13

Анонимен

преди 5 години

До МммСпокойно, момче /момиче, вече имаме мощен държавен орган за борба с корупцията. Той, както се полага, ще разследва източниците и начините за забогатяване на всички милионери и милиардери, да, да - милиардери, в крак сме със света. И всички, които ни ограбиха и нагло ни наричат неудачници и мързеливци, ще бъдат наказани. Но тогава вече ще ударим дъното - ще трябва да храним няколко десетки хиляди крадци. А те са свикнали да плюскат яко за чужда сметка ... Наше чудо та ничие... Ха, ха.

12

Анонимен

преди 5 години

Боже мой, има ли все още някой гражданин на България, който искрено, повтарям - искрено, да вярва на институциите и съответно на 95 % от политиците?Да не ставаме смешни с "въпроси, на които отговорът е известен предварително" беше казал някакъв мъдър човек.

11

Какво доверие

преди 5 години

онези 240 *** да не би да не са били наясно какво се случва?Айде моля моля...Властта винаги си трае когато става дума за пари!!!!!!Да не се правят на умрели лисици!НИКАКВО ДОВЕРИЕ ИМ НЯМАМЕ!ОСТАВКА!!!!!!!!!

10

Ммм

преди 5 години

Народен съд за първия милион.На всички ограбили БГ 30 г.Като почнете от парите във Външнотърговските дружества, ограбени по-дивашки начин, лицензите на банките - издадени 90 -те, олигарсите на ДПС - издигнали Първанов, та до днес - богатите българи с имоти в чужбина, мафиотската приватизация, дървената мафия, и се стигне до - отде НЗОК има пари от нашите данъци да плаща на държавни болници - шефовете им, заплати от 40 - 80 000 лв.?Справедлив гняв има в хората, изразяващ се в бягство от БГ.

9

23

преди 5 години

"Рушат ли доверието в институциите казуси като "Бенчев - Очите"? отдавна е разрушено

8

Активист на БКП

преди 5 години

А кога ще се разглежда казусите Борисов -Маджо,Борисов-Маргините,Борисов-Пашата?

7

Анонимен

преди 5 години

Пак безсмислени статийки и наливане от пусто в празно . На всички е ясно, че мафията си има държава е сега изплува нещо я го докажат, я не. Проблема е по-голям как така нито един драскач на статии не събра смелост поне да спомене тиквата той какъв беше от къде му е прякора не смеят, а били четвъртата власт му.хлювци.

6

Анонимен

преди 5 години

Има ли все още нещастници,които да има доверие на бандитските свърталища,наречени институции?Явно има и докато е така,ще им се поднасят безброй спектакли като този и ще бъдат лъгани и манипулирани,докато огромната маса от този скапан "народ" не изчезне,а заедно с него и посмешището,командвано дистанционно от разни посоки,наречено,"държава"!

5

ergen4ev

преди 5 години

има ли община в която да няма няколко такива комбини като тази ?понятието институционалност у нас е балканизиран вариант с пробладаваща бай ганювщинаняма как да станеш голям бизнесмен без политическа и партийна помощ със съответна цена

4

Анонимен

преди 5 години

Да, рушат и малкото доверие което е останало!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Кмета на Бургас той защо не се интересува какви ги вършат общинарите му казуси като Очите ни отварят очите цялата общинска админшстрация да се арестуват и да ходят при Бенчев ако не се аретуват ето това ще разруши доверието в институциите.

2

Анонимен

преди 5 години

За наглите комунисти от Бсп държавата е бащиния.А Това привлича нови престъпници в редовете на мафията.Бсп над България!

1

Анонимен

преди 5 години

Не се руши това, което го няма.