51

Анонимен

преди 5 години

ПРАВ СИ КЪНЧО, ЧЕРВЕНИТЕ НАПИПВАТ ЯСНО ПУЛСА НА ОБЩЕСТВОТО- ИНФЛАЦИЯ НАД 300% СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА ФАЛИРАЛИ 12 БАНКИ, А ПРЕЗ 2014Г И ОЩЕ ЕДНАТА СЕГА ВСИЧКИ НИЕ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА, СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ ПО СИГНАЛ НА ОЛАФ, 2008Г ИНФЛАЦИЯ 12.8%, 1 ДОЛАР 3000 ЛВ, 1 ГМ 1000 ЛВ- ОТ ТОВА ПО ДОБРО НАПИПВАНЕ....

50

ognyanz

преди 5 години

Единственият ясен приоритет, който гербаджиите досега са намерили, е да се получават еврофондове и да се разпределят пари чрез обществени поръчки (по-възможност на свои фирми).ГЕРБ изобщо нямат понятие какво е това икономика и как се управлява. Вече трети мандат освен за пътища и саниране, за нищо друго в икономиката не говорят (като изключим кьорфишека за цифровизация). И затова от доста време изоставаме и от Румъния.

49

Гробарят

преди 5 години

Паяците се смачкват !

48

Зигфрид

преди 5 години

Този Кънчо е отвратителен стар *** с перверзно комунистическо съзнание.Той и Кольо Колев са острието на БСП по време на избори и бълват невероятни полуистини и полулъжи ( за заблуда на неориентираните избиратели ,)По вредни са от отровни паяци .

47

Те идват

преди 5 години

Момчетата със черните кубинки МЧК прибират един по един престъпниците от България. Скоро ще потропат пред вратата на ***.Президента да чете и да се потяга, защото и действието и бездействието се отчита от народа.

46

Анонимен

преди 5 години

А може би усъвършенствуване на системата . Кардиналният въпрос , въпросът за Собствеността отдавна е ясен - процент частна , процент държавна . На системата маже да се промени само процента хуманизъм .

45

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 5 години

ГЕРБ ВЛАСТВАТ 10 ГОДИНИ ...И КАКВО ? - НЕ СЕ ОТЛЕПЯМЕ ОТ ДЪНОТО - НАЙ- БЕДНАТА , НАЙ-СМЪРТНАТА , НАЙ - БЕЗЗЪБАТА В ЕС И НАЙ -БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА В СВЕТА - ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - НЯМА ПОЛИТИКА , НЯМА ИДЕИ , няма държавност

44

Анонимен

преди 5 години

Da be ne Bilo partiina politika, samo mi bilo partiina leaka.

43

дядо Соци

преди 5 години

До рубладжийски партии 36 Пропуснал си най големия чер--вен мръсн..к Кевор Кеворкян ,дето всяка седмица си изсира в БЛИЦ.

42

Инспектор

преди 5 години

До Анонимен 23 Четиринадесет години съм бил държавен служител с мизерна заплата и твоите "разсъждения"нямат нищо общо с действителността.Не е приятно да тичаш по жегите и в студа по проверки на мизерници с които няма управия.Българите сме упорито племе и не щем да живее цивилизовано.До всеки бандит да сложиш полицай ,полицая ще стане бандит.

41

Кънчо, баста!

преди 5 години

Истински разсмиваш! След Кирчо, Краси, сега ти , Кънчо...

40

Я па ти...

преди 5 години

То па БСП ще реши дълбоките социални проблеми.Нали ги видяхме какво могат на три пъти. Е, Кънча , Кънчо..Или си заблуден или искаш да заблудиш други.Лесно е да посочиш проблемите , работата е че се решават с много пари.

39

До 19

преди 5 години

"Признаци на демократично управление няма. Напротив! Властта е узурпирана от една партия и на централно ниво, и на местно ниво." Много си зле!!! Властта не е узурпирана, а спечелена! За ваше съжаление и занапред ще е така, защото всички гласуваме за ГЕРБ. Трябва да свиквате, че червените отдавна са забравени и отсвирени, заради тяхното ужасяващо управление досега. БКП/БСП не трябва никога вече да са начело на властта, за да спре падението на България.

38

Червен Кънчо

преди 5 години

Всички знаят, че Кънчо Стойчев(Галъп) е червен , защото е комунист и пияница, а на комунистите и пияниците никой не вярва...

37

Кънчооооооооооооооо

преди 5 години

Е колкото пъти са ,,напипали пулса" на обществото ,толкова пъти са се издънили яко.Няма нужда за пореден път ,да настъпваме мотиката"

36

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Конс

35

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново от "червения шаман"

34

Анонимен

преди 5 години

Кънчо,гледай си милионите и голфигрището.И децата вече те знаят,че спиш с червената книжка под възглавницата.Стига си ръсел глупости.Вече видяхме как БСП напипва пулса на парите.Те само от това се интересуват.

33

т

преди 5 години

БСП - партията финансирана с пари от рекет, наркотици, проституция и подкупи с подкрепата на съдът.

32

Анонимен

преди 5 години

Ами че и *** разбраха че всички тия горе играят в един отбор ! Управляващи-опозиция-ЕДНО !Останалото е от лукаваго !!