17

...

преди 5 години

До 13 На запад такива ремонти се правят за 4-5 дни

16

Анонимен

преди 5 години

От ремонти има нужда и сега е точното време да се правят. Но, ремонти който едвам изкарват до първия сняг ...

15

До 11 месара

преди 5 години

А ти си стой на село! Не ми идвай в София с твоя манталитет!

14

Варна

преди 5 години

В разгара на лятото - Варна блокирана от ремонти. Това е далеч по-важно, отколкото заглавието ви за София. Не съм чувал този град да е някаква лятна дестинация. Даже по-скоро хората намаляват, защото всички се изнасят през отпуската си.

13

Анонимен

преди 5 години

В западните държави най-много ремонти се правят август.

12

Анонимен

преди 5 години

А вашата партия БСП ремонтира ли тези улици, които били в ужасно състояние за 20 години управление?

11

месара

преди 5 години

няма ремонти пищите, има ремонти пак пищите, ами ходете си на село, там е тихо и уредено! бе" големи " европейци станахте, а *** и фасовете си ги хвърляте през балконите!

10

бг смешки

преди 5 години

да точно така ! ремонтират се здрави улици ! а такива които са в ужасно състояние не се пипат с години ....очевидно че целта е да се усвоят ( отркаднат ) едни пари а не да се прави развитие на града ....с такова мислене и мантлитет БГ няма я бъде !

9

Анонимен

преди 5 години

Два проблема има с тези ремонти в София. Първият е, че парите за ремонтите ще се присвоят от мафията на ГЕРБ и пак ще се направи имитация на ремонт. Вторият проблем е, че вместо да се ремонтират улиците имащи нужда от ремонт, а те са много, пак се ремонтира това, което няма нужда от ремонт, като бул. Васил Левски.

8

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че от приходите от София, голяма част отиват за други населени места и за обекти из България, които се финансират от държавата. Някои обаче искат всички приходи на София да отиват за други населени места.

7

Анонимен

преди 5 години

Ремонти и строителни дейности се извършват във почти всички градове. Ако във вашия град не се прави нищо значи общинарите ги мързи и трябва да бъдат уволнени.

6

Анонимен

преди 5 години

То и Русе не е България, Бургас не е България, Пловдив не е България, Варна не е България, .... и София не е България. Всички заедно сме България.

5

Анонимен

преди 5 години

Питам се, защо се наливат пари само за ремонти в София? Защо не се извършват ремонти в другите градове и в селата? София не е България!

4

Анонимен

преди 5 години

Панелните гета ще продължат да грозят българските градове още дълги години.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

На кой му дреме эа софеята беее

2

Анонимен

преди 5 години

Колкото и ремонти да правят София винаги ще си остане селски град. Това е наследството от комунизма. Грозната и мизерна соц архитектура ще продължи да стой като едно мръсно петно върху България още дълги години.Поне половината от сградния фонд в Бг е за събаряне. Хората в нормалните държави живеят във спретнати квартали със модерни еднофамилни къщи и паркове навсякъде. Навсякъде всичко е подредено и чисто.

1

Анонимен

преди 5 години

Един копае трима гледат с ръце в джобовете и на кръста ,даскалицата да разкрие кои са тия тримата и да ги уволнят със таквиз фирми таквиз нескончаеми ремонти .