11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе че немогат Руснаците да отидат в хамбург , но какви ще са им мотивите ?Защо според теб ще го направят ?Защо да не изнасят газ за Германия и да внасят мерцедеси ?От този вариянт ги е страх само САЩ . Защото техническото мислене на германците подкрепено от ресурси от Русия е края на САЩ като световен лидер .

10

ИСТИНАТА

преди 5 години

ТРЪМП е човека на Израел.За Израел враг 1 е ИРАН, като във войната му срещу персите участва и част от РУСКИЯТ ЕЛИТ - Лавров , Медведев /МЕНДЕЛ/, и ШАЛОМОВ -Путин. Засега РУСКАТА АРМИЯ работи заедно с "АЛ КУДС" и ИРАН. ТЕПЪРВА В РУСИЯ ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ НЕЩА КОИТО ЩЕ ОПРЕДЕЛЯД БЪДЕЩЕТО НЕ САМО НА СТРАНАТА, НО И НА СВЕТА. Август като по правило е месеца на превратите. В Турция той вече е започнал, но в Русия все още НЕ. ЩЕ УСПЕЯТ ЛИ ЕВРЕИТЕ ДА СЕ НАЛОЖАТ В МОСКВА ИЛИ НЕ ?!ЩЕ ВИДИМ

9

Анонимен

преди 5 години

Според мене Тръмп се мъчи да елиминира сегашните доставчици на газ за Европа и да пробута американската шистова газ.

8

чери

преди 5 години

До АнонименНо руската *** така я забатачила, че революция- рублата 77,35 и продължава да пада!ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА : 09.57/11.08.2018 - 1долар=66 рубли. КАКЕ А?

7

Босфора скочи

преди 5 години

Конфронтацията създавана чрез *** обсебили лидери вкл в Иран доведе до кървавия терор срещу Сирия,Йемен,Египет,Либия ..целта на истинската охрана на Персия е отклоняване на вниманието от иран и разработката на исключително вредни радиоактивни находища.СЪвет ИРАН да спре увреждането на природата с добив на опасни радиоактивни вещества.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Единствените две "кочини" на този свят са краварската и ингилизката, като къв последната може да се прибави и еуропейската!!! А колкото до рублата..............девалвацията се прави по два начина, естествено и изкуствено! Когато всички други си девалвират изкуствено - това било добре, а за рублата не можело! Айде бегай! Скрийте се с вашите злобни коментари, ЖАЛКИ СТЕ! А ДНИТЕ НА краварския обор са вече преброени и това вече само децата не го виждат! Затова вият като чакали!!!

5

Анонимен

преди 5 години

В тази глобална игра всеки си гледа интереса. ЕС няма да скъса взаимоотношенията си нито с САЩ нито с Китай респ. Иран. Китай няма алтернатива и ще действа анти- САЩ, а Русия ще стои и дреме като бита миcиpка! Впрочем налагането на санкции на Иран, ще "бутне" цените на петрола нагоре и това би било добре именно за Русия. Но руската *** така я забатачила, че революция- рублата 77,35 и продължава да пада!

4

Анонимен

преди 5 години

ЕС скоро ще трябва да избере с кого ще си играе. Ще е брилянтен ход ско просто вдигне ръце и обяви неутралитет!За огромно мое съжаление Третата световна е на прага ни. Според мен скоро нервите на руснаците няма да издържат и за седмица ще са в Хамбург. После ще започне истинската касапница...за радост на някои хора.

3

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНИ ИЗПЕЦКАН ЕВТИН ДЯДКА

2

Анонимен

преди 5 години

Нма нищо ново в тая коалиция, някой май е проспал всичко от началото на Студенaта война насам и извъднъж по време на молитвената закуска е получил невероятно озарение.

1

Анонимен

преди 5 години

Коалицията на ЕС,Китай и Русия има икономически и военен превес.