45

Анонимен

преди 5 години

Като види ББ и и се разтече чо чака.

44

Го4о

преди 5 години

" Лята е море...." очаквам много скоро Нинова да напише в "лично" любовно писмо до нейния кумир бат Бойко.... дано само да няма топки!

43

Анонимен

преди 5 години

ТРЕТОПОЛОВИТЕ ОТ ГЕРБ СЕ АКТИВИРАХА НЕЩО.ЯВНО ИМ Е ДОШЛА МНОГО ЕВТИНАТА БИРА И КУЧЕШКАТА НАДЕНИЦА.

42

Но,

преди 5 години

....шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват....___Е назначен е от служебното правителство на Герджиков под патронажа на президента Румен Радев.Но КукуРнелия това удобно не си спомня.Избирателна памен има,като всички минали през различни партии,но служещи само на личните си интереси.

41

Анонимен

преди 5 години

TOZ ORDEN NE STRUVA METALYT OT KOITO E NAPRAVEN.KOI LI NE GO POLUCHI V TOQ SVQT OSTAVA I NA MAGISTRALKITE DA GO DAVAT STOINOST NIKAKVA

40

ognyanz

преди 5 години

До *** лицемерка: Това си го публикувал с копи/пейст много пъти. Ако имаш сведения, че Корнелия Нинова е милионер, дай ги на НАП и прокуратурата да я разследват за укрити доходи. Но знам че нямаш -обикновено тролене.

39

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Тая го вкарва в малкия си джоб! Бойко май вече му се иска коалиция с БСП, ама нещо не му се получава.. Нямаш топки, Бойкооо

38

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

37

трябват дела

преди 5 години

Нинова е поела отговорността да бъде председател на БСП и сега трябва да носи отговорност. Ние бихме разбрали ако току що е встъпила в длъжност и е започнала реорганизация, но предвид времето което е стояла на този пост, действията и изглеждат твърде неубедителни. По-скоро като опит за избягване налична отговорност.Това обаче не се приема от обществото като решимост за справяне с проблема.

36

МЧК

преди 5 години

*** е оставила на Кутивците да разпръскват неверни твърдения и да замазват очите на обществото за истинските источници на престъпност в България. Затова са и бомбастичните изказвания. Всъщност тя трепери от страх, защото утре момчетата със черни кубинки МЧК може да похлопат на нейната врата.Те срещат престъпността всеки ден и са наясно кой е източника.

35

Анонимен

преди 5 години

Махленска скандалджийка. Нинова, Бенчев не е от ГЕРБ, а от БСП. За какво точно Борисов да поема вина? За това, че Бенчев и Очите са охранявали митницата? Да не се окаже, че договорът е от правителството на Орешарски или това на Станишев? Тогава какви ще ги диплиш?

34

Курнелия нагла

преди 5 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

33

Законът да се спазва

преди 5 години

Борбата с ППО трябва да се води със законни средства. Така в скоро време ще ги заличим от земите български.

32

Само така Бойко!

преди 5 години

Бойко я е поощрил да продължава да освобождава опетнени типове от редиците на БСП. Така един по един и партията ще улопне вратите.

31

Дюлгеров

преди 5 години

Тази жена е вредна за обществото и народа трябва да намери сили да се отърси от противното и присъствие.

30

Добре, че

преди 5 години

не е с У....още по смешна щеше да ми е.

29

Господин Никой

преди 5 години

До 1 бр. Суверен Аз на едните им викам десни либерали а на другите леви либерали пръкнали се от една партия която съсипа идеалите на хората дали живота си за народна свобода .Та накратко казано и едните и другите са шайка разбойници и крадливи бандити - демократи .

28

Анонимен

преди 5 години

До КОРНЕЛООО.МИСЛИ МААз не им знам мутренските работи,но според мен целта е сготвянето на онзи Бенчев.За Митьо не знам какво са му приготвили от герберския пикчърс.

27

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kakvo li bi pravila Ninova bez Borisov ?!??...tezi dvamata si se dopalvat idealno...obache na nas balgarite ne ni triabva nito edin ot dvamata !!!

26

КОРНЕЛООО.МИСЛИ МА

преди 5 години

НИНОВА МАЙ НЕ РАЗБРА КАК БОРИСОВ СИ НАПРАВИ ПР НА НЕИН ГРЪБ. КАК НЕ МОЖА ТАЯ БУЛЯ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ ЦИРК В ИСТАМБУЛ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО КРАДЕЦО? МНОГО СЛУЧАЙНО ЗАКОННО МИТЬО БЕШЕ ПУСНАТ В ТУРЦИЯ. ЗАЩО ЛИ? АМИ ЗА ДА И НАХЛУПИ ШАПКАТА НА КОРНЕЛА ДО РАМЕНЕТЕ. СЕГА Е В ТУРСКИЯ АРЕСТ И ЩЕ ГО ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ, КОГАТО Е ОБРАБОТЕН КАКВО ДА ПРИКАЗВА ПРЕД МЕДИИТЕ И СЪДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ. ПОСЛЕ ГЕРБ ЩЕ ОТКРАДНАТ ОХРАНИТЕЛНИЯ БИЗНЕС НА ОНЯ ВЛАДИМИРОВ И КОРНЕЛА-ДА БЛАГОДАРИ НА КОГОТО ЩЕ.