91

До 88

преди 5 години

"За ситуацията в Македония може да говори само този, който е добре запознат с историята"________Това е дежурна реплика на хора които нищо не разбират но защитават бита кауза и избягват дискусията.Като: "ти атмосферен учен ли си?" - откачалки на тема глобално затопляне причинено от карбонов диоксид; "ти имаш ли религиозно образование" - религиозни екстремисти на които им задавт неудобни въпроси от съвсем битов характер.. и т.н.

90

до 88

преди 5 години

"Решенията на Тито и Сталин и нямат нищо общо с някои процеси които започват много преди 1945-та година....Тито просто продължи политиката на Сърбия отпреди ВСВ"______На това му се казва да си противоречиш сам на себе си ;)

89

Шоп

преди 5 години

Прекрасно е, че има македонски език, очарователен е, толкова близо до моя роден шопски говор. Можеше в Македония да се пише на български, но комунистическите у роди по поръчка на Кремъл осакатиха азбуката.

88

Име

преди 5 години

заев, де да беше само по някога да правите грешки и те наистина да са неумишлени.. да ви простим, като на хора. а сега се цункай по устенцата с мартин олбрайт, дето щеше да си сменя вярата за пореден път. аз от кога я чакам да си я смени на сатурнска вяра, че да я пратим нанатам!

87

до 87

преди 5 години

За ситуацията в Македония може да говори само този, който е добре запознат с историята. А не коне с капаци, каквито са управляващите и техните клакьори. Решенията на Тито и Сталин и нямат нищо общо с някои процеси които започват много преди 1945-та година. И ако отвориш и прочетеш, защо Македония беше дадена на Сърбия през 1919-та и какво правеше сръбското правителство с народа на Македония може би щеше да имаш по-вярна представа. Тито просто продължи политиката на Сърбия отпреди ВСВ.

86

До до 76

преди 5 години

Заев лавира да, в много трудна обстановка. Понеже върви срещу великомакедонски, руски и някои американски интереси и за това вие от 100годишната толкова му подскачате! Тук не става дума да не се реагира, напротив - той самият даже сигурно разчите на реакция.Но хайде не я преигравайте тази работа с македонците, след като мълчите и мигате на Путин на Захарова и на всеки руски българофоб който криви историята и плещи глупости! Особено след като сте наследници на червените другари, отговорни за ситуацията с Македония и НИКОГА НЕ СТЕ СЕ ИЗВИНИЛИ! Хайде малко по-кротко, не сме толкова късопаметни,

85

Дънкан Маклауд

преди 5 години

Добре си бехме преди 4 века кога нямаше нации и национализъм и на никой не му пукаше дали се нарича бугарин, македонец или шотландец, ама кога историците измислиха национализма и гледайте сега колко войни се водят.

84

Маке

преди 5 години

Сичко що се е случило в обсег от 10 000 колометра от Скопие се нарича македонско и е напараено от етническите македонци.

83

Анонимен

преди 5 години

А въстанието у шопско, българско ли е или е шопско? Такъв в и казуса Илинденското въстание македонско ли е или българско?

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Ти си точно това за което говорим - един от измислените човеци с претенции, че са истински. и колкото повече се уверяват, че не е истински толкова повече злъч плюят . Както е с пияниците - патология. И това е научено от сърбите - наглост, грубост безочие. Не знам дали това ще ви помогне. На сърбите не им помогна.

81

Име

преди 5 години

вижте сега, имперските интереси на юдеите, които са настървени да глътнат света на една хапка си смениха имиджа, но не и изпълнителите! кой е заев, че да има собствено мнение, освен това на еврейското пес?

80

до 76

преди 5 години

Значи заради Заев, който `лавирал` да си затворим ушите и очите за поругаването на България? Така е много добре за герберугите. Всякакво поругаване е добро щом служи на интересите на тяхната клика. А България кучета я яли.Колко пъти Борисов продаде българските интереси за три мандата? Безброй. Щом се пълнят гушите им защо не още веднъж. Вече българина свикна да си трият краката в него кой как свари.

79

Име

преди 5 години

заев по-скоро ще подкара морковите и арпаджика, като мезетата, отколкото да поеме вината във вид на шампанско. това е традиция при "революционерите" и "партизаните", като шефа на пес. товариш станишевой! няма ли сведения за македонският въпрос в българия и наследството му, в образа на вени марковски. ????

78

Анонимен

преди 5 години

До 75Политик с гинекологично име просперира, та защо да не просперира и политик с биологично име !

77

Ала бала

преди 5 години

Какво значение има? Нещо променя ли към по- добро за обикновените българи тази игра на думи? Кьор фишеци- нищо повече!

76

Анонимен

преди 5 години

Същите червенушки никога не се извиниха за това национално предателство, те сега искат извинения и оквичават човека който се опитва да влезе в един съюз с нас... без любимите им руснаци!

75

Анонимен

преди 5 години

В пост 3 "реалист" точно описа положението. Заев лавира понеже опозицихеята е силна, а и САЩ ако са дали рамо на Груевски... влизането в ЕС ще е голям проблем!Да говори каквото ще важното е какво прави. Русия също не иска Македония в ЕС, както и САЩ. Наследниците на червените, клатят лодката точно когато Заев лавира в невъзможна обстановка. Те, които по моста Москва-Белград изобретиха "македонската нация", азбуката, измислиха граматика и език.. Същите червенушки никога не се извиниха за това национално предателство, те сега искат извинения и оквичават човека който се опитва да влезе в ед

74

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Политик с...име Зайков е трудно да...просперира.Името издава характера;по...добре е да се откаже сам.

73

До 73 мужетурка

преди 5 години

Ние сме се образОвали ощо когато недоразумения като теб са се образУвал. Просто на теб единствената мозъчна клетка не позволява да вникнеш в темата. Но това е характерно за всички герберопоследователи - едноклетъчни, необразОвани, тъпоъгълни калинки, за които цялата история на човечеството им в виновна, независимо, че от 2009 година насам им гласуват доверие с цел да променят нещо. След като не ви се получава - значи няма капацитет! А не са ви виновни статуите в музеите! Тъпунгеру!

72

До 69

преди 5 години

Явно нещо искаш да кажеш,но не се разбира какво.Явно ,,капцтета" ти е толкова.Образовай се,ще ти плащат повече т.р.о.л.е .