17

ЦСКА за смях

преди 5 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...

16

муспи

преди 5 години

Този, Майкъла, казва - "дано в следващия четвъртък късмета бъде на наша страна". Но наши са датчаните, - слез три десетилетия робство това трябва да се знае от всеки. Явно този *** хитрува за рушвет.

15

Анонимен

преди 5 години

Никакъв удар на чорбаджийски нямаше. Играча на копенхаген като падна се хвана от другата страна на лицето. Лошото е че имаше посягане и лек допир което е достатъчно за жълт картон защото е игра за топка.

14

наблюдател

преди 5 години

Щом така е казал Майкъла, значи е така.

13

Препоръка

преди 5 години

Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!

12

Мечо

преди 5 години

Крайно време е приомите от бойните спортове да се наказват и във вътрешното първенство, футболът да остане техническа игра. Бойците да се пратят на ринговете, където им е мястото. Не трябва да се допуска да се осакатяват футболисти,вложили години труд,усилия, талант и средства за да станат такива и в един мач ,някой дървар да им сложи край на кариерата!!

11

Левски Европейски

преди 5 години

Стига простотии-в Европа тия селски номера НЕ МИНАВАТ! Уж посегнал, отнесе му зурлата направо! то с късмети не става постоянно! ЛЕВСКИ пищяха за дузпа с Вадуц на Обертан в 87 м.- но няма! Десподов се прави на луд-дърпа го , дузпа има! Слаби сме всички -жалки и смешни! това е истината, другото е запалянковщина...САМО ЛЕВСКИ-ЕВРОПЕЙСКИ

10

Го4о

преди 5 години

До Ме4о Съдийските решения не се коментират, а се ИЗПЪЛНЯВАТ!

9

Го4о

преди 5 години

След ЦСКА се поставя едно ТЕРЕ ей такова " - "! След терето се пише: София, или 1948г., или Етрополе, или Ловеч ... кой както ги възприема, но само ЦСКА - такъв отбор отдавна НЯМА в България, а само в Русия, но и там го отбелязват с " - Москва"!

8

Чорбата не се руча..

преди 5 години

А истината е, че Чopбата от Ловеч е вкисната и в Европа я изхвърлят...

7

Ме4о

преди 5 години

Десподов НЕ посяга за топката.Чорбаджийски НЕ посяга за ударЖълт картон за Чорбаджийски , другото е порно!

6

Литекс-София губи

преди 5 години

На истинските червени фенове след загубата от Копенхаген не им пука, защото в София загуби не отбора на Цска (фалирал на 9.9.2016г.), а Литекс-София. Боже, колко оранжево-червено мъка има на този свят Боже !!!

5

Цска-фалшива новина

преди 5 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво Майкъл!Трудно е да бъдеш обективен в ко муни стичес ко отроче!

3

Анонимен

преди 5 години

То затова в БГ няма футбол, щото се смята за голямо геройство и "мъжка игра" да сриташ противниковия играч и БГ съдия да се прави на кьорав.

2

Анонимен

преди 5 години

Само в България може да са новина изказванията на "експерти". Да го беше казал друг съдия, шеф на съдийството, президента на ЦСКА, президентът на УЕФА, треньора дори... пак разбирам. Напишете и Вили Вуцов, и масажиста на отбора какво са казали, че ме вълнува силно.

1

Анонимен

преди 5 години

ЦСКА-СОФИЯ или ЦСКА? Май пак имаме фалшива новина.