50

Анонимен

преди 5 години

Няма по-хубав танц от българското хоро.Възхищавам се на всички наши фолклорни танцови състави.Няма по-красиви носии от българските от всички крайща на България.НО....Седемте рилски езера не са мястото за такава инициатива.И снимковия материал не илюстрира това което се описва в текста.Виждат се едни хора,неорганизирани,хаотични,кои налягали по тревата,кои се пулят в телефона си.Изглежда сякъш повечето са излезли да си направят снимки.Губи се идеята за начинанието.

49

Анонимен

преди 5 години

Търся някой да ни помогне да се отървем от подобни безсмислени акции, ама няма. Да бяха почистили малко планината, щяха да свършат сто пъти повече работа.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 55потърсете помощ - СПЕШНО Е!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Ако уважаваха българското, нямаше да тъпчат из защитено езеро...Ама от патриотарщина. Добре бе, толков али няма какво друго да направим, а само хора да играем? Нещо да си подредим държавата, нещо да я направим по-уредена? Ама хорото е лесно, нали, хопа-троп и айде, велики сме.

46

По-по-най

преди 5 години

Хубаво, танцували, пяли. Защо обаче са газили в "Бъбрека" не ми стана ясно? Едно настрана, че е забранено и се санкционира! Езерата притежават уникална, но много крехка екосистема, която им позволява да се самопречистват. За съжаление от такива прояви и от кашкавал-туристите, които през останалото време си киснат краката, хвърлят *** в тях и си мият канчета и посуда вътре, езерата са започнали все повече да блатясват...

45

Абе

преди 5 години

нека се радват хората, лошо няма. Лошото е, че след тях остават ***, отъпкани поляни, пушеци, миризми, шумотевици... така Стоунхендж го затвориха за ахкащи посетители, защото почнал да се разпада от премного възторг, а и някои върхове на Хималаите май вече за "затворени"- те се били превърнали на сметища от следите на "ентусиастите" , както у нас на Бузлуджа- ура, ура- а после да дойде фирма да ни изчисти купчините.Пазете Природата- тя е Храм по-голям и от църквите даже.

44

Ganjo

преди 5 години

Naistina....kolko spontanno se e poluchilo vsichko

43

Loyko

преди 5 години

Sega China otgovaria na udara.Ochakva se 10 miliona da se hvanat na horoto.Dokoga shte nasazdame psevdo patriotizam i bulgarska prostotija.Aman ot pokaznost.... Folklora triabva da ni e v bita,v ezednevieto,a ne sabrali predstavitelni tancovi sastavi ot Bg i haide nai...nai...po nai...Podobni recordi moze koja da e Balkanska strana,no ne sa tolkova prosti da se izlagat...

42

Анонимен

преди 5 години

жалки комплексари...та чак и световен рекорд. Кой го е еня бе смешници, света хоро не играе, само вие. Ех, и тук там из Анадола и Сирия.

41

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ХОРАТА

40

Анонимен

преди 5 години

До БравоЩом глупостта тържествува значи още страдания чакат народа ни.

39

-------------

преди 5 години

До Анонименза чифт свински *** и найлонова носия със серийни шевици плюс снимка за спомен и четворка кебапчета с бира

38

Браво

преди 5 години

Щом комунисти,*** и турци вият от злоба,значи е станало нещо добро!

37

Наблюдателен

преди 5 години

Що са нагазили у езерото?Нали е забранено?

36

Румъния

преди 5 години

А в Румъния????? :))))

35

да да

преди 5 години

баш там беше мястото...Аман от криворазбран патриотизъм и евтини възторзи. тъпани, гайди, зурнидедо поп с кандилницата и той мераклия.а преди това- кюфтета, кебапчета, ракиййка, туристически лифт за кашкавал-туриститеа още по-преди това-йога-медитации, духовни масовки, дисхармонични изпълнения...Българите ще си платят за всяко оскверняване на светите места.

34

Анонимен

преди 5 години

Топ новина!!!А за протестите в съседно влашко кога???

33

Анонимен

преди 5 години

Водата на рилските езера е чиста и става за пиене. По-чиста е от водопроводната. Рилската вода идва в София след пречистване защото се взема по-ниска. Високопланинската вода няма нужда от пречистване.Не желая глупаците да ми газят в чашата. В Гинес досега сме записвали само глупости. Накрая ще влезем с най-голямата глупост.

32

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица се качихме на Мусала... гледката беше като на изход от някоя метро станция. Всеки лифт затрива планината

31

Анонимен

преди 5 години

Селяни, сър !