7

Нов Световен Ред

преди 5 години

Краварите пак се мешат във вътрешните работи на суверенните държави и после мятат помия по Кремъл.

6

Едо

преди 5 години

По принцип, ако човек, държава или военна организация доминира над себеподобните си, това може ли да се нарече агресивно поведение? Това отношение на хегемонизъм дали може да се нарече демократично. Доколкото ми е известно, ШЕЙЦАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА С НАРОДНА, ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. И ВИЖДАТЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО, ПО КОЕТО ТАЗИ СТРАНА ДА НЕ Е ВОДЕЩА. А НЯМА НИТО ГОЛЯМА ТЕРИТОТИЯ, НИТО МНОГОЛЮДЕН НАРОД, НИТО ПРЕТЕНДИРА ДА ВЛЕЗЕ В НЯКОЙ ВОЕНЕН ПАКТ, КОЙТО КОЛЕКТИВНО, КАТО ЕДИН ДА СКОЧИ ДА Я ЗАЩИТИ!

5

Циник

преди 5 години

Ако Гауланд си изиграе картите - както трябва...скоро АзГ - може да се превърне в "народна партия" , и на навлеците - Германия и Европа - да им отеснеят. Макарче - copoсоидниците са на власт в Брюксел , Берлин, Париж и Стокхолм....а докато са - Европа ще заприличва все повече на нещо средно между ивицата Газа и Сомалия!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя германец нека пита фрау Меркел какво знаци Канцлер-акт и кога се подписва. Нека да се осведоми колко американски бази (не на НАТО) има в Германия.Иначе, може да пие една студена вода защото златния реерв на Германия стои на съхранение в САЩ, а отдавна златните кюлчета са заменени с фолфрамови блокчета с лек слой от злато.

3

Щерю

преди 5 години

Рамщайн... Америка... Юбер алес... Зик Хайл...

2

Анонимен

преди 5 години

Германостанците много да не си отварят плювалника, че 1945 ще им се стори цвете.

1

Анонимен

преди 5 години

Те не са в САЩ, но САЩ са в Германия.