206

ognyanz

преди 5 години

"Този сценарий вече го знаем от 1991 г.". Но в историята един и същ номер два пъти не минава. Путин намали военният бюджет и пак постига баланс с външните заплахи. А американските генерали с Русия или без нея винаги искат увеличение на бюджета си.

205

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Важното е че Путин е сключил договор с Дявола. Целта е да се прилъжат милионите хора да повярват в Путинизма и да попаднат в Ада и там да се погрижат дяволчетата за тях с техните души.Толкова е просто. Че защо иначе град Москва е осеян с сатанинска символика бе? Ми за да се подлъжат невинните души да литнат направо в огнената геена мислейки че това е райската градина...

204

Анонимен

преди 5 години

САЩ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТОИ затова руснаци и хора от цял свят емигрират в САЩ ;)Питайте децата на Лавров, ***, Брежнев и Хрушчов - защо не искат да учат и живеят в Русия, си гледат кефа в лошите САЩ ;)

203

extremist

преди 5 години

САЩ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

202

extremist

преди 5 години

Космическо командване във въоръжените сили на САЩ - САЩ ЩЕ ТРЯБВА СЕ ЛИКВИДИРА ЧЕ ТАЯ ГРАНДОМАНИЯ ЯВНО Е ЗАРАЗНО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ

201

extremist

преди 5 години

400-те ракетни пускови площадки из цялата страна - СМЯТАМ ЧЕ С 400 ЕДНОВРЕМЕННИ УДАРА ЩЕ СТАНЕ

200

extremist

преди 5 години

ЧУВАМ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНО КРАВАРСКО ЦВИЛЕНЕ. ДАЙТЕ НА ДОБИТЪКА ОТТАТЪК АТЛАНТИКА ГМО СЛАМА ЗА ДА МЛЪКНЕ

199

до 264

преди 5 години

И за българите по време на ПСВ на Запад са писали, че ядат хора! Затова войниците на Антантата воювали срещу нас само с далекобойна артилерия!

198

Анонимен

преди 5 години

Самите руснаци поради по голямото си самочувствие и особености на националния си характер не са така критично настроени към САЩ!

197

Анонимен

преди 5 години

Тия наистина са ужасни. Да ядат хора...Материала е доста страшен, снимките са ужасни!Даже имат документи за цените на човешко месо в Русия ?!

196

Гoшу

преди 5 години

До 260Ами те и нашите роби, дето се мислят за комунисти, ама всъщност са джихадисти са същите. Виж ги как искат да бесят и трепят всички различни от тях?!? Свикнали вечно някой да им казва какво да правят, да ги ръководи и като останат самостоятелни не знаят какво да правят със свободата си и почват:"Богатите да дават на народа, а трябва", "Народа умира от глад, няма какво да яде", "Мръсните капиталисти не плащат заплати, дават по 500 лева"...какво да коментираме повече :)))

195

Анонимен

преди 5 години

Руснаците винаги са били роби, крепостни.А робите не могат да носят Свобода, понеже не я познават.Могат да поробват други народи, да ги заливат с робска злоба.

194

Русофил

преди 5 години

Толкова анализатори,тинк танкове и геостратези-а не можаха да проумеят една простичка истина-колкото повече трудности изпитва руския народ,толкова по-сплотен става.Около Властта си.

193

Анонимен

преди 5 години

И едните и другите имат оръжия. А питате ли се кой натиска червените бутони?

192

usa = на джудже

преди 5 години

С Руснаците сме един народ. Разбира се че има и етноси. Изповядваме една култура ,един език ,една религия ,носим еднакви имена. Винаги ще бъдем с Русия. Никой не може да ни пререже пъпната връв или да ни отклони с пропаганда.Никакви пари и технологии не могат да ни разделят.Не гасне туй що гори. Матреализмът не е наша ценност. А човешките изконни ценности.

191

До qw

преди 5 години

Война няма да има. Русия е клекнала.Никой, освен Русия, не желае войни.А Русия е толкова бедна че само може да си мечтае за нейните войни.Спете спокойно деца.

190

Анонимен

преди 5 години

Русия не е освободила България, а превзе част от Османската империя и създаде Руская Задунайская Губерния, нещо като Аляска на Балканите.Добре че Великите сили заплашиха Русия да прекрати руското робство над българите!Западните държави осъществиха създаването на Царство България!Това са думи на Димитър Благоев.

189

qw

преди 5 години

Не мога да си обясня тази крайна любов и омраза на българина към САЩ или Русия!И в коментарите под тази статия масово се пеняват как руснаци или американци ще победят.Да ви светна, ако има война и има победител, независимо дали това е Русия или САЩ, ние почти със сигурност ще изчезнем от лицето на земята. При ядрен конфликт, поради геостратегия на страната и други, ще бъдем засегнати.Пийте едно кафе и се радвайте на слънчевия ден!

188

РОССИЯ ФОРЕВЪР

преди 5 години

Няма по Велика сила от РОССИЯ на земята. И никога няма да има. Поклон на стотици хилядите Руско Български знамена които се раздават на връх Шипка. Там където се смеси кръвта на българи и руси за да има такава държава България. Иначе щеше да е провинция на Анадола.

187

Анонимен

преди 5 години

Българи и руснаци - нямат нищо общо помежду си.Азиатските руснаци са монголо-татари, примесени със скандинавските угро-фини.Славяни няма, това е лъжа, измислена в Русия етнос.Българите са смес от прабългари (ирански племена), истготи и най-голям процент траки.Нищо общо няма между българи и руснаци.