118

Анонимен

преди 5 години

Дали не е късно за медицинска помощ. Жената е доста увредена

117

Анонимен

преди 5 години

Поднорменото тегло също е проблем.Аз тежах 95 килограма,почти без тлъстини,щото тренирах ,но поради тежко заболяване свалих 40 килограма и бях ходещ скелет.Сега съм 66 кг при височина 173 см и се чувствам по-добре.

116

jena

преди 5 години

Може ли една жена да е толкова красива и постоянно да си намира кусури...Има нужда от малко повече психотерапия. Дано се оправи , за да може да си гледа децата, а защо не и да си намери друж мъж...

115

Анонимен

преди 5 години

А във форума точно обратното..."Бременни хлебapkи" дават мнения...Тотално изпpocтяване и затлъстяване е перманентното състояние homo sapiens bulgarian...

114

Горд българин

преди 5 години

Най обичам боба,лежа и да е.а!

113

Как 44 кила

преди 5 години

Тази е с доста наднормена мас и дано да успее да стане 15-20 кила, че иначе няма начин да оцелее.

112

Дебелак

преди 5 години

Аз на нервна почва качим 60 кг и сега не мога да си връзвам обувките.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Така е - храненето и почивката също са много важни. В интерес на истината, 15-20 минути бягане на ден и 10-ина минути гимнастика, и то не всеки ден, са напълно достатъчни, човек да се увства добре и да е във форма, стига да яде нормално.

110

Дж

преди 5 години

Виж какво бе до Дж, само мис български силикон би си сложила силиконови цици, за да добие идеално тегло и да се ожени за още някой друг, казано, разбира се, с извинение.Обяснявам какво мотивира г-жата и това едва ли е идеалното тегло. Подозирам, че е гледала starve cancer to death или нещо подобно.

109

Анонимен

преди 5 години

Българака си е селянин и това личи по селските му коментари в селските издания точка комИ ти си *** дот би джи

108

Др. Шпек

преди 5 години

Пълно крейзи, хахо, кукуруку, тралала и ойларипи. Изтрщяла е, тропат и лимките, хапят я щъркелите, хлопа и дъската и скърца черчевето.

107

KOKO

преди 5 години

AMIIIIII,TAKA STAVA,S MNOGO PARI,DA PAZI GOSPOD. JA,EDNA GOLJAMA MOTIKA I 4-5 DEZA ,KOITO SA VSE GLADNI,TOGAZ GALIBA,SHTE I DOIDE LI NA UMA ZA -KVO BILO...DEPRESIII RAZNI.

106

Glagoabazubaduza

преди 5 години

Брат се отърва. Тая е луда за връзване. Сега в клиниката да не си осинови и аборигенче анорексиче, липсва и в колекцията.

105

До дж

преди 5 години

Ако я интересуваха децата нямаше да допусне да стигне 44 кг.Трябвало е да се грижи за тялото си. Има пари поне.Сигурно толкова тежи едно от децата й. А за тяхно добро не трябваше да се развежда, а да се разберат с Брат.Не мисля, че ще успее да се омъжи за друг.

104

Анонимен

преди 5 години

А в "бедната" България дебелаците са в изобилие...Мъже и жени с кореми на бременни в 9ия месец...Oтврат...

103

Дж

преди 5 години

До Ако умре?Според мен го е направила заради децата (един вид - грижила се е за здравето си), а не заради "идеалното тегло".

102

Анонимен

преди 5 години

Българака си е селянин и това личи по селските му коментари в селските издания точка ком

101

Анонимен

преди 5 години

Не,че няма и при хърбите но няма риск от толкова заболявания

100

Анонимен

преди 5 години

Скоро имаше клинично проучване, което доказа, че ако човек си наложи хранителен режим от 16 часа пост (никакви калории) и 8 часа прозорец за хранене, топенето на мазнини се увеличава с 4 пъти, и качването на мускулна маса с 2 пъти спрямо хора, които спортуват без да ядат по хранителен режим. Също така този режим води до повече физическа и умствена енергия, по-добро възстановяване от умора и по-добро усвояване на хранителни вещества. Не може само да се тъпче, трябва и да се изпразва понякога.

99

Анонимен

преди 5 години

Всеки има своя гледна точка за теглото