17

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Тая работа малко по Джон Гришъм!

16

НИК

преди 5 години

The World According to Monsanto документалният филм. Изгледайте и преценете сами

15

Анонимен

преди 5 години

Ами то и за ваксините се тръби, че са канцерогенни, но производителите имат имунитет, даден им от Рейгън, и никой няма право да ги съди ... защо ли?

14

extremist

преди 5 години

290 милиона долара обезщетение ПЛАЩА МОНСАНТО - MEД МИ КАПНА НА СЪРЦЕТО

13

Хм

преди 5 години

Обаче Монсанто е осъдила(и съсипала) хиляди фермери....

12

Некъф

преди 5 години

Какво стана с хората които тръбяха преди 15 годино колко е канцерогенен пестицидът, а ние всички им се смяхме !?!?

11

V

преди 5 години

У Европата се пепизвежда чарк който задържа калай и цинк. Това са тежки токсични метали. Този чарк го има във всички хладилници и перални. В резултат на което в неиндустриално развитите държави десет вида рак несъществуват. Най баналното е че за да се произведе от нетонсичен материал дори няма да са нужни нови машини защото материала който бих използвал аз се топи при долу горе същата температура.

10

Анонимен

преди 5 години

Имах си нещо американско да не е вредно, а ЕК разреши 4 вида гмо царевица на монсанто, капитализма убива с усмивки от рекламите

9

яве

преди 5 години

Монсанто отива към фалит.Колко са хитри американците,продадоха го на германците и започнаха да го съдят.Ама каквато и да е причината,дано да фалират.ДДТ,Глифозат,ГМО,Ориндж-ЪП,Аспартам - всичките най-големи отрови са от тях.

8

Факт

преди 5 години

Може да се каже,че американското правосъдие е машина за пари.По-принцип компаниите печелят делата,но най-големия печеливш при всички случаи са адвокатите.От тия милиони ищецът я вземе половината,я не.Дали адвокатите заделят нещичко и за съдиите,осигурили им потока от благополучие?Напълно възможно!

7

Анонимен

преди 5 години

290 милиона .... А иначе, в България, ако се разболееш, защото шефа ти не ти дава маска, или защото работите на 6 градуса, по 12 часа, ти казват, да го ... Абе какво да казвам.

6

Енгелс

преди 5 години

Генното инженерство е велика наука, но в комбинация с капитализма може да разтури света.

5

Анонимен

преди 5 години

Изчакайте да мине обжалването, тогава ще си говорим ...

4

Анонимен

преди 5 години

Иначе кого щеше да съди - производителят на мотики, защото получил ишиас и херния. Хитрецът не копал, а пръскал плевелите, за да живее по-леко и безгрижно.

3

Анонимен

преди 5 години

Ако това беше истина, има 1 000 000 градинари, които полват редовно "Раунд ъп".Те заболели ли са?

2

Анонимен

преди 5 години

Другите хербициди дето убиват буболечките те са полезни и безвредни, а дано ама надали капиталистическата система ни убива.

1

Анонимен

преди 5 години

"Присъда за милиони долари срещу една от най-големите компании, произвеждаща препарати за растителна защита в света - "Монсанто"."Произвеждат и ГМО-то, дето брюкселските псипопати спазариха да се внася в ЕС. Въпросното ГМО причинява тумори.