95

Онзи

преди 5 години

Егоизмът на човекът ще го унищожи!Не разбирам хората от по-долнте постове , ами ако не си загрижен за здравето на МОИТЕ ДЕЦА ,то поне се загрижи за здравето на ТВОИТЕ ДЕЦА! Искал бил комфорт и удобства- ами утре като ще ти се наложи да ходиш със кислороден апарат какъв комфорт ще имаш?Или ако бъдещите ти деца се родят със малоформации??

94

Внимателно

преди 5 години

В Момента в повечето големи градове има остър електромагнитен смог.Дигитално терористична холограмна техника и включени фарове през деня са повредили тежко въздушния защитен слой над градовете.НАркомани на власт внушават растеж на всяка цена. Произвеждат се огромно количество стоки вкл автомобили .Самото производство уврежда тежко природата.

93

Тровят с хлор

преди 5 години

ОСновна причина за респираторните заболявания в много страни са хлор токсични обгазявания в ясли,градини и училища.МЕд мафията традиционно отравя всички деца в държави където ползват хлор токсични канцерогенни разтвори вкл з а миене на чинии,вилици,лъжици и под .Може д а снимате хлор токсичен канцерогенен облак в ясли и градини след миене на пода.

92

ГАсете фаровете

преди 5 години

Стотици милиони автомобили с включени фарове денем увреждат за броени минути тежко и трудно лечимо биосферата.Биосферата до преди няколко години пречистваше въздуха вкл на мегаполиси като Москва,Лондон..Сега има огромни тежко увредени обеми над градовете които се пълнят с отровни газове.

91

JJivanov

преди 5 години

Засега единствено еко са автомобилите на газ вкл бутан пропан с традиционни жълти фарове.Всички автомобили с инсталирани бели скенери вкл led,xenon,hlogen i lazer увреждат жестоко атмосферния океан .Има констатирано отместване на климатичната защита от Испания.Нагли наркомани на власт са принудили автомобило производителите да произвеждат смао тежко вредни автомобили/заради фаровете облъчващи гранични зони

90

Факт!

преди 5 години

И пак Африка е по-добре да бензина отделя повече въглероден диоксид ама дизела азотни оксиди и фини прахови частици яко канцерогенни.Бетер Африка сме тва е!

89

www

преди 5 години

ЧЕ НАЛИ ЗА ТОВА НИ ПРИЕХА В СЪЮЗА - ИМАХА НУЖДА ОТ СМЕТИЩЕ...

88

Анонимен

преди 5 години

Щом са толкова загрижени да дойдат тук и на всеки човек да раздадат по един електромобил или някоя друга тяхна глупост и всяка да е по стандарт евро 6 или 7!

87

Фред Флинстоун

преди 5 години

Моята кола е най -екологична!евро 10 е.На 100 километра изяждам 2 бута от бронтозавър и 1 крило от птеродактил!Отделям само якапръдня и нищо друго!Яба даба дууууууу

86

До Skk

преди 5 години

СО2 в количества над определена граница предизвиква затопляне с всички произтичащи от това промени, които не вещаят нищо добро за Земята като цяло. Няма да те отрови директно, но в един момент заради него животът на Земята може да изчезне. Затова по цял свят се опитват да намалят количествата СО2, които хората генерират по някакъв начин, чрез машините си,

85

Do Skk

преди 5 години

Как да ти обясня най-простичко за СО2...СО2 е нужен за живота на Земята, но в определени граници, които отдавна са надвишени и затова по цял свят се мъчат да ограничат замърсяването с СО2. При колите целта е да се смъкне замърсяването с СО2 под 100 г/км, но нещо не успяват. Бензиновите замърсяват повече с СО2 от дизеловите, а за тези на газ не знам колко замърсяват, но едва ли е малко.

84

Skk

преди 5 години

До 69. Да колите на газ бълват CO2 и водни пари. А дали CO2 е отровен според теб? То и ти бълваш СО2 ама никой не те пита. СО2 е задушлив газ а не отровен за разлика от СО. На всякъде газ е щадящо гориво с преференции от държавата. Знаеш ли защо в България не е?

83

Перко Изперков

преди 5 години

добре де защо нищо не се казва за колите на метан???Колите на метан практически са най -чистите автомобили!Както добре знаем при изганянето на метан се отделят 2 неща ...чиста вода и въглероден двуокис!Ако си съберете тези две неща може да си направите газирана вода!Защо нищо не се казва по въпроса?Да не би всички да си направят колите на метан и от евро 2 да станат евро 7 и лошите да печелят яко от природния газ ..метана.

82

Анонимен

преди 5 години

Всички говорят за нови коли. Никой дори и не споменава за нови пътища. Що не въведат задължителни евро норми и за пътищата?

81

ОТ

преди 5 години

Ще чакам да почнат да ги подаряват новите .

80

Анонимен

преди 5 години

При колите преди Евро 5, дизеловите замърсяваха с ФПЧ повече от бензиновите, за които тогава нямаше норми за ФПЧ. Евро 5 е от 2009-2010 години. С Евро 5 въведоха норми и за бензиновите, които са като на дизеловите коли. Точно праховите частици са проблем в България, когато започне отоплението с твърдо гориво.

79

Анонимен

преди 5 години

Скоро електричка няма да си взема. Не се хабете!

78

Анонимен

преди 5 години

Дизеловите коли по стандартите Евро 5 и 6, замърсяват по-малко от бензиновите. Само азотните окиси са изключение и точно те са проблема на Германия в момента - ЕК ще ги глобява. В България няма никакъв проблем свързан със замърсяване от колите. Никъде няма, вкл. и в София.

77

Анонимен

преди 5 години

Аве, за децата си мислиш ли?! Тях от колко години живот ще лишиш, че да живееш удобно в 21-ви век! Като искаш да живееш в 21-ви век започни да мислиш като "бял" човек от 21-ви век! Неандерталец! В 21-ви век живее само нещастното ти тяло! Акъла ти някъде далеч назад е останал при динозаврите! ***!

76

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм да платя цената на замърсяването с няколко години от живота си, но това, което преживея да го живея удобно и цивилизовано като в 21 век, место да живея малко повече, но в каменната ера. За няколко години повече живот, не бих живял в пещера, облечен в кожи край огнището. Предпочитам удобното жилище, банята, спалнята, климатика, удобния автомобил, искам да мога когато поискам да прекося със самолет хиляди километри за няколко часа. Който е съгласен да се лиши от всичко това да каже.