156

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО СВЕТЪТ ПОЛЗВА ОТ САЩ ??? --- ГМО ПРОДУКТИ И ОТРОВИ ОТ МОНСАНТО ??? ДА И ПРОДУКТИ ОТ ГОРЯЩАТА СИЛИКОНОВА ДОЛИНА -СОБСТВЕНОСТ НА БОРЕЩИТЕ СЕ ЗА ГОСПОДСТВО С ЦЕЛ ОТЦЕЛЯВАНЕ ЕВРЕИ .... АЛО ЕВРЕИ- НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ -ЗАЩОТО СТЕ ГЕНИАЛНИ ...НО НЕ ИСКАЙТЕ ДА СТЕ НАШИ ГОСПОДАРИ !!!!!

155

не ме е грижа

преди 5 години

Русия е една бавно развиваща се държава.И със санкции и без санкции . . .

154

Gado

преди 5 години

Ако не е Русия, половината *** в България ще умрат от глад. Плюенето по руснаците се превърна в професия, нищо че българите живеят в пъти по-зле. *** са повече от нормалните вече

153

Дани

преди 5 години

Минималната пенсия в Русия е 15000 рубли, което е около 200 евро. Как така средната ще е 220 лева?

152

Боби

преди 5 години

от 157 до 163Експерти ама за чудо и приказкиЕто ви реалността на Русия - има несметни богатства и ограничено население както и оганичено мясо където относително лесно(от екологична гледна точка) се живе, има да защитава огромни територии съдържащи именно тези несметни богатства.Какво Русия ще развива - Отбрана или Потребителско производство ориентирано за износ?Очвидно ресурсите както финансови така и човешки са ограничениПредстави си сега Русия да бълва Афони и да има 250 танкаХАМ ХУМ!

151

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 5 години

Ако нямат природни ресурси пияниците освен *** друго какво ще изнасят какво телевизори ли , коли ли ,телефони ли,климатици ли какво ?????

150

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали със пияниците кажете нещо за нормалните държави

149

Българофил

преди 5 години

Защо всичко руско е бракма едно нещо нямат нормално,защото го правят пияници прости

148

се се се ре УМРЕ

преди 5 години

Когато 100 долара станат 1 рубла тогава руската *** ще бъде държава

147

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 5 години

Къде е САЩ къде е руския коптор

146

България е във НАТО

преди 5 години

Слава на САЩ че ни освободиха от *** расия още щяхме да караме заски и москвичи

145

Слава Украйна

преди 5 години

Сега ще види *** кон боб яде ли

144

ейййй

преди 5 години

галеми веселяци тия политолози, журналисти и диванни експерти.Санкциите щели моля ви се да бъдат на два епата ??!!.Ами ако ще на 5 етапа да са ,резултата ще е както предишните 10 етапа на санкции от преди 5 години ,равен на нула.Т.е кучетата си лаят ,а кервана си върви.

143

0

преди 5 години

Инересно обаче английски фенове посетили световното в РУСИЯ даваха интервюта за една британкса ТВ и там казаха много ясно: промивахте ни мозъците само и само да не ходим ,е ние отидхмо обиколхиме градовете им и и видяхме ,че всъщност там откъдето идваме/Англия/е една *** в сравнение това което са направилии което имат в РУСИЯ.Толкова за платеният по горе БГ Журналист.

142

хахахаха

преди 5 години

този е порденитя ескперт рацбирач по Русия.Мъкааа ,вицоме и анекдоти .А реалността е съвсем друга-колокто икръга санции за наложат САЩ -те за както и предишните /защото русия отдавна епод санкции/ занулени.Докато има санкции : БВП на РФ по покупателна споксобност стигна 4,1 тлрн.долара /28000 на човек от населениетио -данни на МФВ иСвет.банка/, износа превиши съкратеният внос от ЕС и САЩ и с 2748 млрд.долара годишно/тълговски излишък, валутно златгните резерви на РФ стигнаха 750млрд.дола

141

Анонимен

преди 5 години

Интересно всички сте специалисти по САЩ И Русия а България пак е в блатото. Вижте в Румъния какво става. Хората си искат своето. А тук всеки държи чужд флаг и се притеснява за чужда държава. Е що не се преселите на друго място щом не ви пука за родината??

140

Боби

преди 5 години

До 151 1521. В средното и висшето образование съм учил компютри като освен призвание е мой интерс и хоби2. Вече имам над 20 години трудов стаж все свързан с компютриАЗ СЪМ СИ НАМЕРИЛ МЯСТОТО И СЪМ СЕ РЕАЛИЗИРАЛ КАТО ИНДИВИД В БЪЛГАРИЯВ Русия за твое сведние има ОГРОМЕН НЕДОСТИГ НА ВСЯКАКВИ ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ(След 1990 всички почнаха да учат езици и икономикс както и у нас)Относно Крим - потърси в Тубето блогери не официалната Руска пропганда - показват и хубавото и лошото подред

139

Анонимен

преди 5 години

Крим бил Рай ... от който всички бягат :)))Руснаците защо не почиват в Крим а у нас и Европа?Защото Крим е просто руска военна база.Това не е Рай, а Затвор за ушшанки.

138

Анонимен

преди 5 години

Каква Русия бе хора, стига с тези аллкохолици.Дайте инфо за нормалния свят.

137

РККА

преди 5 години

До Да добавя Бъди сигурен че съм се интересувал дотолкова че да защитя магистратура по история по една или друга случайност единия от въпросите ми бе ВСВ ,