225

Анонимен

преди 5 години

Е, това е, кой кво си направи.Прабългарите са били горд и достоен народ, траките също, сега не знам какво е и що е от гени. Славянският етнос не е дал нищо положително по тези земи.(за жалост)

224

ДАвайте ПАРИ

преди 5 години

БЪлгарите са исключително ценна жива охрана на големи региони от целия свят. Проблема е, че на власт подставят организирани престъпници .Досега не съм видял един БЪлгарин с робски манталитет .Обратно всеки е много Важен.Давайте пари за раждане и отглеждане на ПЪРВО <ВТОРО И ТРЕТО ДЕТЕ.Вижте ДЕ ГОЛ КАК СПАСЯВА ФРАНЦИЯ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА

223

Анонимен

преди 5 години

През 2050г за България ще присъства само в някои учебници по история.

222

Име

преди 5 години

за кое е минуса, денонощната неграмотна с 11 бащи и една майка- ярдашиян? заради честността, към вас ли? нема страшно! никога нема да ви по-пречи да ме разпънете на кръста на свободата ви да разпъвате на кръстове! :-))))

221

www

преди 5 години

До АнонименНе, драги, топим се, благодарение на "мъдрото" управление на Бойко. Той управлява вече трети мандат и непрекъснато се топим. Не така стояха нещата по време на предишните три управления (Костов, Сакскобургготски и Станишев). Погледнете статистиките на ражданията в България по години и ще видите очевидното.

220

Име

преди 5 години

оздравявам денонощното американското присъствие на евреите, по толкова незначителни форуми! със своите пожертвователни минуси, те така честно допринесоха уза своето обогатяване в офшорките!

219

Анонимен

преди 5 години

Ами нали благодарение на USA се топим по-бързо дори и от държави където има война.Думи на американски сенатор защо сте ни толкова много, веднага след 89 год. тогава бяхме все още 8 000 000. Трябва да станете 5 000 000 ей на наближаваме тази цифра.

218

Я па я...!

преди 5 години

Не разбрах това добро ли е или лошо? И Люксенбург са малка , ама.... .

217

Геронтолог

преди 5 години

Така е ! Като гледаме колко хиляди старци бяха на Бузлуджа , явно са останали само говорещите руски партизани и русофили.Те цял живот не са работили и затова не са уморени и живеят дълго.

216

Я па ти...

преди 5 години

До Име 208 Пак Сорос е виновен , ама ние нямаме никаква вина.

215

Solar Power

преди 5 години

Децата са избор на родителите. По време и през войните когато хоратя са нямали с какво да се нахранят са правили повече деца от колкото сега :)Дядо ми са били 11 деца !!! Но през комунизма се спускат петилектите ... децата да са максимум 2..... По време на соца изобщо не се гледаше добре на семействата са повече от 2 деца. От опит ви го казвам.

214

дойче веле

преди 5 години

До Факт!Та на бай Тошо ме;тата му беше да сме баварска колония и водеше преговори по време на лов с Франц-Йозеф Щраус, но краят му настъпи и не можа да осъществи мечтата!

213

Анонимен

преди 5 години

Без социална сигурност деца няма да има!И България няма да я има!Свиквайте! Ако не искате - променяйте! Но с някакви си средновековни митове да обяснявате сегашния мор е твърде елементарно.

212

GB

преди 5 години

Normalno e takav savetsko pleme grozen i prost narod da izchezne

211

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 216Не съм чул новодошлите да носят със себе си одеала с дребна шарка и други заразни болести, така че не. И да напомня, че тези в Америка са дошли пак от Европа, така че и да има паралел, то би следвало да се води карма и да е заслужено...

210

Solar Power

преди 5 години

Имам и 5 деца така,че съм доста над средното ниво :)Децата са въпрос на желание от двамата партньора и не са свързани обезателно с финансовото състояние !!!И да напомня отново: всеки може срещу 20 палки да си осигури ток и топло до края на живота си.

209

True

преди 5 години

Преди 150 години сме били 1.8 милиона.Но това не пречи да редуцираме турците по нашите земи от 2 милиона до 200 хиляди за 2-3 години pres 1878-1880.По-добре 5 милиона българи в България,отколкото 10 милиона *** и араби.Ще видим,дали политиката на прием на фалшиви бежанци е по-успешна или на прогонването им!

208

Име

преди 5 години

евреите построиха комунизЪма, но само за себе си! за останалите само гърч, войни, мизерия, "свободни медии" и фашистка цензура.

207

Solar Power

преди 5 години

Познавам хора които чакаха 1989-та за да заминат. Познавам и в сегашните години които ходят навън просто за да опитат нещо ново и да пътуват. Никой не може да ми каже къде ще остана да живея и работя. Аз съм жител на планетата земя. В момента съм останал в България защото заплатата ми е достатъчно висока а живота тук е поне 3 пъти по евтин от навън. В крайна сметка който е кадърен ще успее навсякъде. Първата ми заплата беше 180лв. !!! Сега е десетки пъти нагоре. И не ви е виновен шефа :)

206

Анонимен

преди 5 години

До до 201Изпуснахте контекста на споменатите думи. Ловите се за сламки само и само да отговорите нещо. Не съм 201 и пак ви го казвам... Приемете фактите. И това "християнски" е излишно предвид, че най-много деца имат атеистичните китайци и последователите на Кришна. Тези на Христос и преди не са се славели с голяма раждаемост, поне в сравнение с горе-споменатите.