39

Ани

преди 5 години

Морето край Дуранкулак винаги е било различно някакси. Трудно е за обяснение. От години летувам там и ако навремето имаше много туристи, то сега е пустош. Дано да намерят децата поне да дадат успокоение на родителите.

38

Бизнеспарко

преди 5 години

Имайте малко уважение, сел.яци прости! Деца са загинали, а вие спорите на кое море какво е станало, нищо чудно кой е шефа в БГ в момента :/

37

Анонимен

преди 5 години

Хеликоптера има термокамера, затова трябва да е по бърза реакцията, за да има шанс да ги намерят живи.

36

Анонимен

преди 5 години

До ТролЗа ДЕЦА става дума, бе! СРАМ нямаш ли? Мой приятел също ми каза, че е много бурно било морето. С три неща не трябва да се шегуваме - с тъщата, морето и шкембе чорбата.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо не изпратят хеликоптера, който ползват да ловят нарушители по пътя и толкова много се шуми, да помогне в търсенето!

34

Анонимен

преди 5 години

До ТролТези деца не са се удавили в курорт, а на неохраняем плаж.

33

Трол

преди 5 години

Къде са сега онези които викаха високо при злополуката с детето на басейна преди няколко месеца в Турция? Колко са били изостанали това онова? Къде са господарите на ефира сега? Май децата по курортите на ултра мега напредналата и модерна България освен че стават жертви на злополука ама и изчезват? Не напразно за казали предците ни, че не хубаво да се смееш на комшията току виж...

32

Do 38

преди 5 години

Значиио тия дето преплуват океаните са богове или си мноо *** ако мислиш, че десет километра е физическо невъзможно ! Богове не съществуват значи си *** !

31

Анонимен

преди 5 години

До ЧудноАз като съм отпуска с жена ми казваме на децата да излизат да си играят навън, пък ние с нея си играем вътре. До сега нищо не е станало, а живеем на 10 м от Цариградско Шосе. Децата са на 5 и 6 години и се оправят. Да не са като тебе - АЛТАВИ. ХАХАХАХА

30

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ви казва че е плувал 10км, значи ви е взел за балами и си прави гаргара с вас.ТОВА Е ФИЗИЧЕСКИ НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО!

29

Чудно

преди 5 години

Какви са тия родители? ! Сякаш са намерили децата си на панаир. По улиците в курортните места същата работа. Движение на мпс до въз бог а малките пуснати по асфалта без контрол.

28

Анонимен

преди 5 години

"...и плува до шамандурата. Какво искаше да покаже незнам. Защо е нужно да надценяваш себе си и силите си..."Да плуваш "до шамандурата" не е някакво геройство. Джендърски меки китки, милички мои. Школовката от соца(в Китен сме): "Къде е Станчо?" - "Отплува за Приморско, че свърши бирата". След 3 часа Станчо доплува обратно, с шест бири и намерил котвичка от рибарска лода. Значи - десет километра плуване, 5 от които с котва и 6 бири. Станчо беше шлосер.И ви ми викате "***, до шамандурата".

27

Анонимен

преди 5 години

ТИ НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАШ ЗАЩОТО СИ БИЛ НА ГРЪЦКОТО МОРЕ И ТАМ ОТ МАГИЧЕСКАТА СОЛЕНА ВОДА СИ ПРИДОБИЛ СВРЪХСИЛИ НА ГРЪЦКИ БОГ, ГАГАГАГАХААЙАЙА

26

Новинар на живо

преди 5 години

По данни от последните минути удавените в Гърция са 268. .. . ..ооо опоооппоооп оооп! 269.

25

Анонимен

преди 5 години

Солеността има значение. По-солената морска вода има по-голямо относително тегло и поддържа тялото по-лесно на повърхността, т.е. по-трудно се потъва. Физика, Господа.А за БГ море то е с една от наи-ниските стойности на сол. Прекрасно за плуване, но за разумни хора.Аз стоя с месеци на нашето море и не се разболявам.

24

(\/)(o_o)(\/) Crab

преди 5 години

Гръцкото море е спокойно като Индонезийското. Чакаме едно земетресение магнитуд 7-8 и Гърция ще вдигнат бял флаг от морското дъно отново и пак трябва да им помагаме. *** дришльовците са бе!И както ходите там, цунамито и вас ще ви вземе. Да плувате в спокойното им море вовеки. ААХАХАЙАХАЙАХАХАХХАХА

23

No comment

преди 5 години

Този шморц с легендите за гърция е някоя мутра,набутана с бунгала по камънаците и сега се чуди как да ги напълни.До момента там удавените са 260.Понеже няма спасители.

22

Анонимен

преди 5 години

29 а на българското черноморски, всеки път си тръгваме болни по-рано.

21

Анонимен

преди 5 години

Морето в Гърция е по-солено и по-спокойно от нашето. Там е почти невъзможно де се удавиш. Който е плувал на двете места прави осезаема разлика, че заради солеността там се плува много по-лесно. Затова когато на гръзки плаж се удави човек освен лекар идва и полиция, защото в повечето случаи се касае или за самоубийство, или за криминален случай.

20

Анонимен

преди 5 години

В Гърция бях на Торони и спасители нямаше. Морето прекрасно, тихо. Влизам само около брега. До нас една *** българка с малки деца ги заряза на плажа и плува до шамандурата. Какво искаше да покаже незнам. Защо е нужно да надценяваш себе си и силите си. Сещам се за семейства, чийто и двама мъже загинаха спасявайки някакви самозабравили се. Съдба, съдба но простотията е в изобилие.