37

МИШО

преди 5 години

До бай Иван: КОЙ ИЗДАДЕ УКАЗИТЕ /1992 Г./ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ?КАЗВАШЕ СЕ ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС. КОЙ ИЗПЪЛНИ ТЕЗИ УКАЗИ ? ФИЛИП ДИМИТРОВ , ИВАН КОСТОВ , АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ И ДРУГИ ВИДНИ СЕДЕСАРИ. ТУК ИСКАТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ,ЧЕ ГОРНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СА ЧЕРВЕНИ. МНОГО ЗДРАВЕ ИМАТЕ ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП.

36

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

35

Г.Донев

преди 5 години

Като кажеш А кажи Б и така до Я.Иначе само п,азни п,иказки за наивници!)

34

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да уто4ни коя е главата. Щото така излиза 4е не се знае 4ия глава да се откъсне. СТРАХ ГО Е ДА КАЖЕ ПОДРОБНОСТИ ЩОТО МАИ НЕГОВАТА ГЛАВА ПЪРВО ЩЕ РЕЗНАТ

33

Анонимен

преди 5 години

Хубави разсъждения, ама много общи. Поне да беше се уточнил- кой е гущера?

32

Avrora

преди 5 години

Откъсни собствената си глава, Паскалев!Ти уби човек, за да назначиш любовницата си в Брюксел!Бъди проклет и ти, и цялото ти потомство!

31

socialen

преди 5 години

Влизането в Еврозоната /въвеждането на Еврото ще задълбочат катастрофата още повече.

30

socialen

преди 5 години

Плачевен резултат от 30 години дясно-либерален Капитализъм и Пазарен Фундаментализъм, познати днес още като Неолиберализъм.

29

Aurora

преди 5 години

А бившата любовница на смелия борец с корупцията Паскалев се казва Хрисана Кълбова от с. Крупник, Симитлийско. С двойки по БЕЛ на интервюто, без документи, с подправена биография и без конкурс е назначена от МОН със заплата от 4 000 евро в Европейското училище!Срам и морал за видния политик от БСП няма, нали, Паскалев?

28

Анонимен

преди 5 години

"Нищо няма да се промени, докато обществото не пожелае тази промяна"Бегайте пак за гъби на следващите избори.....

27

Анонимен

преди 5 години

баи иванетя червената чума от банкя бре

26

Коце

преди 5 години

Абсолютно прав! Обществото ни е виновно,че е толкова заспало,а не като румънското! Пари в държавата има много,но се изяждат от масовата корупция на всички нива,предтъпноет и олигархия,сраснали се с политиците! Така за голямата част от народа нищо не остава!

25

бай Иван

преди 5 години

Паскалев,от комунис идеи и настъвления не искаме.Именно вашите комунисти ограбиха всичко,поради което българите бягат в чужбина от червената ч***ума.В едно си прав,че главата на гущера трябва да се одреже.Ми гущера е в БСП и хамелеоните от СДС( виж Корнелия Нинова,която е олицитворение на хамелеона)!

24

Анонимен

преди 5 години

"Нищо няма да се промени, докато обществото не пожелае тази промяна". Нашето общество не ще промяна, кефи се на залъгалки и обещания, точният електорат да е на държавна хранилка, по големите да крадат, нашите фирми да печелят поръчките.

23

avrora

преди 5 години

Прекрасно, г-н Паскалев! А сега махни любовницата си от Брюксел, която си назначил без документи, без конкурс и с фалшива биография на сладкото местенце преподавател по БЕЛ в Европейско училище1 !Ако го направиш, може и да ти повярвам, че имаш някакъв морал, но няма да го направиш, нали? Защо не я издържаш сам, а си я назначил за българист, когато тя няма нищо общо с балгаристиката, а ?

22

usa = на джудже

преди 5 години

Добре де ,как тогава всички бивши от соца се изстреляха в космоса а само ние не. Мисля че по скоро ни е лоша семката. Лоши сме като хора. Алчни ,мразещи ,мързеливи ,завистливи. Не всички разбирасе. Повечето. Къде отиде една Чехия ,задмина Италия по икономически показатели. Ами Унгария ,Словения ,Словакия , Полша ? За съжаление сме варвари и диваци. Само у нас е имало кърджалии по време на османската империя. При идването на Александър втори след Р-Т война в едно наше село му открадват одеждите д

21

към 18

преди 5 години

Слаби напъни и смешни опити за обобщаващи заключения. Съществува исторически опит, който еднозначно показва, че може да се създаде печеливша държавнопланова икономика. Държавноплановата икономика на СССР в периода 1930-1953 гг е не само печеливша, но и с ръст от фантастичните 40% в годините на първите петилетки. В изключително тежките следвоенни години /1950-1953/ ефективността на държавноплановата икономика на СССР води до ежегодно намаляване на цените на хранителните продукти от първа необ

20

Намедни

преди 5 години

Беше ми иключително приятно да видя и чуя един от малкото достойни българи.Жив и здрав, г-н Паскалев!

19

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

18

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!