14

Анонимен

преди 5 години

Стилът е тип комунистически лозунг. Мечката се мие, чисти, във водите сребристи. Кажи, има ли за тебе пречка да постъпиш като мечка! А? Отъде тръгва, къде стига.

13

Партиен член

преди 5 години

КАТ монтират камери в автобусите и почват да снимат,след това глоби и проблема ще се реши.

12

Запознат

преди 5 години

До Бирено мечеТова безумие на Малинов го премахнаха. Остана само след светофара на Макдоналдс (посока Околовръстен път), но там вече трафика е по-малък. Съответно в посока Цариградско е до светофара преди Макдоналдс.По темата: Някой пак е лапнал парички, за да отчита дейност. Нали затова има КАТ и видеонаблюдение в цяла София. Явно им е свършила лентата на камерите.

11

Lina

преди 5 години

А,моля ви се,ако става въпрос за автобусните ленти те са за общо ползване и за " привилигировани", нали така? По мое наблюдение 80 % т колите на Цариградско са с предимство преди автобусите в бус лентата. Та, имайте си инициативи, няма лошо. Защото " всички бързат" ,как така ще спазват някакви си ленти.Оня ден един чичи с регистрация ВН и стара каравана реши да се опита да изпревари кола и едва спря на пешеходна, завъртя колата,замалко да удари пешеходката. На пешеходни трябва да се. кара бързо

10

Boko bo

преди 5 години

На София и цяла България и трябват нови полиция и съд, данъчни и прокуратура. Ново правителство и може би ново население с друго мислене. С тея измишльотини дето се правят само за да докопа некой обществена поръчка не става.

9

Анонимен

преди 5 години

До Патриотписал го е софиянец, затова изглежда така

8

Патриот

преди 5 години

А що сте го написали на македонски.

7

Анонимен

преди 5 години

В цял свят разчитат на закона, а в София им слагат надписи с едри букви. Не е лесно да си софиянец :)

6

Логика

преди 5 години

А2 , а с тротоарите как е а ! Фърчат ВЕЛОСИПЕДАЛИ, че и звъннат !

5

Логика

преди 5 години

Рекламно лице требе да е този дето има най-много отрязани ленти !

4

Софиянец

преди 5 години

Аз моите ленти си ги знам намират се из цяла София, селяните се прибирайте на село и там си маркирайте територите и си мерете лентите, че искам да стигна навреме за работа, Съсипахте си прoванса и дойдохте да съсипете и Софията.

3

селски терикат

преди 5 години

А коя е лентата за бързащите?

2

Анонимен

преди 5 години

С велоалеите е още по- зле... Контрол си требе ама няма кой?

1

Анонимен

преди 5 години

Добре че е малкия надпис отдолу, че като знам IQ- то на някои пишман-шофьори, ще помислят, че това е реклама на нов сериал по БТВ или Нова.