Снимка: pexels.com

Любовта е прекрасна, но не винаги е трайна. Това се отнася по-точно до процеса на влюбване и привличане. Не са много двойките, които се радват на страстни и хармонични отношения десетилетия наред и по тази причина ставаме свидетели на много разводи и раздели. Да, след няколко години страстта и тръпката по всяка вероятност ще изчезнат и тогава остава обичта, приятелството и уважението, които свързват двама души.

Ако сте в напреднала възраст, това може у да ви е достатъчно, но ако сте в разцвета на силите си, вероятно ще искате да си намерите нова половинка, която да ви носи пеперуди в стомаха. И все пак имате история с човека до себе си и разговорът, в който му обяснявате, че не го обичате повече, ще бъде тежко и неприятно изживяване. Не отлагайте! Има няколко начина да се разделите.

1.    Дългият подход

Постепенно се дистанцирайте повече и повече. Спрете да правите секс, карайте се и спорете с него постоянно. В началото ще прави опити да оправи нещата, после сам ще започне да иска тази връзка да приключи. Така вие няма да изпитвате вина.

2.    Нека той ви намрази

Някои дами разсъждават, че е по-добре той да страда от гняв, отколкото от това, че е зарязан. Те самите сякаш искат да се самонакажат, че не обичат половинката си и затова го карат да ги намрази. За целта, знаейки слабото му място, атакуват директно там. Някои дори стигат до изневяра (истинска или измислена) и после си признават с идеята партньорът им да ги зареже. Причината е, че в гнева си той няма да има време да се самосъжалява, което неминуемо ще се случи, ако просто му кажете в лицето : Не те обичам.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

31

Трол

преди 9 месеца

Да....мн.
Виждам, че не съм популярен тук.
Ама ще споделя някои мисли...
Ако се държиш с жената до теб, като с *** ти какво си? След като си с нея?
Тази жена, до теб, те обича, ражда ти деца, готви ти, пере те щото те обича, а ти какво правиш за нея?
И изобщо не е въпрос какво може да направи една жена за теб, ако те обича, а е проблем какво ти можеш да направиш за нея.
За да се опитам да съм равноправен аз съм готов да направв всичко.

30

случаеност, не мислА

преди 9 месеца

Обикновенно е след сватбата, или ако е разбрала, че няма да има такава...

29

Theres no love

преди 9 месеца

Няма любов на този свят , не се залъгвайте.Всичко е сведено до материалното или по-точно казано интереса клати феса.