17

Анонимен

преди 5 години

Връщайте на кой какво сте взели и те ви стабилни граници вие лапачи на чужди земи през 19 и 20 век как не се задавихте ама сега през *** ви излиза и пак е малко това дето го плащате

16

Анонимен

преди 5 години

Ами да сърбия трябва да е в албания и така ще знаете повече за вашите граници.

15

Ниш е България

преди 5 години

Ниш също е бил изцяло български град не до отдавна.Сигурен съм, че и днес ако се направи генетично излсеване ще излезе над 80 процента български.

14

Анонимен

преди 5 години

Връщаш Западните покрайнини и Поморавието на България,Войводина на унгарците и земята която е населена с албанци на Албания и това са реалните граници на Белградският санджак Вучич.Докато не го направиш,винаги може да очакваш изненади.Накрадохте се с чужди земи и идва време да ги връщате.

13

Анонимен

преди 5 години

Вече я знаете,остава да я признаете и пазите."Реалноста на терена" в Санджак,който е част от Сърбия сега,е в полза на мюсюлманите,но сърбите се правят,че не виждат.

12

Башка Луд

преди 5 години

Остатъците от една измислена държава-Югославия!Време е да свиквате с идеята, че не сте голяма страна! Това, че ви се иска, не значи, че ще стане! Другите народи не ви желаят нито меда, нито жилото!

11

Анонимен

преди 5 години

И ние тъй искаме дрогарю Вучич кога ще ни върнеш южните покрайнини дето ни ги открадна лани, ако ще ги връщаш сега е момента ако няма да ги връщаш оправяй се сам.

10

Анонимен

преди 5 години

Когато ти крадат от държавата ,боли много, нали.

9

Анонимен

преди 5 години

Де да бяха само Западните покрайнини.... Белград, Ниш, Косово, Македония... Всичко това заедно с населението.

8

Хан Тервел

преди 5 години

САЩ забъркаха кашата Косово, Европа я проспа ....Сърбия ще плаща сметката.Може да неприятна тази позиция на Вучич за сърбите, но другото е да не получат нищо...Освен това е Божие възмездие заради Западните Покрайнини-като взимаш чуждо, губиш своето.

7

ами сега!?

преди 5 години

Всъщност Вучич играе тънка игра!политиката на умиротворяване или принуждаване към към е пред пълен провал!Това ,което се получава сега в някаква степен напомня политиката на умиротворяване на Хитлер с главен идеолог Н.Чембърлейн!Напомня и с това,че тази политика винаги е била в интерес на англосаксонците!Но историята се повтаря,както е казал Чърчил-"трябваше да се избира между позора и войната,ние избрахме ,позора ,сега ще имаме и война"!?ЕС вече избра позора,какво следва -ще видим...

6

Маке

преди 5 години

Еврокомунизъм не щете ли, бъркаш в общата каца каквото вземеш твое си е яж и пий и вземай каквото ти дават, ходи на гейпарад лоши ли са евротлантичеките ценности, къде другаде има жени с бради.

5

Българина

преди 5 години

Искаме си западните покрайнини! А турция още не е платила за тракийските българи. Ислкаме си и Македония цялата както каза Б Димитров, но без шиптърите да си отиват у албания!

4

Анонимен

преди 5 години

Сега е времето да се урегулира и западната българска граница и българските западни покрайнини се върнат в границите на България!Договорите по които става това присвояване на български земи след първата световна война са подписани с Хърватско-сръбското кралство което отдавна не съществува, а и хърватите с радост ще се съгласят да върнат българските земи! Очакваме действия по въпроса от българските патриоти Атака и ВМРО, стига са помагали само на олигарсите да крадат, да свършат и нещо в полза р

3

Българина

преди 5 години

Албанците се изселват от косово! Това е решението. Косово албанска дума ли е???!!!

2

...

преди 5 години

Епа това с Косово си беше чисто краваска идея! А като видеха "братушките" и почнаха да си преватизират Украйна! Аз само не знам как тия политиците не се научиха че всяко едно действие има равно по-големина и обратно по посока противодействие! *** явно им дреме на мандата ня някой политици къде и как се изхождат! Та така!

1

Анонимен

преди 5 години

Всеобхватно решение ще рече цяло Косово да си се върне при сърбите то и без това такава държава няма.