35

До Я па ти...

преди 5 години

В случая, О-крайна идва от ПОКРАЙНИНА или НАКРАЯ(НАКРАЙ), което си е българска дума, а не руска.

34

Микола Балтажи,

преди 5 години

този самоотрекъл се българин, таз жалка мижитурка. Тоя, що си не признае, че истинското му име е НИКОЛАЙ БАЛТАДЖИЕВ, ами се е отрекъл от името си, а и от родителите си - заради политически облаги?

33

АБЕ

преди 5 години

РАДЕВ-ЗА КАКВО ГО НАГРАДИ БЕ-ЗА ЗАБРАНАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ЛИ БЕ---ПРЕДАТЕЛ СИ ТИ РАДЕВ-ПРЕДАТЕЛ--НАТОВСКО ОФИЧЕРЧЕ-ДЖЕНДЪРЧЕ...ПРИЯТНО ПЛАЦИКАНЕ НА МОРЕТО ,РАДЕВ-СВЪРШИ СИ РАБОТАТА---СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ..НАЛИ СИ ЗНАЕШ--НЕМА ТЕ--ОТЕЧЕ...!!!!!

32

V

преди 5 години

Един русак който се мисли за уктаинец говорил на руски с българския президент. Щото те на друг език не могат да се разберат.

31

Анонимен

преди 5 години

Е кво стана бе соцтролове, Ал Бънди кой е наградил?

30

У- Окраина

преди 5 години

У-крайна - няма такава държава, както няма Косово, както няма Македония.Окрайна има - в превод покрайнини. Да ти цитирам Грушевский:"Народът на Украины е съставен не само от украинцы, а от всички народности на територията й.."Има Галиция, др. области, Киевска Русь- РУС, и един Хрушчов подарил на окраинците Руски земи.Окраина!Последно кой им е национален герой, Бандера?Окраинците са като македонците, усвояват историята на Русия, те собствена нямат.Като македонците усвояват БГ история!

29

Я па ти...

преди 5 години

До Позор 27 Два пъти си написал Украйна с О.Значи не е техническа грешка , а неграмотност.

28

Анонимен

преди 5 години

Ех, ако беше другарката Цачева, вашата мама, тя какви коремни прави...Благодарение на тях се изхранвда все на високи постове.

27

:):)

преди 5 години

формализъм и шута в ....не го знам тоз бесарабски българин колко заслужава, но катп цяло е ефин гьозбояджия и със старите и с новите избута мандата.

26

Младеж

преди 5 години

Такава държава НЯМА , защото никога не я е имала. Украйна е област на Руска територия. Така както Македония е Българска територия. Край.

25

Позор

преди 5 години

Протестна НОТА и закриване на Окраинското посолство, че забраниха друг език освен Окраинския. 200 000 българи официално - няма да учат в български у-ща.Унгария им блокира среща, Полша също реагира - само България се похвали, че български щяло да се изучава в неделя.Този трябваше да бъде позорно изгонен от България.Когато нямаш уважение към сънародниците си в чужбина и достойна позиция си послушна марионетка.Идентичен е случая с Македония.Вик. Нюланд да псуе ЕС, и ЕС не реагира с НОТИ.

24

НЮЛАНД "CK EU&q

преди 5 години

Да наградиш неофашист, който забрани българския - Окраинците позволяват само в неделя да се изучава.Европейско и атлантическо е да избиеш 60 деца цивилни в Донбас.Антлант. е - да изгориш живи хора.Атлантическо е да стреляш със снайпер по протестиращи.Атлантическо е да подготвяш атентати.Антлантическо е да изкормваш бременни жени.Евроатлантическо е да спосорираш с 5 милиарда революция, но други да умират.Европейско е Окраина да е пушечно месо.Европейско е КОСОВО да е държава с наркобоосов

23

Радев,Радев...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

22

те чакат

преди 5 години

Президента трябва да помни че президентското кресло не принадлежи на лицето Румен Радев. То принадлежи на президента!Веднъж седнал в него, Президента трябва да бъде: безпристрастен да не се изкушава от фаворитиПрестъпи ли това, той става нула и момчетата със черните кубинки ще потропат на вратата. Такъв е хода на историята и това правило е неминуемо.

21

Анонимен

преди 5 години

До ние чакамеДемек Народа с трепет очаква Президента да поеме функциите си и да назначи комисия за разследване връзките на организираната ГЕРБална престъпност с БСП.

20

Пешо Шокото

преди 5 години

Посланникът декларирал ли е че няма нищо общо с Бандеровците и шоколадения чоклид

19

ние чакаме

преди 5 години

След слабото започване на мандата, вярно, това е церемониално задължение, но все пак, го е изпълнил.Сега очакваме по-активна борба с корупцията и организираната престъпност.Народа с трепет очаква Президента да поеме функциите си и да назначи комисия за разследване връзките на организираната престъпност с БСП.

18

Анонимен

преди 5 години

Добре че беше коремното, да има с какво да запомним този мандат.

17

Браво!

преди 5 години

Браво на президента ген. Радев за твърдата му ориентация към европейските ценности и към евроатлантическите системи за сигурност!Браво!

16

Н

преди 5 години

Този не заслужава нищо подмазвач на алкохолик потрошенко