16

Цецо

преди 5 години

При тази жестока конкуренция, на 34 години да станеш пета в Европа... за мен това е изключително постижение!!! Браво, Ивет!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Това много ли е? Медалите не бяха ли три?

14

Анонимен

преди 5 години

Не и върви на Ивет Лалова! Много труд и талант,но накрая все не може да се докопа до златото!

13

Веско

преди 5 години

За съжаление коментара на No 16 e верен. Това че ни представятна големи съзтезния предимно единични таланти в пенсионна възраст е само техен личен успех. Също и шесте олимпиади на Йовчев бяха за Гинес, но и много тъжен факт за българската гимнастика. А като се има предвид и че той беше председател на федерацията си е направо подигравка.

12

Хм

преди 5 години

***, по-***, най-***, бугарин във форум. Уникални *** сме българите. Коментарите ви го доказват.

11

Жо

преди 5 години

НА РАЗБИРАЧИТЕ, които могат да "бягат" само по клавиатурата ще кажа, че легендарната ямайска спринтьорка мерилин Оти се състезава на 50 години и побеждава половината от младите си колежки.Ивет Лалова е явление в спринтовите дисциплини и това го знаят любителите на атлетиката от цял свят. Резултатите от 10,77 сек на 100 метра и 22,32 на 200 м. са феноменални.Петото място в спринта на Европейското е мечта за всеки спринтьор.Едва ли някой от вас може да пробяга 200 м. за 25 секунди!Засрамете се

10

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Колио отдавна трябваше да се е отказала, но след като ново поколение у нас на пистата няма, тя може да си бяга и до 50 години. Важното е, че онзи нахилен плужeк шефа на атлетиката Карамаринов ще може пак да отчете успешно представяне, на база на нейното бягане и на 2-ро място на Демирева. Реално и двете тренират в чужбина, треньорите им са чужденци и постиженията им са си лично техни.

9

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ Е СИЛНА НА 100 МЕТРА :DВДИГА ОТ 0 ДО 100 ЗА СЕКУНДИ!!!ЗА 200 МЕТРА СИ ТРЯБВА АФРИКАНСКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ!

8

Анонимен

преди 5 години

Лалова е спринтьорка, а в спринта печелят обикновено онези, които днес ги назовават цветнокожи. Та по тази причина я нарекоха най-бързата бяла жена. Факт си е.Дълголетието на маратонците не върви при спринтьорите. И често спринтьорите не стават за маратонци. Но знае ли човек. Ивет е с невероятен дух.

7

До 9:

преди 5 години

Лалова си плаща за тези статии. Състезания за "бели жени" НЯМА. Може ли да ми кажеш кой е най-бързият жълтокож атлет или кой е най-добрия чернокож програмист.Лалова точи от дълги години минисерството на спорта и си живурка. Колкото до годините си сбъркал - тя ще граби докато може. На запад има участници в маратоните възрастова граница 70-80 години. Така, че до нейната 80-се годишнина има много време.

6

Анонимен

преди 5 години

Най-бързата бяла жена в Европа днес е 5-та...Време й е да се пенсионира! Шансовете й пред младоците намаляват. Но може би е решила да става възрастова рекордьорка.

5

секс!

преди 5 години

Ивето ***,браво ***.

4

Димитър

преди 5 години

Браво!

3

Анонимен

преди 5 години

Браво Ивет - освен това си и красива

2

Ганьо

преди 5 години

Слаба работа, изложи ни ивето, да се пенсионира!

1

Хах

преди 5 години

Браво на Лалова. Вече 14 години в елита на 100 и на 200 !