13

Адам Смит

преди 5 години

До VКъде се споменава, че този цитат е от Цезар?

12

Д-р Радева

преди 5 години

Най-успешната терапия срещу депресията е комбинация на антидепресанти и позитивно мислене.Най-добрите антодепересанти са:1. Водка със сок, може и с бира;2. Джин с тоник, с преобладаващо участие на джина;3. Коняк с коняк, като второто да е преобладаващо;4. Мента и мастика, без лед и други глезотии;5. Гроздова със сливова и плодова в свободни съотношения;6. Шльокавица с пърцуца и каменярка, ама първак;Паралелно си мислете за роднините на политиците, ама от женски род.

11

Анонимен

преди 5 години

Просто статистически е регистрирано, а не е намерена никаква пряка връзка.Навремето редица антиоксиданти като ресвератола, бяха открити набаза на това, че хората които пиеха повече вино страдаха по-малко от сърдечно-съдови проблеми. Преди това имаше някакви истерии със средиземноморки диети и т.н.Има още много вода да изтече докато се намери причината. Може пък организма да не се нуждае да използва/или пък използва дълговерижни мастни киселини за енергия.Има си физиолози, те да се занимават.

10

Анонимен

преди 5 години

"повече сън" , ами ако нямаш сън? има ли панацея?

9

Депресант със стаж

преди 5 години

Антидепресантите служат за успокояване на депресията, докато работим по въпроса със справянето и като преди това сме установили причината. Те сами по себе си НЕ лекуват депресията и неправилната им употреба усложнява състоянието и води до привикване! Ето защо е важно да намерите добър лекар, който да ви направи точна диагностика, а такива са много малко, затова и антидепресантите имат лоша слава.

8

Депресант със стаж

преди 5 години

Аз имам Социална тревожност наследена от баща ми и голям опит с депресиите. Това е състояние на химичен дисбаланс изразяващо се в дефицит на някои от невротрансмитерите в мозъка. Това, което мога да препоръчам е:- L-триптофан (хранителна добавка, прекурсур на серотонина). Това не е антидепресант, но задължително говорете с лекар, ако взимате някакви медикаменти.- Повече сън, повече секс, повече социални събития- Ако не водите полов живот - спрете порното и мастурбирането!- Физическа активнст

7

V

преди 5 години

Антидепресантите са вид легални наркотици. От тях само временно ще забравите за проблемите, но те няма да ги рашат. В крайна сметка ще трябва да се евакоирате.

6

Анонимен

преди 5 години

За София - с добро име се слави д-р А. Карадалиев от МБАЛНП "Свети Наум" - на 4-ти километър.

5

Анонимен

преди 5 години

Депресията е болестно състояние,което не е никак за подценяване.Депресията убива.Има три стадия.Като не сте наясно,не е задължително да напишете коментар.Не е срамно,а е препоръчително да потърсите медицинска помощ от психиатър/след това от психотерапевт,ако ви се дават пари.Но тя не е абсолютна.Антидепресантите действат различно върху различните организми,т.е.,ако от първия път психиатърът не ви уцели антидепресанта,не е фатално,ще го смени и т.н. В съчетание с физическа активност.

4

ined

преди 5 години

Най-честата причина за депресия при кифлите е, че им е спрял фейсбука, скайпа, вайбъра и т.н.

3

V

преди 5 години

Проблемите карат умния да действа, а глупавия да изпада в депресия. ЦЕЗАР. Мисля че България е в депресия. Умен човек би направил нещо. Румънците например, аз.

2

Анонимен

преди 5 години

"Проблемите карат умния да действа и спешно да се евакоира от ***, а глупавия да изпадне в депресия."Мисля, че не знаеш какво е депресия...

1

V

преди 5 години

Депресията не се лекува с хапчета а с деиствия. Проблемите карат умния да действа и спешно да се евакоира от ***, а глупавия да изпадне в депресия. Действия трябвад, а не хапчета. Това горното го е казал Гай Юли Цезар. Този свят не е измислен вчера. Така че не вярваите на хапчета.