчето,Лилето,Цецка,Цецко- все наши,проверени другари,от КОМУНИСТИЧЕСКО потекло...

59

Анонимен

преди 5 години

Престанете да ни занимавате с разни САМОЗВАНЦИ!

58

хх

преди 5 години

това не е цар, а един крадлив дедо

57

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се хули по всеки и по всичко, по-добре да се мисли. Но... по нашите земи, сложно. Превърнахме се в мрънкалници и вечно недоволно общество.Костов, царя, Сорос, Ран, Далай Лама, краля на Лесото и кой още там - все ни виновни.

56

Анонимен

преди 5 години

България е република и няма цар. Този е самозванец!

55

Друг бивш от БКП

преди 5 години

Място за лапачка и безвъзмезни вземания

54

Анонимен

преди 5 години

На фотото - царят е вперил поглед към Мусала.

53

магаревъд

преди 5 години

"Царя" е мошеник при това mъn. Беше докаран за да подмени една мафия с друга (напр. бълграската с руска такава). В замяна му беше обещано да "си върне имотите", ама на края ще остане с каквото е дошъл, въпреки знайните и незнайни помощници, вкл. софиянски, бойкоборисов, основната част от гербавата мафия която беше преди това ндсв, и т.н.А па тоя отдолу "християнска държава да се управлява от цар" не е далече от "ислямска държава управлявана от халиф"Религията няма място в държавно управление!

52

Анонимен

преди 5 години

Спомням си как народът го посрещна с фанфари, вярвайки, че е модерен и демократичен. Дори и интелигентни хора му повярваха. Аскетичният му вид се различаваше от охранените ни нагли политици. Повярваха и останаха с пръст в устата. Е, разбрахте ли, че алчността е многолика.

51

Активист на БКП

преди 5 години

Един отчаян комарджия,който заедно с баща си и дядо си съсипа България ! Това е Моньо Рулетката...

50

Башка Луд

преди 5 години

Какво е за Сакса България?С една дума КАСИЧКА!

49

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Тоя цар беше толкова цар, колкото Иван Костов е българин.... Но аз съм ЗА една християнска държава да се управлява от цар и да е пълна християнска монархия! Защото това е естественото! А не петолъчката сърпа и ***, измисленият комунизъм и демокрация, напълно вредни за една държава....Не забравяйте за какво са умирали нашите предци, а именно за България, кръста и флага!

48

дърт

преди 5 години

Какво е България за Кобурга - дойна крава, която не е необходимо да храни.

47

Анонимен

преди 5 години

Мадридският комарджия пак дава мъдрост. "Ще ви оправим за 800 дни." - нали така каза? Ама не ставаше дума за България, а за тебе. Ти се оправи за тия 800 дни, че и се връщаш за още. От просяк и цървулите ще вземеш! Изключително нагло и подмолно същество.

46

Тези дъртите роялти

преди 5 години

Тези дъртите кралски особи и фамилиите Ротсчайлд, Рокфелер и Дюпонт разполагат с частни болници, в които се присаждат сърца и в които се грижат важните особи да доживеят минимум 100 години.Не като нас - дето ни блъскат с рак и отровни храни.

45

ту сто и газ на вън.

преди 5 години

Младите роми са бъдещето на България....Рекоа голпемците и изпратиа децата си да учат в чужбина--интересно като за 30 г. се спукаха да ремонтират образ.сист защо пращат децата си в чужбина. Лекуват се в чужбина ,евродепутатки се женят за чужденци и децата им няма да учат в Лом и Видин и ще са най-вероятно с чужди имена---внуците на ,, царя ,, са с интересни за мен имена ,не че няма право ама си Бг княз все пак...има един лаф ,,по делата им ще ги познаете,, какво стана с на псев. патриот.300 лев

44

ИСТИНАТА

преди 5 години

Елизабет 2-ра е на 92 (за разлика от лейди Даяна)