71

До 66

преди 5 години

Ами не гледай българската пропаганда а прочети какво пишат и казват Гоце Делчев,Даме Груев,Яне Сандански

70

Иван

преди 5 години

Политик да каже едно и след това да каже друго? Бре! Нечувано!

69

Анонимен

преди 5 години

Защо на езерото нямаше представител на България?!

68

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво знамение историята какво е било преди 100 години, то преди 60-70 години имаше световна война и немците не мрънкат до ден днешен, но се оправиха и пак са първа сила. Герберите ако може ще намерят някой виновен по Самуилово време, само и само да се изтъкват, но са баламурници! Не стват за нищо, просто нямат капцитет!

67

До 59

преди 5 години

Не бъркай ИСТОРИЯТА с ГЕОГРАФИЯТА.Истината е една и може да я видиш в писма ,документи и бележки на Даме,Гоце и Яне.Е ТАМ Е ИСТИНАТА!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Заев се показа като мъж с това извинение, а не като Путин, който не се сети да се извини за "македонската азбука".

65

Анонимен

преди 5 години

Македония КЕ стане цела .Оти като слушат лъжите македоните от България, че Илинден е български,започват да се отвращават от българските манипулации и пропаганди.

64

Минуса

преди 5 години

В Евросъюза . Накрая ще остане само една. Македонia.

63

Анонимен

преди 5 години

Аре стига ку..рвенски номера,само вижте какво пише на страницата НАША МАКЕДОНИJA ИЛИНДЕН 2018 ГОДИНА.Я МАРШ,тия приказки само пред Борисов и Захриева минават.

62

Никой

преди 5 години

С пълна уста ще вика, че илинденско-преображенското въстание е македонско, а с половин уста ще се извинява. Да си гледат работата макетата. Всеки който счита себе си за македонец, а не българин е родоотстъпник и предател.

61

Анонимен

преди 5 години

Бугарийа казва Македонския премиер , защо нека той да отговори

60

До 43

преди 5 години

Тази теза мойто момче/не знам на колко си/ е защитена точно от предците на Нинова ,в които те се кълнат.И голямата вина е там в 100 годишната партия-Бледската спогодба Тито -Димитров за македонска нация.Виж историята си и не пиши г.л.у.п.о.с.ти.България не е държава на 10 години,голобради юнако.

59

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Не фашистите направиха македонците българомразци, а другарите Сталин, Тито и Георгий Димитров ... Комун.детата в България посръбчиха нашите македонци и им внушиха, че Майка България е мащеха за тях ... И сега сърбоманите и *** продължават да сеят вражда и омраза в българо-македонските отношения ... !!

58

Анонимен

преди 5 години

Е, ама той нема защо да се извинява на промитите български мозъци .Проблемо си е техен че още си мислят че македонците значи б..гари и Илинден е б..гарски .Майната им на фашистите българи . Нека си крякат . Това не променя истината ..и онзи Божо който умре и бог го наказа си мислише че македонците са б..гари и всичко тяхно е б.гарско и после даде фира

57

Анонимен

преди 5 години

"май"? или юни, или юли? "Май" в журналистиката значи само едно - fake news.

56

кръпел

преди 5 години

няма ли официални канали за комуникация ... през фейса зайо се изинява на баце ... алооооу вие да не сте от маалата

55

ДАМЕ ГРУЕВ

преди 5 години

Ние сме българи и всякога работим и ще работим за обединението на българщината. А всички други формули са етап за постигане на тая цел. Не е дошъл обаче момента за решение на нашия въпрос, затова няма място за препирни и приказки от подобен род.

54

Калеко Алеко

преди 5 години

Какво искате повече, извини Ви се човекът ... Да вземе и товарищ путин да Ви се извини, че нарече българската азбука македонска, а също и Маша Захарова, че изкара съвеЦката армия спасителка на българските евреи, че и Иво Хростов след нея, за дето Ви нарече "***" ... !!!

53

Анонимен

преди 5 години

Връх на перверзията - русофил да се възмущава, че Македония крадяла от Историята ни !Я, по-добре да слушат Путин, Киро попа и Захарова, какви ги плещят !

52

Анонимен

преди 5 години

И на мен ми прилича повече на опит да угоди на вътрешна опозиция, която се подкрепя от САЩ. Те не искат Македония в ЕС понеже това означава една Голяма България.Коминтерна сега е във Вашингтон!50 години мозъчни промивки и ето го резултата.