163

Трол

преди 5 години

До 161Благодаря ти, че ми обърна внимание!В замяна ще бъда съвсем искрен с теб!Аз не съм избягал от България, а от българите, като теб. И тук, където живея не общувам с такива хора.Тук това е възможно, а в България няма спасение от вас. Вие знаете всичко и искате останалите да са като вас. Не се интересувате какво мислят и искат другите, щото вие знаете как трябва да е.Аз не съм така.Смятам, че имате право да живеете както ви харесва, нищо, че е различно от моя начин и представи за живот.

162

Анонимен

преди 5 години

Всичко беше измислено. Богатите държави застаряваха и това им беше най-лесния начин за оцеляване.

161

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не емигрира в Русия ?Защото всеки иска добър живот.

160

Анонимен

преди 5 години

Политиците са като народа, произхождат от народа.А народа е мързелив, крадлив, мрънкащ и завистлив.Е, що се сърдите на политиците като сте едни и същи по характер и манталитет ;)

159

Анонимен

преди 5 години

раждаемостта ни е екстра, етносите са много производителни!

158

до 159 Трол

преди 5 години

Ти не си ***, а ми си една гъзо врътка... най- древната професия.... бил се клел на знамето, а знаеш ли как се спазва клетва?!?!?! Едно е да дадеш клетва друго е да я спазиш с цена на живота си... много ме трогна, че се бил врекал на некой си друго, дето дори не знае, че съществуваш и от кое село си... там дето си отишъл не си втора ръка, а ми си по - нисък от смрад лививете пакистанци и индийци... но какво ти говоря, щом не си могъл в България да си оправиш живота и да живееш нормално, къде ли

157

Dycux

преди 5 години

Dobro utro bg hayduti i partizani. Vesel den!

156

Трол

преди 5 години

До 76Здравейте!Що да съм предател?Аз съм целувал знамето и съм се клел на НРБ.А тя не съществува вече.Едни хора я затриха.Преди време се заклех на Английската кралица и се смятам обвързан.Вие сте свободен да ме смятате за предател, изменик, беглец и пр.Но да го повтаряте е досадно.А да имате идеята, че вашите деца могат да се състезават с моите тук е много смело. Безумно смело.

155

Анонимен

преди 5 години

Реве Стадото по форумите и се топи,а по улиците се движат блеещи уфЪЪЪсе!След това уФФъсете отиват пред урните и си "избират" терминаторите,от нам коя си партия!И ония от нам коя си партия,дето е взела властта се изхождат надлежно върху оФФчите им глави и все повече засипват останките от неврони в глаФочите им.И Стадото все блее и чака следващата нам ква си партия да го оправи и хептен не забелязва непрекъснатите оправяния!!И все друг му е виновен на Стадото!!!Боже,МАЛОУМИЕ!!БЕ-Е!!

154

dp

преди 5 години

За да тръгне да се развива БГ трябва да бъде премахнат контрола на съветската агентурна мафия, който задушава всякакво покълване на дребни местни фирми извън незначителните сфери като разни кръчми, таксита и т.н. просто за да не изпуснат същия тоя контрол.При тая миграция е въпрос на време да го изпуснат разбира се, дългът ще нарасне над това, което могат да плащат малцината останали в БГ, заемите ще секнат и чак тогава може би ще има някакво ново начало.

153

Трол

преди 5 години

Всеки получава,Каквото заслужава.

152

Брокер от БАН

преди 5 години

До Ти да видиш...Ще кажем, че да заприличаме на Северна Корея не е много умно.

151

Анонимен

преди 5 години

Не пич, българите направихме от българия ***... колкото повевче хора го осъзнават толко по бързо може нещо да започне да се променя

150

Ти да видиш...

преди 5 години

Решениета е много просто.Заключване на границите като едно време и да видим дали ще стане по добре.Кво ще кажете за идеята ?

149

Съвет

преди 5 години

До Анонимен 142 Ами вземи да напишеш и ти нещо въпроса , щом вдяваш от демография и скатистика.

148

Анонимен

преди 5 години

Ес направиха България на кен еф за да избягаме от нея и да им робуваме

147

Анонимен

преди 5 години

Изпиват ни мозъците и ни източват хората

146

Анонимен

преди 5 години

Добре, че изкарвам парички, иначе досега да се бях изселил от тука. То чалга, то гавра, то орупция, то мутри, то непукизим, то ужасяващо гадни стоки ... Разбирам всички, които са се махнали.

145

Анонимен

преди 5 години

До *** да не става с пляскане. Ей сега навърших 25.

144

Анонимен

преди 5 години

Дания е на първо място по покупателна способност, България - на последно--------------------------А простия *** български народ гледа как румънците протестират, гледа, чуди се, и покорно си подава вълната за следващото стрижене