16

До опетков

преди 5 години

Пълни глупoсти си написал. Лошото е, че няма да го осъзнаеш.

15

опетков

преди 5 години

До АнонименПаркингът на летището стои празен, защото българинът не желае да плаща за паркинг. Свикнал е от време оно да си "паркира" каруцата където и както му скимне и то безплатно. Важно е да се разбере също така, какво означава "символична цена" и кой трябва да я определи.

14

опетков

преди 5 години

До Рампи пампи А там не важи ли ограничението 50 км?

13

опетков

преди 5 години

До До 11 Не много скоро бях в още по-малък град в САЩ. Предупредиха ни, че ако си оставим колата на паркинга на някакъв магазин, собствениците му ще се обадят на полицията да ни глоби. Няма символични такси за паркинг там. А пък да паркираш на строителна площадка е абсурд.

12

До 11

преди 5 години

Скоро бях в малък град в САЩ - около 250 хиляди жители. Общински паркинг в центъра, цената беше символична, но по-важното беше, че в събота и неделя, когато ние го използвахме беше безплатен. Това не го знаехме предварително и се бяхме приготвили да плащаме.

11

младен

преди 5 години

До Анонимен"...да има общински паркинг със символична цена."Я ми намери някъде по белият свят такъв паркинг....на символична цена!!!

10

Рампи пампи

преди 5 години

Така хубаво направиха вливането от Т1 към новият път посока Младостите, че може някой неочаквано да се забие със 100 км/ч в друг...

9

Анонимен

преди 5 години

Поразгледайте в гугъл как се паркира по света, примерно в голямите градове в ЕС и с изненада ще установите, че там използват за паркиране всеки възможен терен, независимо дали преди това е бил тротоар или зелена площ. Решават да го правят паркомясо, асфалтират го на нивото на улицата, очератват го и чак тогава глобяват, ако някой паркира неправилно. В София само глобяват, застрояват паркингите и презастровават кварталите и така създават пробле с паркирането.

8

Анонимен

преди 5 години

Общината им застрои паркингите, сега защо били паркирали там. Ами къде да паркират? Навсякъде по света се строят закрити паркинги и всяко възможно място за паркиране се прави на паркомясто, само в България паркинги не се строят, съществуващите паркинги се застрояват, насила карат шофьорите да паркират по тротоари и зелени площи, а някакви с празно между ушите ми говорят за мазни банички, каквито самите те ядат и после хвърлят хартиите по земята.

7

Анонимен

преди 5 години

Паркинга на летището е за летището.за работещите на около, на други места и тн въобще трябва както във всеки квартал да има общински паркинг със символична цена.както във всеки квартал такъв паркинг няма.

6

Пич

преди 5 години

До До 1 месараНа мен пък ми се вижда много скъпо да плащам 1 левче са обществена тоалетна. Какво правим? Нали се сещаш колко е мал-оумно да ми обясняваш, че като нямао паркинги за без пари, това ти дава право да си паркираш където си искаш. Ми няма да ходиш с кола бе, ***! Ползвай градски транспорт, говори с работодателя, оправяй се. Сигурно и мазната хартия от баницата си хвърляш на земята, щото няма кошчета под ръката ти. Егати и мало-умното племе ...

5

Пешеходец

преди 5 години

Евала, че властите започнаха направа на тротоарите. Писна ми да вървя между паркиралите коли и неравния банкет. Все пак сме в градски условия, а не някъде в полето. В развитите държави се обръща внимание на вело и пешеходци!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе то и на столичаните в по-малко не ви се дават грешни пари за паркинг, не се правете.

3

До 1 месара

преди 5 години

А помисли ли преди да пишеш?Паркинга дето го има е на летището, т.е. за тези дето работят в раойона е малко далеч . Второ, цената на този паркинг е 16 лева за 10 часа и 15 лева за 9 часа - това трябва да плати човек работещ в този район. 21 работни дни по 16 лева 336 лева. Е, заплатите в София не са чак толкова високи, колкото им се струва на някои и 336 лева са си доста пари - за много хора в София това е половината им заплата. Казваш, че има паркинг .... ама май няма.

2

Анонимен

преди 5 години

направо да ги претопяват, дреме ми

1

месара

преди 5 години

да ги вдигат, и глоби! има ли паркинг, има, ама на "столичани в повече" , пари не им се дават!