10

Трол

преди 5 години

Аз пък си помислих, че заглавието е за Бате Бойко.

9

БеГе Мутра

преди 5 години

"Вече не го обичате. А как да му кажете?"Намерих си по- богат и оборотен. Вече не си ми нужен. Чао!Кратко точно ясно

8

До 15

преди 5 години

Тцъ,никога не се запитвай защо те е залюбила - нито пък защо те е разлюбила,следвай инстинкта си,анализите объркват - бъди Винаги готов за раздяла - не мисли че ти е Дадена завинаги - това е Начинът...

7

Анонимен

преди 5 години

До VТака разсъждава само лигльото, който от малък е научен да мисли, че всички са му длъжни и че когато нещо не става така, както на него му е най-удобно и най-приятно, значи някой друг е виновен!

6

№6 го каза най-точно

преди 5 години

В една връзка винаги има двама ...Първо да се запита какво е направил, за да го разлюби тя - ето този въпрос трябва да си зададе най-напред мъжът, ако изобщо го интересуват чувствата на жената до него. Защото в повечето случаи той е с нея от интерес или по навик. Може да се разгневи, когато тя му каже, че иска да се разделят. Но този гняв е продиктуван на първо място от това, че трябва да си развали рахата. Чак след това идва нараненото мъжко самолюбие.

5

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 13И кое е невъэможното, че да го направя и АЭ

4

V

преди 5 години

Всяка жена е куурва. Заложено е в софтуера ви. Човек мисли и на подсъзнателно ниво. Даже при жените почти няма осъзнато мислене. Това също е част от програмата. Нали трябва да ви излъжем. Софтоериста си знае работата не го мисли 😉 И ние не сме цвете, ама понего осъзнаваме.

3

Некъф

преди 5 години

"Любовта е прекрасна, но не винаги е трайна"!!!Който е писал това или го мисли за правилно е абсолютен *** непознаващ истинската любов. Привличането е временно, а любовта е вечна.

2

Анонимен

преди 5 години

може и с едно изречение - на Живко фи-то му е...

1

Анонимен

преди 5 години

За к____те няма ценности. Всичко е изродено. Семейството не е игра. Който не му харесва да не създава. Който го създаде да е завинаги. Докато смъртта ни раздели. Оборотни дами на стари години остават самотни нещастнички. Виждам го с очите си. Вече не са нужни на никой мъж. А и всичко се връща на този свят.